Алтын Ине
3.7
3.7
MB
Madina Bakbergen
Мен Динаш ханымда екі жыл емделіп Аллаға шүкір диализден құтылдым бетін аулак қылсын.Қайтып апармасын Алла,Әліде емделіп тұрамвн бүйректі ұстап тұру үшін,Алла бекерден бекер Бұрын сол Қытай жаққа қазақтарды апармаган,дәл кәзіргі Қазақстан медецинасы қауқарсыз уақытта мен стяқты ауырған қазақтарға пайдасын тигізер деген есеппен швғар деп ойлаймын Қытай мелецинасын әкеп талай адамға шипасын беріп жатқан Динаш ханымга Алла разы болсын баска ештеме айта алмаймын.Тек разылығымды білдіремін🙌🏻
НА
Неси Абишева
Одна из лучших медцентров города Шымкент, хороший персонал. Можно лечиться с проживанием и горячим питанием, очень хороший вариант для иногородних пациентов.
А Ш
Мой папа после инсульта получил у вас лечение , левая рука на 50% не чувствует , а ваша медсестра после постановки какого то процедуры со жгучими иглами прставила и ушла, а папа получил ожог! Папа заметил это только лишь придя домой, а на завтра медсестра ваша попросила не говорить никому, якобы будут ее ругать и отчитывать! Я об этой ситуации узнала только недавно после того как папа закончил у вас 5 дневное лечение , а с момента ожога прошло уже месяц а места ожога еще не зажило! Я это так не оставлю!Я сама медсестра и я не понимаю как можно быть такой безответственной?!Ладно бы если мы получали эти процедуры бесплатно
OQ
Oooooo Qqqqqqqq
Главный врач — казашка из Китая, очень хороший специалист. А вот женщина по имени Галия, которая сидит в приёмной, отличается грубым отношением, особенно к казахоязычным казахам. Она ведёт себя как советская продавщица — не умеет адекватно отвечать даже на самые обычные вопросы. Из-за неё я решила лечиться в другом месте. Из-за таких сотрудников хорошее медицинское учреждение может получать плохие отзывы. Аспазшы әйелдер, медбике қыздар, тіпті бас дәрігердің өзі де — өте сыпайы, мәдениетті адамдар. Ал кіре берісте отыратын Ғалия деген әйел — паң, дөрекі, мінезі советтік дәуірдегі қызметкерлерді еске түсірді . Әсіресе қазақ тілінде сөйлейтін қазақтарды менсінбейтіні бірден байқалады.Менің қасымдағы әпше қазақ тілінле ьір екі сұрақ қойып еді,зекіп жауап берді. Адамды киіміне қарап бағалайды, сөйлескенде жоғарыдан қарайды. Осындай дөрекі мінезді адамдар жақсы емхананың абыройына нұқсан келтіреді. Туыс әпкемізбен бірге барған едік, әлгі әйелдің салқын, тәкаппар ,өте дөрекі қызмет көріп жағамызды ұстап қайттық. Осындай қызметкерлердің кесірі тимесе екен деген өтінішіміз бар.
Madina Abdumazhit
мамамыздын омырткасы кисайып барып едик, ем алып массаж инемен емделдик кушти болып калды, коп коп рахмет 👍👍❤️❤️
Зина Лес
Зпр,Зрр бойынша барып жатырмыз. 2 күн болды барып жатқанымызға. Динаш дәрігер өте жақсы екен. Баламыз сөйлеуге ұмытылып жатыр. Алла шипасын берсін!
Арайлым Иса
Емі өте қатты ұнады👍Шыңғысхан массажистке рахмет,қолы алтын, өте сыпайы жігіт❤️
ДЖ
Динаш Жаксыбек