mimi shop shymkent
магазин косметики и аксессуаров
DK
Dilnaz Kuralbek
Магазин өтее керемет. Көптеген хит товарлар бар. Өте сапалы,арзан. Қалаған аксессуарлар, косметикалармен ойыншыктарды табуға болады. Скидкалар өте көп жасайды. Мысалы көптеген заттарды 100 теңгеден және оданда көп скидка түрлері бар. 🔥🔥🔥🔥🌹
Inzhyy🤍 begalyy
скидка көөп еще заттарыда адамдарыда топ топ топ падам падам падамғой а еще скидкасызда заттары пряммммм арзанннн қолжерлік бағада еще баска магазиндерде таппайтын заттарды сатадыгой прям куштыыыы 2,3жыл болды тек осы магазинен алам баскалардан алу күнәгой адамдары жылыжүздііііііі😘😘
Ж
Жасуррр
Аяулым апшеее кушты пряммм❤️❤️❤️
NO
Nursaule Onaltaeva
скидка көп болады барыныздар күшті магазин прям инстасынада тіркеліп алыныздар скидкадан құр қалманыздар💋
Sakhovat Ravshanova
Самый лучший магазин милых товаров,и аксессуаров 😍
~Zainab begaidar
Маған қаааааатты ұнады көп заттар бар арзан бағада и качества куштиии
РҚ
Рауза Құрбан
11:00 де емес 12:00 де ашылады деп жаза салулары керек біраз адам келіп кетті ашық екен деп өмірі өз уақытында жабық тұрады!
B.
Balnur .
Тырнақтары не стойт! Вообще ұстамайт. И біретте кірген кезде сол жердені апай тущтармен көзін бояп тұрған! Заттары тез сынад, обмен жоқ. Бірақ іздегег нәрсе табылады
ka1muratovich _
Күшті
^ ^
продавцы вежливые и добрые 😇
Begalyy Inzhyy🤍
Моя любимая магазин 💓❤️
N
Nurila
Мими шоп касметика магазине келуге кеңес беремін ашылғары бері барамын бәрі бар 🤗
★ ~
супер 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Altynai E
Өте керемет магазин
themorelight 🤍
Почему в ватсапе не отвечаете?
Aiau Kenzhabai
Хорошое местечко!! Найдёшь всё
Insta:saab1nnaaa .
Классная магазин
Өте нашар качествалары подругама сағат алып берген едім сағаттың стеклосы түсе берді Өте нашар магазин Обмен жоқ дейди мен оны воопще тақпадымда
Мастер Отзывов
Все очен классно и все недорого и продавец они очен милы и вежливые советую вам заходите в mimi shop там очен классно
Эбби Андерсон
Здравствуйте всем!5 звёзд!Потому что очень понравилась это место!Низкие цены, дружелюбные кассиры которой всегда помогут!И очень классный интерьер.Советую всем! Особенно к-попером!