Arzan colos
Магазин одежды для всей семьи
Quralay Yermanovva
Очень доступные цены, и всё необходимое для вашей семьи можно найти без лишних раздумий — мне очень понравилось! @arzan_colos😍🤩
6 посещений
Saltanat Aitbaeva
Шымкенттегі номер один үлкен отбасылық магазин и сотрудничество по работе с клиентами очень хорошие цены на товары прям удобно 😍
ЕА
Еркеғали Арын
Хуния
Айдана Ислам
Тиімді баға жоғарғы сапа сол жердегі қыздарға үлкен рахмет көмектесіп жүретін 🫶🫶🫶❤️❤️❤️👍👍👍Саудаларыңыздың берекесін берсін 🤲
mmaga_ aripkhanov
Продавец, кассир қыздары нашарлап кетті алдын ондай емес еді ол болмаса жап жақсы магазин! МІНЕЗДЕРІН ЖӨНДЕУ КЕРЕК АДАМҒА ҚАРАП КӨГЕРІП ТҰРАДЫ ЖҰЛҚЫНЫП
СЮ
Самат Юсупов
Отличный магазин. Цены приятные
Сабина Дауманова
Мне все понравилась обслуживание круто цена тоже удобнее нас всем советуюю 👍🏻
Еркежан Калжан
Іздегенің барлығын табасың,киім, күнделікті тұрмыста қажетті заттарды, тиімді баға,жоғарғы сапада😍
Z .
Закрыты в рабочее время
Banu .
Өтее жақсы магазин кажетіңнің бәрін табасын💋💋
Aruzhan 🦋
Өте жақсы магазин 😉
Жақсы магазин
ГТ
Гулнур Тансык
Өте жаксы дүкен карапайым халыкка бағаларыда таңдауда коп ішіде таза әдемі
Серик С
Нагыз халыкка арналган дукен, багалары калада ен томен, тандау коп, сапалы заттар. Дукен иелерине Аллах разы болсын.