Medical Center Shubarsu
2.4
ТОО Medical Center Shubarsu
2.4
Maviş Mardon
Врачи к своим делам серьезно не относятся , показывают себя не опытным. Как не пойдешь нету врача чай пьют , всегда слышу жалобы голодныеееееее чаааааййй чай хотим пить медсестры. Лично я очень рада что наш участковый врач уволилась теперь другая там, как не пойдешь чай пьет или выходит уходить хоть там 5-10 чел в очереди Но она должна чай пить. Лично мое мнение на мой взгляд мне не нравиться это поликлиника сотрудники
Madоnna .
Очень ужасные место, медсестры грубые врачи ваще……
Aibek Kurbanbaev
Өте нашар.
HХ
HASAN Хасан
Регистратура то не отвечает, то отвечает и сбрасывает, женщина которая там сидит грубая очень всегда спешит куда то , примите меры
M❤
Mm_01 ❤️❤️
Ужасная клиника вообще нету слов
Молдир Бинбетовна
Саламатсыздарма ! Менин гинеколог Дуйсебаева Калдыкул докторга конилим толмады ! Енди Гана тиркелип барган едим Шубарсу медикалга ар жердин системасы артурли Деп Дурыстап тусиндирсе боладыгой 3:40 та бардым сагат 5:18 де шыктым Бир исим битпеди озим Екикабат пын нервштетипкетттимше сап- сау адамды ауру кылды жумыстан суранып барган едим соншама соз есту ушин барганыма ызам келди! жанындагы медсестрасы этика деонтология дегенди билмиди айына барып босанып жаткандай дореки минезин корсетеди жаста болсак бизде адамбыз журттын козинше жерден алып жерге салды. Биз ушин окыган жок арким окыса ози ушин окып жумыс степ жур недеген сумдык тартип жок. Сурак коюга коркасын арен очередь турып талон аласын 1 апта бурын тураттта айкайлай кетеди анауынды акел мынауынды акел Деп не маскара тусиндирип айтса тусинемиз. Заведуюшина айтар отинишим бар врачынада медсестрасына Старши медсестрасы жумыс жасасыншы медсестралармен дурыстап тартиппен жумыс стеу керектигин айтсаныз . Катан ескерту жасауынызды талап етемин!
ATASH AYASHEV
Мало оборудование
Арайлым Сейсенбаева
Талонсыз кабылдамайды бул жерде гинекологтарда,терапевттерде.Алдын ала 3-4 кун бурын алмасан талон жок.Ауыратын күніңді гадать етіп алдын ала алмасан ужас вообще.Талонсыз аурып турсанда қабылдамайды прием уақыты битпесе де бітті деп.
Elaman Abdulla
Өте нашар дәрежеде жұмыс сапасы. Дәрігер, медбикелер пациентпен мәмлесі дөрекі
Ақерке Төлебаева
Жұмыс сапасы өте нашар. Бір лорға кіре алмай 1 апта жүрміз. Дұрыс түсіндірмейді. Бір келсек орын жоқ, бір келсек ренгенге орын жоқ. Мемелекеттен бөлінетін тегін алатын дәрілер тағы жоқ. Ана полеклиникаға жібереді, то мына полеклиникаға жібереді. Мамандары жұмыс істеу сапасы нашар 👎🏻
Айда Мустафа
Жақсы 👍
Anelya 💕
Анализ тапсыру мен ем алу барысында көрсеткен қамқорлық пен кәсібилікке үлкен рақмет 💐💐💐
ЖУ
Жулдызай Уалихан
Пациентпен қарым қатынасы нашар дөрекі сөйлейді !
Kausar Turarkizi
🔥🔥🔥🔥
ФМ
Фарангиз Муслимова
Очень разочарована обслуживанием в этой поликлинике. Лаборанты совершенно безответственные, нет ни организованности, ни уважения к пациентам .
Султан Кожахмет
Самый ешакский больница без ответственный бары ешкандай карай алмаиды адамдарга астына оздеры адемы отзыв жазып койыптыго🤣🤣 вообще мал сиякты ышынде жартысы анализдерды жогалтып алу деген не сумдык вообще жауып тастандар больницаны бул жака ТЫРКЕЛМЕЙАК КОЙЫНЫЗДАР менен совет
Айзада
Регистратурадағы адамдар тірі ма өзі? Звондасаң вечно алмайды ғо🤦♀️🤦♀️. Полеклиникада жүргенде байқайм звондаса өздері алмай отыра береді. Трубканы қойып қояды звонок келмитіндей
SS
Sun Shine
Нилуфар медсестра пациенттердің қанын алғанда Жгут қолдану керек
МЕ
Мухтар Ербосын
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
ЖЕ
Жанель Еркінбек
Премный телефонға жауап берема өзі,жауап бермейма?
ST
Saltanat Toibek
Ең керемет дәрігерлер, еңбектеріңізге алғысым шексіз.Тек қана өсе беріңіздер, дами беріңіздер😍😍😍
Umida 111
Хорошая поликлиника. Все врачи и медсестры очень грамотные. Наргиза Равшанбековна самая лучшая.💐
NB
Nursultan Berdaliyev
Хорошая поликлиника, огромное спасибо врачам и мед.персоналу. Удачи вам и благополучия!
Марифат Аликулова
Супер клиника🤩🤩🤩
FM
Fariza M
Очень грамотные врачи и медсестры👍👍👍
Майрам Абдыкайымова
AО
Aigerim Оффишл
Очень довольна сотрудниками поликлиники 🙌🏻
Roza Artikbaeva
Ең нашар поликлиника. Постоянно интернет либо компьютерлеры істемейды.
Диванный Аналитик
Самая худшая поликлиника