Rakhima
Салон красоты
БА
Бекасыл Абил
перизат мастерге рахмет, оте таза адемы жасайды унады
ЭЕ
Эльмира Есентай
Рахима әпше өте жақсы жасайды 2.3 жылдан бері әлі мастер ауыстырған емеспін бағасына лайықты жасайды 😍😍❤️ рахмет көп көп Перизат мастер тоже күшті жасайды 🥰 қорықпай бара беруге болады 😍
Мастер Перизат😍Ойымдағы маникюрды жасап берді көп рахмеетт❤️😘
Saya Aldiarkyzy
Мне понравились работы мастера Нурсулу, она делает свою работу чисто и акуратно😍🥰👍🏻
Мира Шамилева
мастер Перизат, спасибо за красоту 🥰
. .
Перизат мастер топп!прям куштыы стийды🥰
Саяя 💕 cholibaevaa_s
Сабина мастер кеше барғанмын ойымдағыдай өте әдемі шықты, былай болама қайсы ұнап тұр деп ақылдасып түсіне шейін, өте тиянақты рахмеет ❤️❤️
👤
Темааа😍❤️❤️❤️
Kb
Kaussar btrbekwaa
Салон топчик , мастер Перизат очень аккуратно и качественно делает ногти,и уютненько там, я в восторге ❤️🔥😍
Kari Asanova
Саби мастер прям топ 😻❤
Т
Толкын
Тырнак ты прям кушты жасайды екен,барыныздар советую Сабина мастер спасибо большое мне очень понравилось 🤍
БС
Баян Сапар
Жасаған маникюрі ойымнан шықты!Қыздары да ұқыпты сондай вежливый екен!!Рахмет көп көп
Aisha Abdimazhit
Перизат мастер топ🫶🏻🫶🏻
Мади ❤️
Мастер Майра 🫶🏻💋❤️
Bota Niyaz
Майра мастерге бардым таза ұқыпты жасайды екен! Рахмет ұнады
Zhanek A
Спасибо за мастеру Нурсулу❤️Сделает все аккуратно и очеень красиво😍
Аяулым Ыбыраймкул
Балауса мастер күшті өзім қалағандай жасап берді🥰көп рахмет
Aisha М
Мастер Сабина оте адемы укыпты стеды работа очень понравилось 🥰
Asyl ....
Прям окуратно тап таза істеген Сабина ханымға рахметт ең кушты мастер көңілімнен шыкты прямм адемы кылп степ берді келесі жолы ойланбай Сабина ханымға келемін тек биіктерден көріне берсін❤️❤️😍
КA
Карго AiKoXan99 CARGO
Қазан айының 27де істеткем бүгін 20шы декабрь әлі қозғалған жок бірақ тырнағым әдімі сынбай өсті өте керемет жасаиды екен рахмееет
sazhida🧘🏿♂️ <3
Салон таза стирильно барлыгы унады келесыде келесин если сөздерде салон издесениздер, Сабина мастер прям лучшая💖💖💖) маникюрым прям унады
Касиет Бауржан
Огромное спасибо мастеру Перизат за аккуратный и красивый маникюр! Всё сделано очень профессионально и с любовью к делу. Обязательно вернусь снова! Рекомендую🥰
Бахтыгул Норинова
Маған өте қатты ұнады прям классно😍😍
Sevinch Ismailova
Салон очень классный Мастер Сабина очень красиво сделала мне понравилось 😍👌
Aruzhan Karzhau
😍
Маржан Махатова
Бүгін Перизат мастерден обучение оқып бітірдім қыздар 10 күнде полный уйреніп шықтымм барлығы ойымдағыдай түсінікті болды, бастаудан қорықпаңыздарр, оқимын деп жүрсеңіздер номер 1 маникюр курс, сіздергеде кеңес беремінн 😍😍❤️❤️
Балжан Кадирова
Маникюр күштіі істейдіі❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Sara 🖤
Маникюр жасайтын қыздар,күштіі шықты,салон іздеп жүрсең советую номер 1 салон))
Omina Solmatovaa
Сспасибо на маникюр.Балауса мастер!😍😍🔥❤️
Меркурий )
Балауса мастер топ😍😍😍
Asem Polatbekkyzy
Маникюр күшті жасайды👍🏻Таза және ойымдағыдай
Жазира Балтабай
Топ мастерлер ❤😍
Т
Тоқжан
🥰🥰советую
Нурханым Нуркул
Майра мастер топ топ🥹❤️
Диана Курванбаева
Салон очень классный маникюр очень понравилась😘Девушки Майра и Перизат красиво сделали маникюр❤️Так приятно🥰
Аружан Айдарбек
Была у Мастера Нұрсұлу 😍Молодец быстро управилась за короткий срок так как у меня есть грудной ребенок попросила чтобы было быстро за час и двадцать минут навела такую красоту 🙏🏻Спасибо красотке ,такая юная и красивая и всегда поддерживает разговор 🙏🏻😘
ad1lbkvnaa .
Нұрсұлу мастер просто творит чудеса 💔💔 Оте адемы шыкты и аккуратноо істейді екен 🥹🥹 Өз ісінің маманы💔🫶🏻
МД
Өте керемет!Аккуратно жасайды.Үлкен рақмет❤️
Arunaz Yerzhanova
Аккуратно и әдемі жасайды😍❤️
. GS
Өте керекмет жасаған тырнак өзіме ұнады жаксы таза ұқыпты жасады үлкен рахмет, 😍❤️
Тансулу Борубаева
Перизат просто топ топ 🫶🏻 Жаным топ топ
Каракат Сарыбай
Күшті салон nail мастер Майраға барамын работалары керемет😍Ұқыпты,идеалный жасайды❤️
Каракат Жумабек
Керемет салон Майра мастердің жұмысы қатты ұнады❤️❤️
𝒜𝓎𝒶𝓊𝓁𝓎𝓂 𝒩𝓊𝓇𝓀𝑒𝓃𝓆𝓎𝓏𝓎
Маник просто шик! Очень красиво, аккуратно, всё сделано просто идеально. Перизат мастер🫶🏻
Kamshat ❣️
Перизат мастер топ топ топ😍😍😍🔥
АЖ
Айкерим Жамалбек
Күшті күшті мастерлер🥰бәрі ұнады рахмет🫶🏻
Аружан Каримова
Перизат мастер топ топ😍😍😘