Rakhima
Салон красоты
Адема
Ақмарал рахмет сізге күшті мастер всем советую қыздар келіңіздер өкінбейсіздер іші жылы жайлы комфортны бағаларыда қолжетімді ❤️
Zhonttyii 💖
Честный отзыв, Нурсулу мастер очень красиво и качественно делает свою работу, Сама нашла ее в инсте и прям с первого приема мне понравилось очень, после каждого посещения студии влюблюсь все больше и больше на чудо которую она творит😍❤️
BALGYNAY TORENAZAR
Перизат мастердің обучениесіне келдім! Өте керемет ұнады😍 РАХМЕТ
Аружан Айдарбек
Была у Мастера Нұрсұлу 😍Молодец быстро управилась за короткий срок так как у меня есть грудной ребенок попросила чтобы было быстро за час и двадцать минут навела такую красоту 🙏🏻Спасибо красотке ,такая юная и красивая и всегда поддерживает разговор 🙏🏻😘
Мәәә өте күшті жасайды қыздарики, тырнағым біріншіркт әдемі и түп түзу болып шықты. Мұндай қуанышты айтып жеткізу мүмкін емесс😍😍😘
Balnur Zhumash
Хочу оставить искренний отзыв о мастере маникюра Нурсуле. Была у мастера Нурсулы уже два раза, и каждый раз ухожу с идеальным маникюром! Она очень аккуратная, внимательная и делает всё максимально профессионально. Покрытие держится отлично, форма всегда идеальная, дизайн — просто красота. Она очень аккуратная, внимательная к деталям и прекрасно понимает, что именно хочет клиент. Маникюр получился идеальным: тонкая работа, ровное покрытие, красивый дизайн и полное соответствие ожиданиям.
Balnur Mukhamedzhanqyzy
Майра кушты мастер,унады,ойдагыдай болды😍💋
Камшат Рамазан
Мастер Перизат😍😍😍😍💔
Bota Niyaz
Майра мастерге бардым таза ұқыпты жасайды екен! Рахмет ұнады
Aidynaio 🌸
Перизат мастерге келіңіздер қыздар советую мен қанша уақыттан бері келемін,всегда күліп қарсы алады,әңгіме жақсы айтады,салон уютный,заттарының барлығы таза, номер 1 маникюр салон 😍❤️❤️
Nursaya Perne
Салон таща и так аккуратно делает всем советую. Перизат мастерге келініздер прям классно делает. Такая общительная девушка . ❤️
Zere Esenalieva
Тырнақты өте әдемі істейді екен .Маған қатты ұнады прям аккуратно,ұқыпты.Осы жерге келіп істетсеңіздер өкінбейсіздер күшті.Осы тырнақты істетім👇🏻😍
Nazerke 🤍
Перизат мастердің обучениесіне модель болып келдім,тырнағымды істеген қыз өте сыпайы барлығы ұнады салон таза екен кейін оқимын десеңіздер номер 1 салон кеңес беремін ❤️❤️😍
UK
Ulzhan Kazbek
Все стерильно чисто приятная атмосфера и музыка Очень вежливые мастера😍🥰🥰🥰 Особенно мастер Акбаян выполняет все максимально качественно и красиво да еще и цены доступные😍😍
Diana❤️ .
Нұрсұлу мастер өте керемет жұмыс❤️❤️😍😍
Мира Шамилева
Аружан Каримова
Перизат мастер топ топ😍😍😘
ГА
Гузаль Абдурашидова
Майрага рахмет и приятная и харошый мастер
Arukaa❤️ A
Мастер Динара өте әдемі етіп жасап берді тырнағымды енді проста супер.Өзі жұмысына өте тианақты ауыртпай жасайды екен😍😍😍
Akmaral Aitbaeva
Курс оқыдым жақсы нәтижелерге жеттім Перизат ханым өте жақсы үйретеді, салон іші таза инструменттері бәрі стиральный келсеніздер өкінбейсіздер мыкты мастерлер🫶🏻
Частый гость
Алуа Сариева
Баян мастер опытный , все аккуратно делает , чисто и красиво, всегда посоветует отличный дизайн для ногтей 😍😍😍😍 уютная атмосфера ❤️❤️❤️
S🖤
Sara 🖤
Перизат мастердің обучениесіне келіп тырнақ істеттім қыздар өте ұнады сіздергеде советую, салон таза, уютный 🥰
Бегайым Құрал
Баян – топ мастер! 😍 Маникюрді аккуратно, сапалы жасайды❤️❤️❤️ ұзаққа шыдайды, формасы да, дизайны да мінсіз. Міндетті түрде тағы келемін! 💅✨
Nazwsha .
Бүгін Перизат мастерден обучение оқыдым бәрі түсінікті болды 10 күнде бәрін үйреніп шықтым,мен секілді бастауға қорқып жүрсеңіздер келіп оқысаңыздар болады😍❤️❤️❤️
Частый гость
Балжан Жанибек
Қыздар Перизат мастерден обучение оқыдым, бастауға қатты қорықтым,дұрыс мастер көп іздедім, ойымдағыдай шықты бәрі, бәрін 0ден оқытты рахмет айтамын,сіздергеде кеңес беремін,бастауға қорқып жүрсеңіздер келіп Рахима салоннан оқып кетіңіздер номер 1 салон🥰😍❤️❤️
АУ
Акпейл Уразова
Балауса мастерге рахмет кірпікке ламинирование жассаттым кушти шыкты. Клиентиниз коп болсын. Клиентпен жаксы сойлеседи екен
Nazkon Narmenbai
Маникюр жасаттым Акмарал мастерге ұнады тағыда келемін❤️❤️
Балжан Рамазан
Мастер Перизатқа көп рақмет! Тырнпғымды тез, таза, әдемііі етіп жасап берді🫶🏻
Akzhan Safarova
Мен осы жерде обучение оттим 10 кун прям от и до уйретти мастер Перизатка рахмет😍
9 посещений
КВ
Касэлин Валебная
Спасибо большое мастеру Перизат Я в восторге от того что получилось так как изначально вобще не было идеи какие ногти делать Итог бомба, хорошее настроение дорого стоит 😻
Акбаян Сейсен
Динара топ мастер рахмеет оз жумысына сондай пысык Мен ойлаганнанда кушти кылып жасады 😘😘😘
ЖТ
Жанка Ташкенбай
Өтеее керемет Перизат мастер топ топ Көңілімнен шықты🥰😍💋
БС
Балхия Сиддикова
Чисто, комфортно. Мастер Перизат все сделала супер!Я очень довольна
G.
Gulzariya .
Маникюр жасаттым ұнады сіздерде келіп істетіп көріңіздер салон приятно таза 🫶🏻
ГК
Гүлназ Каухар
Өте керемет маникюр 💕 Ұқыпты, сапалы, әдемі жасалды. Қызмет көрсетуі де жоғары деңгейде. Рахмет🥰
Aiym Altynbek
Проста супер маған қаты ұнады жақсы жасайды салон таза тыныш келуге кеңес беремін
Aqerke Sultan
Маникюрге модель болдым кыздар жаксылап жасап берді сіздерде келіңіздер🥰❤️
zarefa 💕
Была у мастера Балауса сделала ламинирование ресниц очень красво получилась 10/10😍😍🤍
5 посещений
galymjankyzyyy_m .
Нурсулу мастер кушти жасайды 2 жарым ай турды тез окуратно чисто😍
Амина Алиярбек
Балауса мастерге рахмет өз ісінің маманы ісіңізге сәттілік клиенттеріңізді қуантып жүре беріңіздер
Альмира❤️ K
Салон комфортно екен кыздар тарнақ істетіңіздер советую❤️🥰
Asiya Mukhan
Өте күшті жер .Маған қатты ұнады.Әдемі қылып істеп берді
Жансая Адырбаева
Перизат мастердін обучениесіне модель болып келіп едім ете катты унады жаксы тусіндіреді екен келесіде таты келемін 😍❤️
Балауса Сапарбек
Перизат мастердің обучениесіне модель болып келдім барлығы көңілімнен шықты салон тыныш и таза екен қыздар обучение оқимын десеңіздер келіңіздер❤️🥰
Asi
Нұрсұлу , Мастер своего дела. Маникюрді ұқыпты, таза әрі сапалы жасайды. Әр детальға мән береді, дизайндары өте әдемі. Мастер ғана емес, адам ретінде де топ. Сөйлесуі өте жылы, позитивті🤍
kausar ba1rbek
Салон топчик , мастер Перизат очень аккуратно и качественно делает ногти,и уютненько там, я в восторге ❤️🔥😍
Т
Толкын
Тырнак ты прям кушты жасайды екен,барыныздар советую Сабина мастер спасибо большое мне очень понравилось 🤍