Promedia group
Рекламное агентство
Службы
БК
Бахыт Курбанов
Мекен-жай цехты көрсетіп тұр. Барсақ тапсырысты офисте алады деп тұр. Екі әуре болдық
Magzhan Baydeuov
👍
Кажымукан Искак
Быстро и качественно
Ернар Миятбек
Басқа жерлер 3-4 мыңға шығаратынды 7000 мыңға шығарды. Және сапасы нашар, өте қымбат. Дизайн жасай алмайды барлығын өзім айтып отырдым. Басқа жерден жасатыңыздар.
KJ
Kazax Jetim
Реклмендую всем. Ребята работают на совесть. Цены одни из низких в городе. Качество на высоте, остался очень доволен.
Елмурат Халмуратов
Дешевые цены высокие качествы мне понравилось 👍