Komesh Bulak
J
Jadira
Балықтары өте дәмді
Шұғыла TV club
Хороший кафе рыба хорошо жареный лично мне понравился
Айгерим Абдигаппар
Самая вкусная и лучшая рыба только в Комеш булаке😋
ДА
Динара Абдукаримова
Ужасно балык кымббат балыктын ортасын ашсан клегей сияхты Адмен грубая созы дурыс емес колыннан не келеды соны жаса деб озыне караб секиреды Бапше барудын кажеты жок 😤 Одан яасинге барыныздар сол жактын балыгы кушты👌
Айгуль Умарова
Оте НАШАР КАФЕ БАРМАНЫЗДАР ,ОБСЛУГА НОООООООООЛЬ,ОТЕ КЫМБАТ ,ВООБЩЕ САЙ ЕМЕС,15 ПРОЦЕНТ ЭТО УЖАСНО, КОМЕШ БУЛАК ДЕГЕН АТЫ ОСИ САЙМЕМЕС ,ХОЗЯИН ОЗИ КАДАГАЛАСА ЕДИ ИЛИ ЖАБАСАЛСВНШЫ,ПОРЦИЯЛАРЫ ОТЕ АЗ.АДМИН КЛИЕНТПЕН ГРУБО ОБРАЩАЕТСЯ ,МАСКАРА БАРМАНЫЗДАР НЕ СТОИТ.
Tk
Totta_ kz
Мы пришли 18 февраля на жареную рыбу. Рыбу нам несли 1час25минут.
Айгерим Тогайбекова
Балықтары жақсы, но обслуживание сәл төмендеу!
Нурсултан Сманов
Вообще нашар порциясы аз сервис ноль
НН
Нурсултан Нурсултан
Бағасы қымбат екен! қыс кезінде барып жеп қайтуға болады іші жылы, жұмсақ мебель бар!балықтары майдалау екен
Sureyya Soyirkaz
Оте нашар балыкты басымен косып береды багасына не стоит. Обслуживание 0 И 15% устайды
Асылзат Мапыз
Обслуживание 0 офицатка грубый заказ беріп артынан жүріп акелдірдік балықтары 2 кг да 11 ақ шт недеген сұмдық басымен акеп берді еш жерден көрген емеспн баспен балық бергенді колалары 950 тг ужас ресторандарда ондай емес даже кобинка суық караокеге 10 к сұрап тұр еще
Данагул Илимшаева
Осы тұрған пицца 3000 тг тұрады, бағасы қымбаттау, обслуживание 15%
𝓐 𝓐
обслуживания ужас одну пиццу полтора часа ждали в туалете теплой воды нет туалет очень грязный
Айша
Очень долго ждать надо сервис ужас,в туалете нету теплой воды леденая отморозили руки
БА
Бекзат Абшенов
Басында дұрыс еді енді барудың қажеті жоқ Главный клиент жинап алады болды.!
Bl
Biznes lady Meyirxan qizi
Балықтары өте дәмді екен🤤қылтанақтары аз Әпкелеріммен бардық рахаттанып жеп қайттық Мадина деген даяшы қыз қарады уақытылы заказдарды алып келді
Перизат Сериковна
Вообще нашар болып кеткен.бағасына арзымайды
Зарина Муталова
Бағасына сапасына сай емес, Екінші заказ бермеспін!!! Просто нету слов! 3кг балық заказ бердік. Доставкамен 1.45 кг келді. Басында ескертпеди де сондай болатынын. Еще басымен косып салып жіберген
Жанар Бабашова
Рыба
Нурсултан Нурлахов
Керемет
Пипи
Балыктары зор екен салаттары да дамды прям но офицанттар слишком умытшак па сондай атак барып жеп туруга болад 10/10 унады🙂👍
... .
Бағасына сапасы сай емес, с собой деп едік балықтың қалың ет бөлігінің жартысын алып калған. Оплата тек переводпен. 40минут күтесіз деген 1сағаттан аса күттім. Санитарлық жағдайы өте нашар. Тамақтанатын жері сондай лас болса, асханасын оған бетер лас шығар. Баруға кеңес БЕРМЕЙМІН
ЛШ
Ляззат Шонабай
Үйге алдырмай ақ қойыңыздар, өңшең кішкентай балықтарды қуырып басымен құйрығымен толтырып береді екен,
МХ
Малика Ханская
Балықтары өте майлы нашар Администраторына дейін дөрекі Барғанымызға өкініп кеттік Бағаларыда өте қымбат сапасына сай емес😥👎🏻
Дәмді
Zibka Syrmanova
Балықтары қатты ұнады, дәмін айта алмаймын рахмет от от келуге кеңес беремін
НИ
Нуржан Иманалиев
Вообще аз балыктары Кг сайкес емес 1 жарм Сагат куттык
NS
Nazerke Sakybekova
Рыбу собой заказала Ужасные Только куски от головы и хвоста рыбы положили Раньше чуть было порции нормальные а сейчас это ужас Никогда теперь ни ногой сюда
Uo
Ulan orazgaliev
Кафе отстой поставил бронь столика, пришли места нет 👎👎👎
Айя Кари
Рыбу очень вкусно пожарили но салаты порция маленькие не соответствует цене
МТ
Малика Таспенова
Балықтары керемет кушті бірақ обслуживание төмен тапсырыс алады акеп береды бірақ келіп қарап сурау жинау жоқ мусор болып жатады бір неше рет айтық кәз кәз деп кетеды
MA
Meyrbek Altynbekov
Администратордан бастап барын ауыстыру керек кызмет сапасы ноль тамактары жаксы
RAR group
Сөзінде тұрмайтын адамдар екен , саудадан береке таппағырлар!!!
Yerbol Amalbaev
Вообще не рекомендую. Взяли один заказ выдали другой. Говорят вес один - в общем дурят, разговора о возврате денег нет. Никакого удовлетворения. Никогда больше не буду брать у них и никому не рекомендую.
ИА
Иса Ахмет
Өте нашар
Алибек Оразбаев
Всё супер!Вчера заказали рыбу жаренную вкус просто словами не передать. Всё свежее и очень вкусно. Мы не пожалели что выбрали это место. Советую всем посетить кафе Комешбулак. Персонал вежливый и шустрый. Спасибо администратору.
ДП
Диана Паманша
Очень вкусная рыба
Нұржамал
Рақмет
LK
Laura Kalmenova
Рахмет рыба была вчера супер! Спасибо Кымбат огромное за обслуживание!
ET
Erik Tabildeyov
Керемет тағамдары дәмді
AN
Anar Nurmanova
Балығының дәмі керемет Дана қызға үлкен рахмет👍
Айжамал Бекова
Көмеш бұлақтың балығы номер 1 дәмі деген керемет👍❤️бізге Дана қыздың қызметі өте қатты ұнайды бәрін уақытылы акеледі,рахмет аспазына дәмді балығына❤️👍
РО
Римма Оразбаева
Оте нашар, офицанттары дөрекі, жауап берулері қиын, обслуживание-0, антисанитария, балықтары да бұрынғыдай емес👎👎👎👎
Baqnur Zhan
Келіп отырғанымызға 15минут болды ,заказ алайын демейді официанттар,администратор ханымда отыр,ештеңемен ісі жоқ,балық заказ берсең тағы 1сағат күтесің,и то балық кусогы түгел келмейді)) балығы свежий жақсы қуырылады соған бола келеміз,а так келетін жер емес
ИЛ
Ирина Лесная
Отличное кафе. Рыба очень вкусная. Красивая подача. Спасибо за отличный вечер в кругу друзей.
Айдана Лесбаева
Балығы жақсы екен кабина болмаса баска жақтары суық
ЖД
Жансая Дукенбаева
Обслуживание 0 , официанттары асыгыс тандап жатсан болды ма болды ма деп турады? Балыкты 52 минут куттык , столды жинамайды!
К
Кульпан
Рыба вкусная! В кафе антисанитария в туалете!
🍋🍋🍋 🍋🍋🍋
Балыгы керемет