Mamacita
4.4
Номинант 2026
4.4
Сымбат Кадырова
Спасибо большое мастеру Айнура за такую заботу о моих волосах 🤍 Очень внимательный, аккуратный и профессиональный подход. Ушла не просто с красивыми волосами, а с отличным настроением. Теперь только к вам!
Есенбике Кылышбековна
Спасибо мастеру Русалине! Она большой молодец! Переход с темного на светлый тон! Получилось даже лучше чем я ожидала. Я очень довольна!!!
Есімім Ляззат. Мастердің аты Русалина болуы қажет. Шашымды боятқаныма 10 күн болды. Бастапқыда 20-30 аралығында болады деп келіскен едік. Барғанда 54 мыңға көтеріліп кетті(+6000 тг стрижкасымен) , бұл тек коррекция ақшасы. Бояп болған соң қара сызық қалған шашымда, түбіндегі краскаға тиып кеткен. Қайта барып бояту қажет болып тур, ішім ашиды қайтейін. Алдыңғы отзывта суық жане кофе онша емес деп жазған екен, сол сөзге қосыламын, мен барғанда люстралар құлап жерде жатқан болатын. Суреттер осында, 10 күн ішінде осындай цвет болып кетті. 4 рет жудым, как положено бальзам маска арнайы қымбат оттеночный пайдаланып. Стрижка унады, укладкамен күшті турады.
СО
Сандугаш Оримбаева
Спасибо мастеру Айнуре, давно мечтала выйти из черного цвета все получилось отлично, мягко вышли из черного 😘😘😘😘😘😘😘😍😍😍😍😍рекомендую 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Aigerim Kyrgyzbay
Мен «Мамасита» шаштаразына шашымды ағарту және бояу үшін барған едім. Бірақ олар менің шашым ағартуға жарамайды деп айтып, оның орнына «болашақта ағартуға көмектеседі» деп, шашқа ботокс жасауға кеңес берді. Мен “мамандарға” сеніп, бұл процедураға келістім. Бүгін басқа шаштаразға барғанымда, маған шашқа ботокстан кейін ағарту жасауға мүлдем болмайтынын айтты. Себебі шаш қатты зақымдалып, мүлде «өліп» қалуы мүмкін екен. Сонда «Мамаситада» маған не үшін бұл процедураны ұсынды деген сұрақ туындайды. Бұл жерде басты мақсат шаштың саулығы емес, тек ақша табу сияқты әсер қалдырады. Егер шашыңызды шын мәнінде кәсіби мамандарға сеніп тапсырғыңыз келсе, «Мамасита» шаштаразын мүлде ұсынбаймын.
Zhasmin Nurzhanovna
Лучший из лучших! Очень довольна работой мастера в салоне «Мамасита»! Барлығы сделано аккуратно, профессионально и с вниманием к деталям. Мастер очень приятная 🥰Отдельное спасибо Русалина тәте 🙂↕️❤️
Zhazira Musilim
Мастер Айсезім, керемет мастерге істеттім – нәтижесі мен күткеннен де әдемі шықты.Рақмет, Айсезім ❤️
ZP
Zhaynara Pernebay
Девочки очень советую салон, я пришла для сложное окрашивание, сказала не знаю какой подойдет, мастер Русалина всё подобрала, сделала, вышло очень очень красиво, прям очень понравилось, до этого были черные обычные волосы, а сейчас стала такой красивой яркой, спасибо мастеру Русалине, теперь буду рекомендовать ваш салон и буду доверять свои волосы только вам🫶🫶🫶 так красиво без слов❤️
AL
Aiman Lashyn
Мастер Айнур өз ісінің маманы ойымдағыдай шықты рахмет ❤️бұйырса тағы келемін🫰🏻бірінші рет бояттым қателеспедім мастер тандаудан 💕
Aizhamal Arysbekova
Өте нашар салон, шашымды құртты, алдап ақша алу екен просто
АЖ
Айтолкын Жорабек
Мастерлерінің қолынан келмиді әп әдемі шашымды құртып тастады
AB
Aigul Berikovna
Айнұр мастер ханымға көп көп рахмет, мен ойлағаннан да артық керемет шықты👍🏻👍🏻😘Мамасита салоны қыздарына алғысым шексіз.
Асель Калдыбай
Салонға көңілім толды. Мастер Русалина рахмет ойлаған түсімді жасап берді еще заботливая өз маманың иесі екен. Бәрі супер! 🥰
ЖМ
Жемис Мусабек
Кыздар бул салонды никому не советую натуральный шашымды осылай сыпырткы кылып берды сол жакта сураганым он жактагы получаю и озим шашым осындай коныр табиги адеми еды, сонында истей алмаган мастер шаштан коре салады акшанызды алып еще жуылган сайын хуже будет вообще барманыздар бул жерде нормальный колорист или админ жок карайтын барыне самый дешевый краскалармен бояиды Оразада булай биреуге негатив жазамин деп ойламаппын бирак баскалар мен секилды тусып калмасын деп отырмын 🙏🏻
Mс
Mamacita, салон красоты
7 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе Жеміс Біз бұл мәселені мұқият қарап шықтық. Шебер сізге бірден қалаған дәл сол реңк шы…
Арайлым Берик
Күшті мастер Жанат топ😘😘😘🫶🏻🫶🏻 Жақсы қарсалып алды ойымдағыдай цвет шығарып берді❤️❤️❤️❤️❤️ Бәрі қатты ұнады прям 😍😍😍
ГР
Гулнар Рысбекова
Мастер Айнура, золотые ручки!🤩 Очень доволна результатом, и еще попала на акцию, чему очень рада!! РЕКОМЕНДУЮ ЕЕ КАК ВОЛШЕБНОГО МАСТЕРА🤩🤩🤩
Binura Sharapi
Салон mamacita очень хорошие и вежливые мастера, спасибо за окрашивание мастеру Жанат и Лаура! И цена и качества очень лучшие❤️❤️❤️
AT
Ayaulym Tynyshtykbay
К сожалению, осталась крайне недовольна работой мастера. Сначала я хотела сделать сложное окрашивание, но мне сказали, что у меня “ломкие волосы” и посоветовали просто покраситься на тон светлее. Я согласилась, но в итоге цвет получился на два тона темнее. Окей, решила не придираться. Попросила сделать локоны — сначала она просто выпрямила волосы. Я напомнила, что просила локоны. На что получила ответ: “Мы только окрашиваем волосы, мы не умеем делать локоны. Я вам сделаю лёгкие, как смогу.” Простите, но это что вообще? Зачем работать мастером по волосам, если не умеешь делать элементарные локоны? Ощущение, что человек не на своём месте. Не рекомендую.
DK
Dariya Kuatbek
Қыздар, бармаңдар бұл салонға! 1. Русалина деген мастерге жасаттым мен көрсеткендей жасамады, шашымды қараңдар не істеп тастағанын. 20 күнде осындай болып қалды. Өкінемін әдемі шашымды құртты 2. Инстаға сенбеңдер, өлтіріп подписчик жинап, өтірік эффекттермен зор қылып көрсетеді на самом деле вообще ондай күшті емес даже жақсы емес! 4. Бағасы қымбат, өтірік көтере береді. Боялмаған, краска тимеген, жұқа, қысқа шашқа 55-60К слишком. Бағасы того стоит болса ешнәрсе демейсің ғой. Ватсапта сұрасаң арзан қылып айтады, сонша жерден барған соң өтірік сылтауларды айтып бағасын өзгерте салады. Короче, маркетингке емес, чисто қолынан келетін адамға бару керек!!!
MI
Malika Idrissova
Помолодела на лет 10😍😍 Очень довольна результатом и обслуживанием!! Буду ещё посещать салон не раз☺️☺️
Y❤
Ylia ❤️
Очень понравился салон! Девочки молодцы, мастера своего дела, очень рада что попала именно сюда😍 После неудачного осветления девочки исправили ситуацию и дали моим волосам вторую жизнь❤️❤️❤️
AZ
Amina Zhusupova
Отличный салон! Делала здесь окрашивание и честно, результат даже лучше, чем я ожидала. Мастер очень аккуратная, внимательная, сразу видно, что профессионал. Цвет получился просто идеальный, ровный и красивый. Осталась в полном восторге, обязательно приду ещё.
ТК
Токбаева Каршыга
Мастер Асемге рахмет ұнады, тусін ойымдағыдай шықты🥰👍
Ақмарал Дуйсенова
Мастер Айнураға рахмет өте ұнады 😍😍😍😍Келуге кенес беремін!!!
Айдын Болатовна
Мастер Айнура просто супер У нее золотые руки😍😍😍🥰🥰🥰 Рекомендую 🔥🔥
АЖ
Айдана Жақсылық
Мастер Асем просто шикарная, делает красиво, аккуратно и с душой❤️🔥
Мадина Фарзане
Самое лучшее окрашивание что я делала. Мастеру Айнур огромное спасибо, лучшая в своем деле ♥️♥️♥️
SA
Sabina Aidarova
Мастер Айнур оте кушти жасайды прям ойымдагыданда кушти шыкты кукла болып калдым 🥹
GM
Gulnaz M
Мастер Айнур керемет шыкты ойымдагыдай цвет шыкты өзіме катты унады👍👍😘😘
Асель Касымбекова
Спасибо большое. Сервис на уровне. Спасибо мастеру😘
Мадина Каримова
Мастер Жанат маган оте катты унады ойымдагыдай шыкты😍 прям супер мупер🥰🫶🏻
Айнура Крымова
Спасибо Мастерам Мамасита. Окрашивание очень понравилось. Приду еще.
Айнура Толепова
Биринши рет шашымды бояттым,оз ойымдагыдай шыкты ,мастерге улкен Рахмет 🥰😘
Наталья Стыбаева
Русалина мастерге рахмет,шашым ұнады ❤️
Aisha Yegizbay
Асем мастер қолы алтыннн😍😍😍 Уақытқа қарамай шашымды күштііі етіп жасап берді❤️❤️❤️
Anara 🤍
Жанат мастер өте күшті жасап берді өте керемет😍😍👍🏻
Aya Kalmuratova
Была в салоне Мамасита вчера у мастера Айсезім на покраске волос – просто восторг! 🌸 Очень внимательная, аккуратная, сразу видно, что профессионал своего дела. Цвет получился ровный, живой и очень красивый, волосы выглядят ухоженными и блестящими. Атмосфера в салоне приятная, чувствовала себя максимально комфортно. Определённо рекомендую, результат превзошёл ожидания!
DА
DIANA Асанова
Не так уже себе услага дорогая но работа мои бедные волосы пожалела . зря деньги ветер не советую вообще
Айгерым Асыкбаева
Мастер Айнурға көп рахмет ойымдағыдай шықтыыы😍😍😍
ГА
Гулжанат Айткулова
все классно, мне понравилось! мастер Айнура 👍👍👍
Салтанат Мауленова
Aйнура мастерге улкен рахмет🫶😘🥰 Тура ойымдагыдай шыгарып берди😘
Saltanat 💫💫💫
Ең нашар салон, іші суық. Бізде арзан баға, келіңіз деп алып барған соң шашымды 60 мыңға істеді еще скидкамен дейді🤦🏽♀️🤦🏽♀️ менікі иықтан келеді, белден келетін шашты каншаға истейді екен интересно🙁 мастерлері нашар, жасай алмайды екен. Ана тұрған әйел русалина деген менің шашымды да дәл осылай ржавчина қылып бояп берді, ораза айында садақа сол 60мың осы қатынға и сол салонда жүргендерге. Ел жұрттан қарғыс емес, алғыс алу керек. Оның түбі жаман болады. Отзывка қарамай барыппын. Админ қыздың алдында тісі жоқ сакауланып, мастер кыздары алба жұлба түрлері😂 өздеріне қарай алмаса біреудің шашын қалай жасайды екен.? Кароче өңшең аннан қашқан, мыннан қашқандардың салоны екен 👎🏼👎🏼 садақа деп берип кеттим акшаны. Отзывты оқып барыңыздар. Инстада шынымен бұлар туралы пікірлер өте нашар екен.
Maira Kulmanova
Рахмет мастер Русалина! Озиме и кыздарыма шаштарымызды кушти кылып истеп Берди! Просто супер 🥰🔥😍🤭 и цена нормальная ❤️
BB
Bota Bota
Бугин Мамасита салонына келдим,куштиии конил куймен кайттым ☺️ Айнура ханымга алгысым шексиз,Алла разы болсын 🙏 Алла жумыстарынызга береке берсин 🤲🏻😍
Акнур Шынболатова
Была у Юлии на сложном окрашивании — результат превзошёл ожидания! 🎨✨ Цвет получился именно тот, о котором мечтала, всё аккуратно, бережно и с душой. Юля — настоящий мастер своего дела, видно, что человек работает с любовью и вниманием к деталям. В процессе объяснила каждый шаг, подобрала индивидуальный подход — спасибо огромное! И, пожалуйста, девочки, если у вас что-то не получилось — это не мастер виноват. У каждой разная структура волос, история ухода и предыдущие эксперименты. Не перекладывайте ответственность 🙏 Рекомендую от души 💯
Серык Калдаров
Бүгін мен мастер Русалинаға шашымды жасаттым өте тамаша қатты ұнады!
ҰТ
Ұлмира Тегісбай
Ойбай куйеуі танымай қалыпты дегенге сеніп барғам , өтірік жолдасымнан өзің шашың түсі ғой , осыған 35мын алдыма деп өкініп қалдым , өзіме де қатты ұнамасада . Жақсы рақмет деп кеттім . Уау дитын ештене жок
Gulmira Zhumabay
Балмира мастерге бүгін шашымды істедім шашым күшті прямо супер шықты рахмет мамасита қыздарына🥰🥰❤️❤️🫰🏻🫰🏻
✨
✨️Мөлдiр✨️
Рахмет Мастеру Асем за покраску и укладку, очень внимательная и приятный мастер. Желаем побольше хороших клиентов☺️👍👌
Anel Arin
Никогда не писала отзыв, но напишу так как в этот салон лучше НЕ ХОДИТЕ! Приехали отдыхать, и очень расхвалили нам этот салон, да и за одно было время думаю сходить и предварительно тщательнее все написала то что нужно, прихожу и они говорят что нет у них ничего, мда, сразу можно было сказать что не сможете! Зря мое время потратили! Полное разочарование! Да и косые взгляды на клиентов зачем 🤦🏻♀️