Adelya
4.4
Sayan YEGEMBERDI
👎🏻👎🏻👎🏻
Berikkyzyy__ 7
Өте жаман магазин барманыздар сатушы әйел грубый қатты қашан барсан телефонда отырады клиентке өтеее груьа сөйлейді мазақ қызып отырады дәп дәу әйел бірақ тіргі кішкентай қыздыкі жабу керек май алуға барып май алайын десем өзі 600 тенге деп төлейін десем 770 тг деді ол. Мақыл ақша санай алмайсын ба немене деп кемсітіп отыр өзінің қателігін ьілмей удас вообще
BI
Bakdaulet Ibadulla
Өте жақсы дүкен Керек затымды таптым
❤
❤️❤️❤️❤️
Эфирда отыр тик токта Баха деген ақ толстовкадағы бала жүр сағат 06:20 лар шамасында кыздарғв тисіп нешетүрлі жаман нарселер айтып жүр көрген жұмыс берушілер сол жердің қызметкерлерге айтыңыздар заведениеге тексеріс жіберу керек ужс Тик токтан рандомный шықты маған көрген адамға жиеркенішті пивнойда істейді деп қазақ қыздарын корлау ана Баха деген баламен оператор боп откан балаға сөзім жоқ сақалды балаға
KB
K Bazarbayeva
Кассир сауатты екен👍
Erasyl Abilkhan
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Balerik 201
Хороший магазин и главное круглосуточный
Айсана Турсын
Түнімен продавецтері достарын шақырып алып халыққа ұйқы бермиді өте нашар👎👎👎
tt_baxow_tt Бахалек
Очень хороший магазин, советую, 24/7 работает, обслуживание тоже хорошо, продавцы тоже хорошо общаются 😍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
kamilushka 🎀
I774b .
👍🏿👍🏿👍🏿
Abonia A
Adelya Abdikadirova
очень классный магазин! но иногда из за плохих продавцов так себе,а вот вообще продукты мощные,свежие! Продавцы на самом деле приятные!! особенно бабушка!! все есть! Советую
Aisulush Aisulush
Очень хороший магазин Работают 24/7 , продукты всегда свежий Рекомендую
Дарина Сапарбай
Слишком жарко, стоять невозможно. Кондиционер включите!!!!!!!!!!!!!!!!! А так все классно (продавцы классные😍)
Togzhan Nurzhanovna
Жұмыс іздеп барсаңыздар жоламаңыздар қыздар, бұлар 1040 қыз ауыстырып шығарады, адамның ақысын жеп соңында өзіңді виноват қылады, типа старшаясы бар өсекші шеттерінен, ЖҰМЫС ІСТЕУГЕ НЕ СОВЕТУЮ!!!
❤ ❤
Сатушы қыздар шеттерінен сұлу 😍♥
Ayosh 🦋
Всё классно мне понравился👍 24/7 работаеть🫶🏻
Saniya Aral🤍
Класноо обсулж как всегда😍
Айгерим Раимкулова
Түнде магазин таппай, тапқан магазиніміз осы 24/7 стиді күшті екен, ішінде керек заттарымыздін бәрін таптық 😍😍
Muha 🫦
Adela зор екен😍
MT
Muhammetjan Turdygali
Крутой магазин классна
РШ
Ребекка Шишкина
Продукты просроченные, хлеба простоявшие. Обслуживают плохо
aya ⁉️
Грубое обращение с клиентами
Ernur Moldarakhmer
✅✅круглосуточный
Ansar Arystanov
Хорошый магазин 24/7 удобно
Yermek Bitas
Өте керемет балғын барлық жейтін ішетін заттары
Ернұр RGDA
Постоянна продукты покупаем в этом магазине, классный магазин Нам нравиться,цены тоже ниже чем в других магазинах.Молодцы 👍👍👍
M.
Moldi .
Очень хороший магазин.Ассортимент очень шикарный.Девушка продавец очень вежливая, у них еще больше стало ассортимент продуктов. Работают круглосуточно. В нашем районе самый хороший ,большой приличный магазин,👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
Катя 💋
девушка с щетками на глазах грубая , швыряет товар
NN
No Name
Ұнамады. Сатушы қыз дөрекі жауап береді.Күнде әртүрлі баға айтады.
777 9999
Обслуживание 👎👎👎
Менғой Еркош
Не очень большой выбор хлеба и напитков. Но обслуживание хорошее, цены приемлемые. Особенно радует, что магазин работает круглосуточно.
ЖЛ
Жанара Ли
Спаси сохрани этот магазин. Прошла 2км и не могла найти открытых продуктовых. Только они спасли меня🥲❤️
Sundetali .
Круглосуточность
Almuda Shai
Спасибо большое продавцу! Очень вежливый и терпеливый человек! Учел все пожелания и даже уточнил не дорого ли Яндекс! Быстро и во время! ❤️❤️❤️
Айя А
Магазин круглосуточный! Сервис шикарный и ассортимент вообще супер! Доставили мне в 3 часа ночи продукты!!! Желаю вам процветания!🫶🏻
М.
Медет .