Aidana
В здании
4.3
JA
Janar Aidarbekova
Өте керемет дәмді тағамдар салаттары шашлыктары жақсы сапалы қызмет көрсетеді
Адина Тойлыбаева
30.12.2025 куны общий залда бызге караган Жанерке деген кыз прям кушты 💕шапкасыда жарасымды💕Назык кулып обслуживает етеды 💕салат Айдана оте дамды Фрида татты💕Танцолда музыка сал нашарлау атак бары тамаша💕
ГМ
Гуля Мухан
Заведение хорошее. Больше всего понравилась игровая: большая, светлая и чистая. Подходит и маленьким 1-2 года и деткам по старше. Дети играли 2-3 часа и не заскучали 👍🏻
Айана Нышанбаева
Ужасно бешенные цены. 1л кола стоит 1138. Пицца с курицей и грибами 3625. Салаты по граммажу совсем мало
ТА
Талым Аманова
Официант бала терассадагы молодец екен есымын умытып турмын 🫶🏻 кеше 14.08 тунге дейын отырдык коллектив болып , Быр молодец бала екен красавчик , паста унамады бырак
MP
Mobil Plus
Нұрайға рақмет, бізге жақсы кеңес беруінің арқасында, отырысымыз жақсы өтті. Балдар мен қыздарда жақсы қызмет етті. Барлығы сыпайы, барлығы көңілден шықты. Биіктен көріне беріңіздер
Akerke Amankulkyzy
Альфрдо пастасы күшті😋 ыстық қылып берді порция үлкен. Рақмет көп көп
🪷 🪼
Есть песни Валентина стрыкало, и утро у ДТ(!) нравится, и суши большая порция такая вкусная я болею!
Марат Аманжолов
Кухня понравилось. Караоке бесплатно. Порции большие
Айнур Нурболатовна
Бізгеде ұнады,игровойыда күшті бірақ 1-2 жасар балаларға арнап кукла деген сиякты ойыншықтар көбейтсе вообще зор болар еді Кухнясына келсек фруктовый пиццасы удай баға,бағасфна не стоит,чизкейктарыда онша емес Бірақ баска тамактары👍🏻 Әсіресе шашлыктары🤤
Айдана Алишер
Вчера с подругами посидели на день рождение,нам очень понравилось атмосфера,зал, кухня все на высшем уровне💐 Официантка по имени Жансая очень приятная,красивая❤️
БИ
Баян Исаева
Ай сайын гапке келеміз тамақтары өте дәмді келіп төрден орын алып отырамыз бізді де жақсы қарсы алады 💐❤️
БК
Баян Кожакова
Тамағы жақсы болмады. Қуырдақ заказ берген екен, тұзы У. Жей алмадық. 25.07.25 күні болдық үлкен залда болдық.
Zhansaya Saydullayeva
МШ
Мухаббат Шаменова
Бизге барлиғи үнади .кушты👍
Зарина Сапарбаева
Кухня хорошая и отношение людей тоже
НО
Нуркен Оралбай
Қымбат Сымбат
Даяна Серик
Не советую
Nurayim Amanbaeva
Тазалык жок
Малика Бидайбекова
Іші таза, тағамдары дәмді, бағасы қолжетімді👍
МТ
Мирас.. Танырберген
Кушты жер екен тамак оте дәмды екен Данэлья деген офисант кыз оте жаксы карады
6 посещений
77 7
Оте керемет рестаран Ышынде Жансая деген кыз адемы екен зор кыз жаным сары мышыгым ❤️
ЛУ
Лаззат Утемуратова
Кеше барып қайттық. Тамақты жамандауға болмайды. Дегенімен де Айдана салаты және Айдана фирменный тамағы жақсы емес екен. Тамақтың еті қатты. Салатын жей алмадық. Қуырдақты 2сағат күттік. Алдыңғы Айдана салаты жақсы еді. Зеленый болатын.
Айгерим Жабаева
Өте нашар жер !!!! Все грубые администратор особенно!!!! Аниматоры с детьми ругаются , позвали админна он тоже не подарок .Короче все полный кошмар .
B
Bekarys
Ештеңе ұнамады заказ 1:30 сағатта келді кешігіп обслуживание өте төмен келуге совет бермимін. Офицанттар өздері не істеп жүргенін білмейді.
Местный Эксперт
Шикарное заведение! Я в восторге! Классно посидели с друзьями 😍🤘 Нарезка фруктов прям супер! Вежливый, приветливый персонал! Молодцы! Очень довольна ♥ Процветания вам!
ДЕ
Дильноза Ешметова
Айдана кафе админстратор вобще грубая обслуживания 0% очень дорого тошкенский чай 2150тг кароке вообще нормально не работает не советую туда ехать.
Индира Бекбергенова
Музыка онша емес🫠
Miras Begim
Адемы просто бомба
Sarv1naz Asanova
Ужасное обслуживание!Милкшейк вкусный спору нет)
Азимбек Бейсенов
Jaksi kywti otirip kaittik
Динара Мамырбай
Караоке зал ужас. Бірінші рет барып кайта бармастай болдық. Қонактар тек өзіміз отырмыз деп ойлайды ау. Әсіресе әйелдер қауымы, ішіп алып шулап. Мәдениет жоқ.
aidina .
Айдана кафе унады өте кушті билейтін жеріде,тамактарыда зор🔥🔥
Асем Сайлау
Кидс парк ашылыпты,үлкен екен. Балаларға қатты ұнады. Тамақтары дәмді👍🏻
Аydanа
Балалар ойыны өте зор тегін қалағанша ойнауға болады😍😍
5 посещений
Нуртас Алдабеков
Да
Арайка💋
Өте күшті
mbitch👅 ..
ЖБ
Жания Бадыкова
Обслуживание вообще ноль, Я прошу шот апероля у меня спрашивают Вам счёт дать? Официанты дети одни вообще пониятия не имеют что такое "сервис" . Через 15минут ели ели наконец-то налили долгожданный апероль в стакан РОКС и то разбитый, кальян это самое ужасное что я видела в городе принесли сгоревшим без вкуса, вода грязная кальянщик сказал "колба желтая поэтому КАЖЕТСЯ ЧТО ОНА ГРЯЗНАЯ" попросили поменять на что пошли и тупо поменяли уголь и вообще вкус гори пошел кошмарище что официант что кальянщик как сонные мухи ели волочат ноги, у входа сидит администратор которая то и дело ругается на официантов вот чисто как будто в ауле сидит атмосферы уюта нет, шыны керек шашы жалбырап ауылдың қатындары сияқты айқайлап бір ресторанға емес ауылдың пивнушкасына кіргендей ощущение болды. Официанттарыңызбен Сервис туралы кальянщиктарыңызбен тез қимылдау туралы сабақ ӨТІҢІЗДЕР! Енді келмеймін рақмет! Счеттыңда суретін саламын чуть позже. СЧЕТ 34 055 Что совершенно не стоит того что мы здесь ощутили, и еще оплату приняли переводом?! Я думаю и Налоговая должна посмотреть здесь.
Ж.
Азамат Бердуахасов
Администратор очень грубая!!!
GR
Gulzira Razakovna
Шашлыктері қапқара куйіп кеткен и дәміде ащы
Н
Назерке
Керемет туған күнді өткізіп қайттық👍 советую🔥🔥 тамақтары да өте дәмді🤤
Халима Сапарова
Нашар фуууу тамақтары сасып кеткен админстратор грубаяяя
BT
Bibigul Taishabarova
Ужасс қымбат обслуживание нашар Караоке де микрофон дұрыс емес Чайлары суып калған