Кымызхана
Молочные продукты
Eraa 💤
оте керемет жер тамактарын кайта кайта жи бергын келеди барлык зат свежий багалары да оте тиымды арзан.керемет жер
Айдана Ауелбек
Әсіп,қаттама, бауырсақ, пельмени бәрі свежий ұнады👍🏻 ауылдың Құрты прям күштіііііі
KB
Khan Bratan
Өте жақсы сервис, қымыз- қымырандары керемет. Сүт өнімдері көптеген түрлері бар.
Nursultan Baidullaev
четкий жер екен
БС
Бану Сапабекова
Өте керемет!!! Бәрі дәмді свежий👍👍👍 Алматыға доставкамен алдырамын! Сенімді, советую, не пожалеете
Маргарита Кузнецова
Пожалуй, самый вкусный коже, который я когда либо пробовала, именно здесь. Не боюсь давать даже детям
ИЕ
Исахан Елемес
Қымыз ішсең аузың мұртың майланады, Іш құрлысың жақсарады, Денсаулығың нығайып, Көңіл күйің жайланады.
Гаухар Тютебаева
Из всех магазинчиков в этом районе больше всего понравилось закупаться в этом. Продавцы вежливые, приятно.
SO
Sultan Omarov
Керемет жер! Қымызы бал татиды, ерекше баппен ашытылған. Ішкенде жан дүниең сергіп, бойыңа қуат бітеді. Нағыз қазақы дәстүрді сезінетін орын. Рақмет! 🇰🇿
Сауле Курбанбаева
Бұл қымызханада пісірілген әрбір қаттама, бауырсақ, түшпара, жартылай фабрикат өнімдері өтә дәмді, тіл үйіреді. Қымыз бен қымыран әрдайым сатылымда бар. Кәсіптеріңіздің берекесін берсін🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤
Айнур Ккк
Здравствуйте. Мне очень нравятся молочные продукты Замиры апа, особенно кумыс, очень вкусный и домашний чувствуется вкус детства, не знаю кому как но мне очень понравилось, дай Аллах вам процветания продукции в дальнейшем 🙏🏻всем советую молочные продукты Замира апа.
ВБ
Венера Баширова
Доброе утро. Мне очень нравиться продукция Замиры апа. Все от души всё вкусно. Здоровье её ручкам!!! Всем. рекомендую. Спасибо все супер!!! Кымазхана номер один!!!
SB
Sabira Baxova
Замира ісіңізге береке берсін. Өнімдерінің керемет. Қамтама,бауырсақ,қымыз,қымыран,көже барлығы дәмді таза өнім. Аллам берекесін берсін. Манты ,пельмен үйдегідей өте дәмді. Келіңіздер алып дәмі көріңіздер.
Л
Лола
Өнімдері өте сапалы,маған ұнады.Жұмыстарыңыз алға баса берсін
Мока Ерхан
Бәрі керемет дәмді супер. Номер 1 Кымызханағой. Келіңіздер өкінбейсіздер.
Акмоншак Зайрова
Барлығы балғын әрі дәмді керемет нағыз қазақы 😋дәмдер
Айгерим Орын
Қымызхана өте керемет! Қатты ұнайды бәрі свежий және табиғи🫰🏻
OE
Адеми жер екен
Асылжан Шахан
Отменный кумыс Просто вау
Алибек Д
Все очень вкусное и свежее. Сервис на уровне!
nur nur
КЗ
Камшат Зайрова
Бәрі жақсы ұнады
Елдос Мубарак
өте керемет. дәмді екен маған ұнады
Баглан Ашуров
barimbekov iliyas
Антисанитария
FY
Forever Young
Замира апайдың керемет табиғи таза қымыз, қымырандары бар. Әсіптері керемет, көже, сары май, құрттары вообще күшті. Пирожки, самса, қаттамалары тіптен дәмді! Барлықтарыңызға кеңес беремін🔥👍👍👍🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️
Аяжан Кулькеева
Замира апайдын колы алтын қымыз, шұбат,самса, пирожки,құртыда барлығы дәмді барлығына кеңес беремін🤩💗
Aliya The Boss
Покупаем здесь молочные продукты домой. И бауырсак,каттама Нан🤤 Все вкусно и натурально😍😋
Kuralai Karakenjieva
Самые вкусные бауырсаки и натуральные молочные продукты. Удачи и процветания🥰👍🏻