Alem Kids
Детский развлекательный центр
4.3
4.3
Алсу Д
тамактары жақсы, адам көп емес
MM
Moona Moona
Балаларға ұнады жақсы демалыс болды👍
СБ
Сабира Байзахова
Үйге ең жақын игралка балдарым жақсы көреді
Асем Сербаева
Маскара барғанымызға өкіндім😭 суы өте лас іші салхын кір еще! Персоналдар өте грубый удобство жок🙁
Мансур Сабыржан
Қарақат өте жақсы қыз
SA
Sara Altyn6ekova
Әдемі
АЖ
Айгерим Женисбек
іші оте кір шаң , егер баратын болсаныздар обьязательно носки ала барыныздар
Meruert Seilgazina
Самая ужасная игровая зона, мы больше сюда не придём и вам не рекомендуем сюда приходить. при входе оплачиваешь сумму фиксированную заходишь на 4 часа. и внутри ставят шарики чтобы ребенок просил чтобы вы купили эти шарики, то есть эти шарики находятся не на кассе, не в зоне продажи товаров, а в игровой зоне где ребенок может подойти и сам взять, нету никакой этики и солидарности для мам которые пришли сами , и нет лишьних денег на подобных трат. скорее эти девочки которые внедряют маркетинговый ход продажи на детской слабости сами не замужние и у них нет детей. мы и так заплатили за вход , в итоге ребенок не играет а все время плачет с просьбой что то подобное купить.
Айда Берікжанқызы
Өте керемет жер демалыс сайын келіп тұрамыз бізге ұнады 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Balnur Sardarbek
Бүгінгі фотограф жігіт үшін. Мұншалықты жеке шекараны білмейтін адамды біріншірет көріп тұрмын! Бәрі жақся болып кетті, көңіл күйімнің быт шытын шығарды. Баламды тапсырып қойып, массаж жасайтын креслода жатсам, демалып, 6 минут массаж жасады кресло, 6 минут бойы “Балаңызды түсіремін” деп қыңқылдап тұрып алды. 6 минут демалып жатайын десем “Жоқ дегеніңіз иә дегеніңізғой” деп тұрып алды. Мәәәә, соңында “көремін” дей бердім сасқанымнан. Сосын соңында 4 баламның суретін алып келіп тұр. 1000 тг деген еді, 2500 нан сатып тұр! Амал жоқ, ұялғанымнан алдым, сөйледім, айттым, сонда да, сатты. Арсыздықтың символы болса, ол бүгінгі фотограф жігіт! Көңіл күйімнің бәрінің быт шытын шығарды. “Жоқ” дей алмайтын сорлы адамдарды тауып алады екен. Қайта мен мың рет “жоқ” деп айттымғой! Мың рет айттым! Бұндай “навязчивый” маркетингті Шымкенттеріңдер бірінші рет тап болдым. Бұзылған көңіл күй үшін, рахмет, фотограф жігіт!
Динара Муратова
Персоналы ужас иши лас вообще унамады грубый барлыгы е носки бермиды нашар жер
Ақсұңқар Куралбек
Өтее кушті жер ❤️ балаларыңызды акелсеңіздер окінбейсііздерр
Нуржамал Серикбаева
қымбаттатып жідеріпті іші тар балалар сиіп қойып жүр ауа жоқ ішінде оданда кең аватария жақсы
Beks 0101010101
Очень хороший персонал обслуживание на высшем уровне очень удобный уютный Рядом Мизам всем советую нам очень понравилась!
НН
Нургуль Нариманкызы
жанэль деген қыз өте сыпайы, балаларға жақсы қарайды. ішті өте таза. қыздары сыпайы. керемет жер. советую
E. T.
Іші кең, ойнайтын алаңдары көп екен. Сотрудниктер сыпайы екен. Бірақ заттарының көбісі ескі, жыртылған, сынған. Әрі шаң екен
Абылайхан Айтжанов
Дұрыс болмады Қымбат
СБ
Сетора Бобева
Өтте тамаша ойын сауық отралығы. Іші кең әрі таза, жылы. Балама қатты ұнады, демалысын күшті көңіл күймен өткізіп қайттық.
Бека Хххх
Өте күшті жер ыңғайлы тамақтануғада балдарды ойнатуғада😍🤍
DT
Dilara Turan
Маған осы жер ұнайды, өзім Мизамда чай ішіп отырамын спокойно, балаларым рахаттанып ойнайды шыққылары келмей
Абылай Журабеков
Нормально,детям понравилось,но чуточку грязно.А так советую
БК
Ботакоз Калиева
Отлично, но детские магазины были закрыты
Назым Торебек
Жақсы жер екен, қыздары да. Қайта қайта пол жуып тазалап тұрады екен
BN
Bаgdat Nurdaliev
Хорошое место, рядом мизам
Agataykyzy__ Uldanai
Балама ұнады бірак тазалык күнін арнап кою керек
Марал Мырзакулова
Бізге ұнады. Кіші балалар мен үлкендерге зона бөлек. Температуралық режим де жақсы.👍👍👍
Самира Мусулманкулова
Игрушки грязные, сломанные. Везде грязно, СЭС вообще проверяет? Не советую
ШД
Шахирезада Данияр
Самый ужасный обслуживания не советую. Администратор наглый . Кыздары вообще сойлесу билмейди. Вообще келминиздер
Мейірім Жаппар
Хорошая задумка открыть игровую площадьку рядом с Мизам. Но нужно доделать. Везьде пыльно было, как будьто проходной двор, и дует с окон. Все машинки толокары(2 или 3шт было) сломаны, рулем не поворачивалось, при игре поворачивалось в сторонку и не удобно было играть
СО
Сандугаш Оспанова
Кассадағы қыз клиенттермен қалай сойлесу керек екенін білмейді. Өте нашар не советую
Nariman Arisbaev
ALEM KIDS балалар ойын алаңы