Big Cotton
Магазин одежды, обуви и аксессуаров
4.3
4.3
monster monster
В восторге
Магазинге бүгін бардым жаксы унады обслуживание тауып берді іздеген затымды кыздар бір минусы товарлар кымбаттау, багалар качествога сай келмейді. Колжетімді багалар койылса жаксы)
БК
Балжан Курбанова
Совсем не понравилось
Футболка алуга киргенмин ужас кыздары ана жакта деп койып телефонмен Сойлесип жур тауып багасы канша десем жазылып тур дейды.Аха мен жазылып турган нарсени сурамаймын гой.Кассирлары аларып телефон шукылап тура береды.Сизге не кажет деп сурау жок.30 минуттай айналып журдим биреуи келип не кажет деп сурамайды.И чек бермейды.Бир бирлеримен осек айтып журе береды екен.Даже 1 жулдызга сай емес кыздар!
30 марта 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Қызмет көрсетуіміз сізде жағымсыз әсер қалдырғанына кешірім сұраймыз. Міндетті түрде…
А)
Акерке )
В восторге
Юбка алуға кірдім қыздар маған көмектесіп полный образ үйлестіріп берді☺️ Барлығы маган ұнады
6 апреля 2026, официальный ответ
В восторге
Өте ұнады! Киімдердің сапасы тамаша. Қызметкерлері өте сыпайы, көмектесуге дайын. Өлшем таңдауға көмектесіп, кеңес берді. Администратор Дана өз жұмысына тиянақты екен.Міндетті түрде тағы келемін!
12 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе☺️ Жақсы пікіріңіз үшін көп рахмет. Біздің қызметімізге қанағаттанғаныңызға өте қуанышт…
Karа Наз
В восторге
Нурсат мөлтек ауданындағы Cotton ға бардым, киімдері өте керемет және қол жетімді бағада. Мерей деген қыз өте жақсы обслуживание көрсетті.Алған киімдерім өзіме қатты унады ☺️
Uldn .
👍🏻
6 ноября 2025, официальный ответ
Салеметсізбе🥰 Сізге бәрі ұнағанына өте қуаныштымыз, жақсы пікіріңізге рахмет
АЕ
Аружан Егемберди
В восторге
Барлығы өте керемет. Продавец қыздары өте сыпайы👍
18 ноября 2025, официальный ответ
ZM
Zhanbolat Mukhan
Обслуживание супер
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что так тепло о нас отзываетесь! 🌸 Команда Cotton очень рада, что вы с нами!
Айсу .
😍😍 супер
23 октября 2025, официальный ответ
Благодарим за отзыв и высокую оценку!
АЕ
Алина Еркин
В восторге
Сервис очень хорошо👍🏻 Спасибо девочкам магазина
7 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте Алина! Благодарим вас за высокую оценку и приятный отзыв , ждем вас снова у нас в магазине 👍😊
УТ
Улжалгас Толепберген
В восторге
Бүгін балаларымды киіндіруге кірдім.Қыздар қасыма келіп көмектесті.Бар затымды тауып берді.Кассирі саудама қарай подарк берді.Алғысымды білдіремін.
13 апреля 2026, официальный ответ
ЕА
Елік Абдусаламқызы
В восторге
Қолжетымды проста асықпай образ жинау керек ,Сатушы кыздар кішкене образ құрастыруга білім алып сойлеп предлагать етсе оданда күшті болады ☺️
13 апреля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн, пікіріңіз үшін рақмет. Бұл мәселені міндетті түрде командамен бірге реттейміз. Пікіріңіз үшін рақмет!
Zhanara Altynbekova
Совсем не понравилось
Ужас проста асығып тұр ем срочна аяқ киім керек еді ала сап ем ертесі уже табаны түсіп қалды качество до того нашар болғаны ма
Сымбат Сымбат
В восторге
Бұл магазин маған қатты ұнады. Ассортименті кең, әртүрлі талғамға сай заттар бар. Сатушылар өте көмектесіп, дұрыс таңдау жасауға көмектесті. Бағалары да қолайлы. Барлығына ұсынамын!
ZN
Zhansaya Nazarkul
В восторге
Магазинге кіргенмін кыздар өте сыпайы ,кыздар сразу тауып беріп жатыр сураганымды касирша қыздар өте кушті
Zhanke Kuanyshkyzy
В восторге
Өте жақсы магазин!😁 Тауарлары сапалы, бағасы қолжетімді. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, сатушылар сыпайы. Міндетті түрде тағы келемін!😊🫶🏻✨
GA
Gulfariza Abdibekkyzy
В восторге
Жоғары деңгейде. Қызметкерлердің де тұтынушыға қызмет көрсетуі жоғары. Киімдердің де бағасы сапасына сай. Рахмет 💐💐
12 ноября 2025, официальный ответ
Аяулым Сапар
В восторге
Этот магазин мне очень понравился) Девочки приветливые и умеют общаться с клиентами. Хотела сказать спасибо консультанту Улдане — она помогла подобрать мне одежду.
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Как приятно читать такие слова! 💖 Спасибо, что с нами — ждём вас снова за стильными н…
ZN
Zhuldyzai Nur Ali
Совсем не понравилось
Магазин жақсы бірақ продовец, кассир қыздар сәлеметсіз бе деп кірсең адам жақтырмай қарап тұрады киімнің размерін сұрасаң жауап бермейді
10 октября 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет. Сізге осындай әсер қалдырғаныңызға өте өкінеміз. Мұндай жағдайлар қайталанбау…
NT
Nagima Turuskulova
В восторге
Магазин оте жақсы, унады,консультант кыздар оте жылдам, сураган затымды тауып берди Рахмет улкен🫰
Gulnazz Kairatovna
В восторге
Жақсы магазин маған ұнады. Қыздарыда жақсы екен бәрін тауып беріп жүрді👍👍
18 ноября 2025, официальный ответ
Raushan Abduali
В восторге
Очень понравился магазин! Большой выбор стильной одежды, всё соответствует фото.
Karakat Mukhan
В восторге
Магазиндегі киімдер ұнады.Қыздары жақсы қызмет көрсетті.Келіп көргенге жақсы❤️❤️❤️
Айсу Өсербайқызы
В восторге
Магазин өте керемет екен заттардың бағалары да ,қыздары да тамаша обслуживание👍🏻
6 ноября 2025, официальный ответ
Салеметсізбе Айсу 🥰 Сізге бәрі ұнағанына өте қуаныштымыз, жақсы пікіріңізге рахмет.
Michael Collazo
Совсем не понравилось
Нету возврата и неуважение к клиентам
26 марта 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Нам искренне жаль, что визит оставил такие впечатления. Обязательно проведём проверку…
НГ
Наз Гусеинова
Было средне
Цены и качество не соответствует
ЖС
Жанат Сарсенова
Сервис хороший,персонал доброжелательные😊💐
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте Жанат! Спасибо, что выбираете нас снова и снова! Ваш отзыв — лучшая мотивация для нашей команды 💫
Karakhanovaaa 1
Понравилось
Адемии👌🏾
Диляра Саматова
Совсем не понравилось
Купила обувь отправили грязную обувь в обычном пакете( еще и чтоб сделать возврат нужно возиться идти в магазин или же отправить яндексом за свой счет хоть и их ошибка очень растроена((
13 февраля 2025, официальный ответ
Благодарим вас за оставленный отзыв. Мы обязательно учтем ваши замечания и сделаем все возможное, чт…
Баха Акшалов
В восторге
Большой выбор обуви и аксесуаров
26 декабря 2023, официальный ответ
Благодарим вас за положительный отзыв! Мы рады, что вам понравился наш магазин одежды. Ваше удовлетв…
nj
new jersey
Было средне
Сервис хорошая, девушки молодец спасибо вам 🤍
M K
Совсем не понравилось
Рекомендую нюхать одежду, прежде чем вы ее купите, джинсы и футболка, купленная в этом магазине воняют плесенью, очень не приятно. Уже 2 раза стирала, все еще воняют. Вещи для малышей очень низкого качества и размеры не соответствуют, купила 2 комбинезона 24 мес. для малыша, которому годик и оба малы.
26 декабря 2023, официальный ответ
Благодарим вас за обратную связь и извиняемся за возможные неудобства. Ваше мнение имеет для нас осо…