Q4Tulpar
Автомобильный торговый дом
БК
Багдат Касымов
Счет төлейміз Рамазан а то қиын болады
хХх хХх
15 күн болды машинамның ақшасын ала алмай жүргеніме. Машина сатқан едім соның 7.4млн ақшамды бермей отыр. 4-5 күнде алып жатыр қазір жақсы жағына өзгерген деп басында лапша іліп жіберді өтірікті періп. Лучше машиналарыңды бұл жерге әкеліп мүлде сатпаңдар. Келудің қажеті жоқ. 15 күнде сол ақшам депозитте жатса 40 мың пайдасы түсіп қояр еді.
мага с кз👾
Мой опыт с автосалоном Q4Tulpar оказался крайне разочаровывающим. Менеджеры ведут себя непрофессионально: общение резкое, а иногда даже грубое. Клиентского сервиса практически нет — никакого внимания, ни даже элементарного предложения воды. Также сложилось впечатление, что автомобили продаются по сильно завышенным ценам. Машины, судя по всему, просто берут “как есть” и перепродают с очень большой наценкой. Разница в цене может доходить до значительных сумм, что вызывает вопросы и не даёт ощущения прозрачности. Лично я не советую обращаться в этот автосалон. Сервис слабый, отношение неприятное, а ценовая политика оставляет много сомнений.
Sizbizdesip __
Арыстандар
Александр Фрикель
Артем лучший менеджер
РА
Рауль Альварес
Хороший сервис, был первый раз приветливые ребята, приду на днях за туксоном
БА
Бактыжан Асылжанулы
Жақсы тез бітірп берді тірлігіг
Омирзак Сапаров
Өтірік отзывтарға сеніп қалмаңыздар! Қызмет көрсету сапасы өте нашар!
Айида Бахдилла
автосалон кызметкерлерінің жумыс денгейы оте жогары 🥰😘
Абылайхан Абылайхан
Сатушы жігіттерге рахмет бір күнде тындырып берді істерің алға баса берсін
Banu Batyrovna
жаксы авто салон
A
Aisha
Тулпар автосалоннан рахмет.2шы рет машина осы жерден алдым.жумыс сапасы оте керемет.барлык менеджерлер оте сыпайы сойлеседы.тексерыстен өткен сапалы машиналар екен.коп коп рахмет.Адильге коп рахмет алғысым шексіз🫰👍
d_
dosanuly __
Оте керемет Автосалон Шымкенттегы номер 1 салон👍🏽👍🏽👍🏽
Айдос Изтілеу
mashyna ote kop bank payzdary zhaksy
МО
Мухаммедали Омиртай
Менеджер балдар красавичк керек машинамды тауып, мінгізіп жіберді👍
Айгерим Карбиева
жаксы автосалон кереек машинамды тауып берді👍👍
UA
Ulzhan Amankos
Акшаны 2 апта болды али тусирмеди. Жауапкершилик жок не деген организация. 3 рабочий кунде тусу керек еди 2 апта болды акшамыз жок
DT
Doskhan Turgazynov
Оте нашар сенудің кажеті жок акша аударымы 3 кун деп аитат бирак тусирмеид
Борзый
Q4 Тулпар авто салоны👍Жоғары деңгейде қызмет көрсетеді.Негатив отзыв жазып жатқандар.Тулпар авто салонына барып көріңіздер сонда көз жеткізесіздер,қаншалықты жоғары деңгейде қызымет көрсететінін.
NA
Nurdaulet Abdiraman
Автосалон жақсы. Көлік тұрағы да жақсы екен. Көліктер де көп. Мэнеджерлері жақсы. Медет деген мэн. р шустрый молодец...
ТМ
Турсынхан Меден
Q4tulpar автосалоны кызмет сапасы оте жогары багалаймын.
Qа
Q4Tulpar, автомобильный торговый дом
26 июня 2023, официальный ответ
Сәлеметсізбе! Кері байланыс үшін рақмет! Құрметпен Q4Tulpar_Auto💙
БС
Бексұлтан Сыдық
Өте нашар авто салон отзыв сенбеңіздер өтірік🤢👎
ZA
Zholaman Asylkhan
Жаксы авто салон машина алғанмын керемет шықты 👍👍 рахмет менеджер балдарға
ЖУ
Жандос У
Сатуға машина қойғам, кейін машинамды алып кетсем видеорегистраторымды ұрлап кеткен екен. Салон білгенінды істе ештенке істей алмайсын деп тұр… абайлаңыздар Отзывтар өтірік сияқты көбісінде даталары бір.
Бекжан Акрамов
Брали машину быстро оформили бесплатный тест драйв и отличные менеджеры
Бекжан Мырзахметұлы
Тамаша жер, менеджермен туған бауырымдай араласып кеттім, машиналар барлығы жақсы тексеріп аламыз дедіғо жақсылап, ұнады 2 ші машинамды да осы жақтан аламын деп отырмын Иншааллах🙌
ЗО
Земфира Онайбекова
Хороший сервис, большой выбор машин
БМ
Бота Мусаева
Не Жаксы автосалон , кызмет корсету денгейи де керемет
АЕ
Алмаз Есалы
Авто салон керемет кызметкерлеры жаксы жумыс ыстейды 👍
Zhasik 77
Монза алгам алдын зор автосалон⚡️
Ramazan Zhaksylyk
Керемет автосалон
НЗ
Нурсултан Зулпыбек
Тексерілген жақсы көліктер екен бәрі, жылдам әрі сапалы қызмет, керемет бәрі, тек дами беріңіздер
Сандугаш Кадирсизина
Лучший салон. Подобрали мне хороший автомобиль 👍🏻 довольна 😻
ZT
Zauzar T
Жақсы Автосалон, рақмет балаларға🌺 ойымда жүрген машинаны осы жерден таптым-ау, рақмет жұмыстарын өте жақсы атқарып, бәрін түсінікті етіп көрсетіп, айтады! Рақмет🌺
E.
Enuka .
Оте жаксы жумыс жасайды менеджерлар барин тусиндирип канагаттандырды машиналар жайлы быраз нарсе былып осы жерден машина аллым рахмет👍
Кенжебекова Гульдана
Отличный автосалон, помогли с подбором автомобиля 👍
КН
Куаныш Нургожин
Я сам с Тараза долго искал себе подходящую машину и нашел это именно в Шымкенте обслуживали как профессионалы всем советую!!
ХЕ
Хадиша Ерназарова
Улкен Рахмет ,менеджерлар барлыгын тусындырып , колик тандауга комектесты👍
Абулхаир Ишимов
Приобрел 70 камри, кайф условия и качество обслуживание 👌🏻
Арслан Абзалбек
Сервис жағы өтте жоғары деңгейде керемет авто салон келуге кеңес беремін 👍👍
НЕ
Назерке Ерназарова
Жақсы салон банк қыздары сервис жоғары унады маган машиналары таза жаксы алдым 🤗🤗🥰🥰
OT
Orynbek Turganbek
Очень замечательный автосалон! Все профессионально работает👍 10/10
Ербол Зиябеков
Өте керемет автосалон жақсы қызмет көрсетеді
ЖТ
Жанна Тлеукабыл
Осталась довольна обслуживанием персонала, ребята помогли с выбором машины
РД
Рома Дюс
Обслуживание зың👍
Sayan Amangeldinov
Отличный автосалон Q4 Tulpar мне все понравилось 👍
RS
Rano Sadirova
Добрый день!Хочу поблагодарить менеджеров быстро оперативно сделали свою работу в течений 3дней продали мою машину спасибо Вам большое 😘Так же желаю процветания вашему автосалону 👍👍👍
Aray ka
Шикарный автосалон! Добрые менеджера!😍
NK
Nurzhan Kaliev
хороший выбор
Аружан Раманова
Отдельно хочу отметить профессионализм менеджеров, которые учли все мои пожелания и помогли подобрать идеальный вариант. Автомобили в отличном состоянии, без скрытых нюансов. Оформление прошло быстро и без лишних сложностей.