Aman
Bolsinay Nurimbetova
Жақсы , іші таза екен
ТИ
Таншолпан Идирисова
Бармадым, хабарласып сұрасам сөйлескісі келмей өшіріп тастады. Сервисті дұрыс көрсету керек. Директорына ескерту дұрыс күнделікті түсіндірме жұмыстарын жүргізіңіз. Клиентпен ашық айтып сөйлесе білетін адам жұмысқа алу керек
YG
Yerniyaz Ginayat
Отличная баня! Прекрасная парилка, аккуратные отдельные кабинки — видно, что за баней действительно следят: чисто, уютно, без лишнего пафоса. Пиллинг… вот это было дело! Я, честно, впервые почувствовал настоящий, правильный пилинг. Моя кожа будто заново задышала — всё тщательно, внимательно, с заботой (у меня чувствительная кожа, и это учли). Делали долго, профессионально, а не “абы как”, как это бывает в других местах. После пилинга я решил попробовать медовый массаж 🍯 — и не пожалел ни на секунду. Подумал: если пилинг делают так качественно, значит и мед нанесут как надо. Так и вышло! Кожа и всё тело благодарили меня за такое удовольствие 😄 Спасибо большое за такой уровень сервиса!
Рабия Кан
👍👍
ФП
Фариза Пернебекова
Все отлично
Айжаркын Садыкова
Іші тап таза, керемет, енді тек осы баняға келеміз, кассадағы қызда сыпайы, баняны тазалайтын апайда өте жақсы кісілер екен👍
mO
mobil Ok
Қызыммен бірге 2 күн бұрын осы моншаға келдік, зор монша екен Сауна сияқты көрінеді екен,бірақ мүлдем олай емес. Отбасыларыңызбен келетін монша. Жанға керек ыстық парда, пилинг массажыда бар екен, отпен қоятын банка алып рахаттанып қайттық. Барлық ұжымдарына Рахмет улкен. Тағы айта кететіні іші өте таза. Мен сияқты таза жағдай жасалған жерді іздейтіндерге таптырмайтын жер.
ZB
Zhansaya Bertleu
Баняға түсіп шығып отзыв жаза кетейін дедім. 1. Баняның іші таза ұқыпты 2. Пары өте керемет 3. Пилинг керемет 4. Массаж вообще зооор екен Админдері жылы жүзді керемет қыз екен 💪 Рахмет барлығына. Жақсы жағдай жасалған!!
almaz 001
Бага по настроению озгеретыны болмаса, а так кушты баня👍🏿👍🏿
dias bagdatuly
Оте жаксы унады
Н
Нурбай
Аман баня оте таза жумысшыларына рахмет оте уқыпты екен жаңа отбасылық баня екен жақсы демалып тазарып шығамыз рахмет сіздерге бі созбен супер рахмет
ЖП
Жаксылык Пердеханов
Аман баня оте керемет пары жаксы рахмет улкен апшелер Жумыстарынызга береке берсин
US
Urzia Sholanbaeva
Керемет баня тап таза пар супер Рахмет кыздар
АЖ
Арман Жумамуратов
Цена по настроению озгере берет. Хитрые
ЖТ
Жамила Турдалиева
Позонила даже не ответили нормально просто недовольно отвечали и отключили
A
Aigerim
Өте керемет. Жаңа иши тап таза. Обслуживание кушти кыздар, администраторлар бари бари керемет 🫰
GG
Garant Garant
Аман жанұялық монша оте керемет екен. Тап таза. Администраторлары оте кіші пейілді жандар екен керемет. Маған қатты унады
A.
Anelya .
Самая лучшая баня ! Всем советую 👍🏻
Aб
Aman, баня
21 апреля 2024, официальный ответ
Спасибо за отзыв, ждём Вас снова!
Очень приятно советую
Aб
Aman, баня
21 апреля 2024, официальный ответ
Спасибо за отзыв, ждём Вас снова!