GL Fishing
Магазин товаров для рыбалки и туризма
ИР
Иляс Рахимжанов
Самый лучший магазин когда я туда прихожу мне дарят подарки респек✊
Витя
Магазин хороший, только прошу за везите чуть меньше силиконки🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Daniyar Agmanov
Болыс ризамын саған 👍🏻
Orken Ipbergen
өте керемет 😍
zhassulan k.
Ассортимент не плохой, но продавец нервный и ничего не объясняет. На замечания, не реагирует. 21.07.2025г.
ЕА
Ергазы Абдузакирулы
Сатушылар сөйлеуге ерінеді бір орында отыра береді карповый набор жинайн деп келгенем екінші келмеймін.Өте нашар магазин
Samat Esenbekov
бағалары жақсы, сатушы жігіттерге көп көп рахмет айтқаның барлығын тауып береді, жақсы скидка жасап береды постоянно келемін осы жерге👍👍
A
Abbaturk
Ағасы дүкенде болса жақсы сауда жасайсын. Ал кішкентай қара бала болса дөрекі сөйлейді, тізіммен жинап беруге ерінеді. Сұрасаң жауап беруге қиналады. Обшым енді бармайтын болдық, құдайға шүкір Шымкентте көп қой балық дүкендер
Аскар Ракимов
Здравствуйте, здесь цены приличные, есть оптовые цены, продовцы не грубять, не ленится, дает советы, помогает как и что нужно выбрать, советую покупать здесь товары))
13 февраля 2025, официальный ответ
Рахмет
Али
Очень хороший магазин, все что хочешь найти здесь! Продовцы такие вежливые, найдет что хочешь, еи хорошие советы дает! Рекомендую
Adilet Kuzhamzharov
Жаксы магазин сатушы жігіт барлыгын жаксы түсіндіріп берді , алған заттарға скидка жасап берді , бағалары да қолайлы маған ұнады
Алиби Азимбаев
Малхана, баруга не стоит
Шх
Шарлотта х
Өте керемет дүкен сатушыларда жақсы ырза қылып скидка жасап берді тағыда келемін
20 марта 2024, официальный ответ
Благодарим вас за доверие, мы всегда вам рады 💛 келып турыныз бызде қолдан келгенше тусырып беремыз
OK
O K
Прекрасный магазин , все что искал нашел здесь, и с продавцами все отлично не грубят и уступки сделали 😃
21 ноября 2023, официальный ответ
Спасибо за пакупку ардаиым қызмет көрсетуге даиынбыз
Николай Сагайдак
Не работает он круглосуточно , приехали в 23:00 всё закрыто, на звонки никто не отвечает
11 ноября 2023, официальный ответ
9-00 ден 20-00 деуыр жумыс ыстеимыз.
Murat Musaev
Есть все доя рыбалки,и цена приемлимые
Нуржан Алипов
Не работают они 24 часа измените, весь город проехали уверенно что они работают, пришлось разворачиваться!
20 октября 2023, официальный ответ
Извините за неудобство, исправим эту ситуацию
Kuralai Karakenjieva
Магазин отличный👍🏻. Но продавец пацан не умеет продавать👎🏻 "Алсаң ал алмасаң қой" деген сияқты.
AM
Abai Maksatov
Балыққа керектінің бәрі бар. Бағалары жақсы.
Антон Шелест
Керемет магазин. Бағалары әдемі. Барлығы бар