Shym Auto
Автошкола
ГФ
Гулназ Файзиева
Shym auto ужымына улкен ракмет, бугин тестен 36 балмен оттим. Ербол агай сабакты оте жаксы тусиндиреди екен. Бугин правамды алдым😊 Аманжол агай оте жаксы тусиндиреди екен 1- попыткадан 0- балмен оттим.
МТ
Мансур Төлеген
керемет
ГА
Гулзат Абдраманова
Шымавто молодец ағайларыда жақсы түсіндіреді😊
ЗБ
Залина Бегман
Күшті сабақ өттііі рахмеетт үлкееенн👍
AB
Aydina Batyrkhan
Самая лучшая автошкола! Проф инструкторы и обучение на все 100🔥🔥🔥 Сдала и теорию, и практику с 1 попытки🥳, благодарна вам за все🙏🏻
Symbat Erkinova
Shym avto мықты дайындайтын курс, ең лучший инструкторлар, Ербол ағай прям қызықты қылып түсіндіреді теорияны советую и Аманжол ағай прям мықты үйретеді, проф своего дело✨ рахмет үлкен бүгін правамды алдым🥳🫶🏻смело келе беріңіздер өкінбейсіздер!
GU
Gozal Umarova
Оте жаксы автошкола мыкты бырыншы папыткадан отым екы экзаменден былыкты мамандар барлыктарына рахмет маган Оте унады ShymAuto автошкола
KB
Kaldykyz Beisenbaeva
Рахмет Шым авто ұжымына Ербол ағай Фарида апай көп көп рахмет 1-ші шанстан өтемдеп ойламап едім куанып турмын рахмет сіздерге Шым авто супер
Н❤
Нұр ❤
Мықты авто школа. Мықты үйретеді екен әрі қызықты. Маған ұнады ең күшті курстардың бірі. Таңдасаң өкінбейсің 😉
DT
Dilyara Telegenova
Шым Автода оқып тесттен бірінші попыткада 34 жинадым ураа рақмет Ербола ағай кураторымыз барін түсінтіріп түсінбеген жеринде кері байланыс беріп отырады сұрасаң ерінбей 🙏👍 Алла разы болсын сіздерге 🙏👏🏼👍 Вождение де Аманжол ағай мықты үйретеді рақмет сіздерге келіңіздер Шым Автода оқыныздар өкінбейсіздер🙏
AD
Ainura Darybaeva
Shym auto самая лучшая автошкола, респект всем сотрудникам, особенно Аманжол ағай. Все досконально и тщательно. Всем советую именно эту автошколу🙌🏻
Aruna Kozhakhmetkyzy
Проходила обучение в автошколе-осталась в полном восторге! Инструкторы спокойные, все объясняют по делу, без лишних слов. Теория подается понятно, а практика-уверенно и без стресса. Бауыржан агай👍🏻 Главное,успела записаться по акции 50.000 тенге!Рекомендую!
Arsen Bolatovv
Бұрыннан оқығым келіп жүр еді. Осы шымавто автошколасына барсам, 50 000 тг акция болып жатыр екен. Сапасы жақсы, өзіме ұнады — бәріңізге де барып көруге кеңес беремін
Наташа Матвеева
Автошкола в удобном месте. Преподаватель Ербол — просто супер: объясняет чётко, лаконично и талантливо. Материал запоминается легко. Всё понравилось, всё классно! Ставлю пять звёзд.
Айзж. М.
Прекрасная автошкола, ни капли сожаления о выборе. Ербол — внимательный, терпеливый и очень грамотный преподаватель. Благодаря его понятным объяснениям обучение проходит легко и уверенно.
ANL .
Мен ShymAUTO автошколасында оқыдым және өте риза болдым! 🏁 Инструкторлар сабырлы, бәрін түсінікті түрде үйретеді. Теория мен практика сабақтары жақсы ұйымдастырылған, көлік те жайлы. Емтиханға жақсы дайындап, өзімді сенімді сезіндім.
Karakat Azimkhan
ShymAUTO автошколасына үлкен рақмет! 🚗 Барлығын түсінікті үйретеді, инструкторлар сабырлы және кәсіби. Өте жақсы мектеп, бәріне ұсынам! 👌
Akzhan Azimkhan
ShymAUTO автошколасына үлкен рақмет! 🚗 Осында оқып, барлығын бірінші реттен түсініп, емтиханды 1-попыткадан тапсырдым! Егер сенімді дайындық пен жақсы нәтиже керек болса — міндетті түрде ShymAUTO-ны таңдаңыз! 💪
ж
жаха
Лучшая автошкола 👌 .
Азада Абдухаппарова
Хорошо учат, спасибо Ербол ағай, Фарида апай, с первой попытки прошла.
damiraaa ~
Түсінікті нақты үйретеді. 1 попыткамен өтіп кеттім теория практикадан❤️ Мырзабек ағай Аманжол ағай рақмет сіздерге
ES
Era Saparkhan
бірінші попыткадан алдым осы ұжымның арқасында,автоинструктор Қайсар,Ербол аға көп рахмет
RB
Ramazan Boranbay
Күшті авто мектеп ❤🫂
Жанеля Жакыпкызы
Ербол ағай оте жақсы түсіндіреді Істеріңізге береке берсін ❤️
Акбота Ильяс
Бұл автошколада оқығаныма қуаныштымын. Ербол ағай жоғары деңгейде білім берді, әр оқушыға жеке көңіл бөледі. Теория мен практика сабақтары өте пайдалы өтті.
Арман Ермаханов
Лучший, сабақтары түсінікті сұрақтарға нақты нақты жауап береді ағайлары сыпайы көңілді артық әңгімелері жоқ
Asanbek Abdkerim
Ерболат агай сызге коп рахмет, жаксы тусыныкты уиретеды екен ✊
IK
Iroda Karataeva
Хочу выразить искреннюю благодарность автошколе Shymauto за отличную подготовку! Спасибо преподавателю теории Ербол агай за понятное объяснение даже самых сложных тем, и отдельное спасибо моему инструктору за терпение, поддержку и уверенность за рулём Аманжол агай он мастер своего дела! Сдала и теорию и практику с первого раза и получила права!
ЖШ
Жанар Шыназбаева
ShymAuto номер бірінші авто школа өте керемет ұжым басшылық етіп отырған Алтынай ханымға ерекше алыс қол астындағы жұмысшылары теория сабақ өткен Ербол ағайға , практикалық сабақ үйреткен Аманжол ағайға сөз жәрдемін берген Фарида ханымға рахмет жұмыстарыңызға саттилік көпшіліктің алғысын ала беріңіздер
Жансая Алиева
рахмет бәрі жоғары деңгейде Аманжол ағай топ өз ісінің шебері
M
Muha
Ербол ағай жақсы үйретеді екен, 2-апта ішінде көп нәрсені түсіндім!
Irada ***
Хочу выразить огромную благодарность моим инструкторам по вождению Олесе и Нурболу, а также преподавателю по теории Бауыржану. Олеся и Нурбол – настоящие профессионалы своего дела. Каждый из них по-своему помогает чувствовать себя уверенно за рулём. Оба инструктора очень поддерживают и дают ценные советы, благодаря чему процесс обучения становится максимально эффективным и комфортным. Отдельное спасибо Бауыржану за интересные и понятные занятия по теории. Он всегда объясняет доступно, приводит жизненные примеры и помогает усвоить все правила. Благодаря такой команде я получила не только знания и навыки, но и уверенность в том, что смогу безопасно и правильно управлять автомобилем. Спасибо вам за терпение, профессионализм и поддержку!
Akniet Bakhitovna
Обучение прошло на высшем уровне😍Спасибо инструктору Аманжолу за терпение, чёткие объяснения и уверенность за рулём. Рекомендую всем эту автошколу👍🥳
Сая 🌠
ShymAvto үлкен рақмет! ❤️ Аманжол ағай самый лучший инструктор! Барлық сабырлығыңыз бен қолдауыңыз үшін алғыс айтамын. Дәл сіздің көмегіңізбен вождениядан өттім! 🥹 Тағы да рақмет! Жұмысыңызға сәттілік тілеймін! 🙌🏻🚗
Жаныл Байдулла
Ербол ағай топ топ топ! Советую 🥰 Жаңа бастаған адамға керемет мүмкіндік😌😊😊 Фарида әпкеде♥️
Beibarys Sultan
Өте жақсы үйретеді. Праваны 1ші попыткадан құламай алып кеттім
ОУ
Озодбек Усманов
Спасибо большое Аманжол агай благодарю ему успешно сдал вождению
DA
Diana Almakhan
Правмды алдым 1 попыткадан. Мырзабек агай мен Аманжол агайга рахмет😘🥳
КТ
Ксения Тим
Познакомилась с одним из инструкторов этого заведения, а именно с Аманжолом за 3 дня до экзамена. В тот момент я уже думала, что не смогу сдать экзамен и провалю во второй раз, но Аманжол меня быстро успокоил и подготовил к экзамену всего лишь за 3 дня. По итогу я сдала и очень счастлива за проделанную работу. Если бы не вы, то я бы сидела поникшая ещё и без прав. В общем, я рада, что есть такие квалифицированные работники, которые со всей душой подходят к своему делу и не игнорируют чужие переживания и проблемы. ❤️❤️
БА
Бахытжамал Абдураимова
Оте жаксы автошкола Ербол агай теорияны жаксы тусындыреды тура тестте кездесетын сурактарды талкылаймыз 👍👍👍
A?
Aibek ?/@/!?.8:₽,!;8
Фарида апше сами лушчи ❤️❤️ праваны 1 айда алдым дайндап
Лидия Марина
Объяснение без воды. Доходчиво и понятно объясняют. Ерболу агаю отдельное спасибо. Сдала внутренний экзамен без проблем. Ещё раз огромное спасибо
ТС
Тимофей Сафин
Отличная автошкола в легкой доступности обучают отлично и понятно сдал тест 40/40 спасибо больше Ерболу ағай, Фариде апай
А🥷
Али-Гилани 🥷
Отличная авто школа, обучение быстрое и за столь короткий срок очень качественное. Люди знающие свое дело. Ербол агаю отдельное спасибо, настоящий профессионал и мастер своего дела👍🏻🤝
Ару Есеркепова
Жаксы автошкола.Всем советую.Ербол агай лучший,жаксы окытып,жаксы тусиндиреди.Дайындалып теория тесттен отип кеттим!
Triumfator 🧭
Хорошо обучают, сегодня сдал внутренний экзамен, преподаватели знают свое дело, цены ниже чем у других, всем советую, не пожалеете!
DB
Dimoha Begali
Учился в русской группе, всё хорошо и нормально объясняли, до этого знания о ПДД были отдалённые, но благодаря этой автошколе, смогу смело сдать теорию, и благодаря и обучению вождения, уверен что смогу и практику сдать, очень рекомендую
GT
Gauhar Tleubek
Автомектепке келсеңіздер өкінбейсіздер Ербол ағайдың группасында оқыдым барша ұжымға үлкен алғысымды білдіремін
Актолкын Калдыбекова
Шым авто ужымына улкен рахмет 🫶. Ербол агар теорияны оте жаксы тусындырип, 1 попыткадан ак,тесттен 39 бал. Ал практический экзаменнен инструктор Аманжол агай жаксылап дайындаганнын аркасында , 5 бал гана штрафпен практикалык экзаменды тапсырып( тоже 1 попыткадан) бугин водительское удостоверениемды алдым🎉. Всем кто готовится сдать на права советую Шымавто. Преподаватели и инструктора работают на совесть, переживают за каждого курсанта❤️💔. Жаксылап окып,инструктормен дайындалсаныздар оз куштеринизбен ак права аласыздар. Дайындалып жургендерге жұгысты болсын 🙏🏻
Майра Абдуллаева
Шымавто рахмет, авто школа унады. Ербол агай сабакты керемет тусинтиреди. Бир киргеннен тесттен оттим. Фарида апай , Ербол агай рахмет сиздерге !!!