Di lash
Салон красоты
Aida Seitmahambet
В восторге
Спасибо Мариям за чудесный маникюр😍🤗 Каждый раз ухожу от неё с ощущением уюта и заботы. Очень талантливая, внимательная и доброжелательная руки после неё просто идеальные
A Kairatkyzy
В восторге
Di lash ұжымына рахмет өте керемет әрі жылдам әрі ұқыпты істейді қыздары 🫶🏻 Прстояно келемін кірпіктерімен смело 2 ай жүремін ❤️ Мариям Рахмет коп коп 🩷🩷🩷🩷🩷
🤍 _ku1manova_18
В восторге
Мариям мастерге рахмет прям чистый акуратный қылып істейді ойымдағыдай ❤️😘
Асем Куанышова
В восторге
Наращивание ресниц жасаттым, мастер Ұлмекеннің жұмысы ұнады😍
Nazkoo Nazko0
В восторге
Мастер Мариям вообще супер кыздар окинбейсыздер. Отмосфераны айталмадым ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
arshabaeva
В восторге
самый лучший мастер марям и улмекен мастер 😍😍😍😍
AB
Aizada Baizhanova
Совсем не понравилось
Маникюр жасаганы дым унаган жок тип тике болып тур. Тырнакты жааалпак болып тур. Озимнин тырнагым адеми еди Мастер Мариям унамад
NB
Nazerke Bekuli
Мастер Мариям спасибо вам 😍
Совсем не понравилось
1 кірпікті 2 кірпікке жабыстырып тастаған, клейі кірпіктің жартысына дейін құйған, қатты қышытады көзді, қандай дискомкорт екенін білесіздерма? 1 көзімді 1 сағат істеді, 2ші көзімді 0,5 сағатта жасады ана жақтан тағы клиент жазылып қойған, келіп күтіп тұрды қашан босайсың деп, 1 көзімнің кірпіктері полный түсіп қалып екіншісініңкі тұр, ақшадан өліп бара жатсандарда 30 мин ориентир алсаңдар болады ғо
SO
Saniya Oraz
В восторге
Әйгерім атты мастерге көп рақмет! Кеш болса да қабылдап, өте әдемі кірпік жасап берді. Кірпіктерім қатты ұнады! Өте ұқыпты жасайды екен, ұйықтап та алдым. Наурызға қарсы бауырсақ пен наурыз көже де ұсынды!🌹
Aruzhan A
Совсем не понравилось
Всегда осы салоннан жасататынмын мастерлеры жиі ауысады новый мастер жасап берген еді уже 10-15штугы тусып калган еще долго жасап ожидание реальность🤦♀️теперь ни одной ногой опыты жоқ мастерлерді де жумыска ала береды екен 2сагатта арен жасап берді кірпігімді
UB
Ulmeken Bedenova
В восторге
Мариям мастер жумысы унады ойымдағыдай жасап береды жұмысы 1,5-2ай смело тұрады😍 Мариям мастер топ🥰♥️
007UUU 🤫
В восторге
Мастер Мариям маңызды күнде тырнағымды күшті жасап берді. Қатты ұнады. Өз ісінің маманы деп айтуға болады. Үлкен рахмет. Келуге кеңес беремін. Рахмет🥰🥰❤️❤️❤️🤗🤗🤗
AT
Akerke Temirbaeva
В восторге
Мастер Айгерим кушти работасы катты унады ойымдагыдай жасап берди,козге батпайды оте аккуратно жасайды екен Рахмет 😘 керемет жумысы Жаксы Айгеримге келгениме окинбеимин
Ulzhan Barlybayeva
В восторге
Спасибо девочкам за реснички и маникюр!😘Мастер Жанель аккуратно, красиво сделала реснички без боли и без дискомфорта. Надеюсь буду постоянной клиенткой.☺️
Арайлым Сержан
В восторге
Коныр кирпик истеген едим, кушти шыкты 😍 Жанель мастерге Рахмет, качественно истейди екен, Енди всегда сол кызга келемин, еще тез истейди 👍🏻 Рекомендую Жанель, не пожалеете
n d
В восторге
Очень довольна работой Айгерим 💖 Ресницы аккуратные, лёгкие, выглядят натурально. Мастер внимательная и приятная. Обязательно приду ещё!
Аруна Спан
В восторге
Жанель мастер ресниц и бровей просто супер🫶🏻😍 золотые руки, всем советую 🤩
AKTILEK JUMANOVA
Салондагы кыздар Жаксы жасайды кирпикти Жанельге рахмет
Дианочка Ануар
В восторге
Мастер Жанель топп матер😍😍 бүгін кірпік жасатып кеттім ұнады қалағанымдай шықтыы көөп рақмет🌹😍😍😍
ЗШ
Зебо Шадманова
В восторге
Мастер Жанель жақсы жасайдыы, постоянный клиентімін. Қалағанымжай жасап береді қолдары алтынғой😘🤗🤗🤗
Мариям Махсат
В восторге
Мастер Айгерімге рақмет🥰 Всегда ойымдағыдай аккуратно,жылдам жасап береді Всем советую🫶🏻
asema zholdas
В восторге
мастер Жанель аккуратно и быстро наращивает ресницы мне это очень понравилось😘😘🥰🥰😍😍🫰🫰
Ақтоты Жаңбырбай
Улмекен мастерр прям кушты истейд кирпиктеры 1жарым 2айға дейін турадд🥰🥰🥰😍
Zhanel Konratbai
В восторге
10 декабрь маникюр жасаттым Мариям деген қызға өте күшті ойымдағыдай жасап берді рахмет үлкен прямм аккуратно жасайды екен!😍😘 Гаухар деген қызға кірпік жасаттым прям ужасно жасаған ойымдағыдай шыққан жоқ🤦🏻♀️
Атиргул Утегенова
Мастер Мариям❤️ Идеальный френч🫶🏻 Всем советую💌
Арай Карпык
Мастер Asel ханымға рахмет♡
Бота Байысбай
В восторге
Мастер Мариям топп мастер🔥 К молодому мастеру было идти страшновато, но я очень довольна результатом. Мариям всю работу выполнила аккуратно и кропотливо. Чувствует и знает форму ногтя. Умеет работать с материалом. Ноготки получились очень красивые.1 жарым айдай тұрды қолымда істеген тырнағы☺️
Арайлым Темирбеккызы
Мастер Мәриям🔥🔥 Рахмеееееет🥰🥰
Арай Ким
Совсем не понравилось
Мариям деген кісі вообще істей алмайды не советую
Аружан Смагулова
В восторге
Ұлмекен мастер жұмысы супер прям😍 қатты ұнады
Шолпан Ж
Мастер Жанель жаксы жасайды советую 👍😍😍😍
Erke Emberkenova
В восторге
Ұлмекен мастер күшті жұмысы ұнады😍😍🤩
Аида Сейдуллаева
В восторге
Ару қолыңыз дерт көрмесін💋💋 ең күшті мастерсіз😍❤️
ИС
Инжу Сейтмаханбет
В восторге
Мариям деген қызға маникюр жасатым оиымдағыдаи жасап берді рахмет 😍😍🥰
Мико .
В восторге
Айгерым мастер топпп 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🙈 Кушты кып ыстеп береды узак турады всегда осы мастерге стетемын адемыы 😍😍
Balau 🎀
В восторге
Мастер Айгерім просто топ😍😍😍 Мәә айта алмаймын бұндай жұмысты біріншірет көрдім қатты ұнады😍 Салон Di lash рақмет жұмыстарыңыздың берекесін берсің 🤍
Symbat Tursynqul
👍🏻❤️
В восторге
Мариям мастер 🌸любимый мастериме рахмееееет❤️ Номер 1 мастер го🥰 Аккуратно, чисто Астынын да, Устине де очень аккуратная работа. Прям Топ Топ Топ мастер 👩🔧
Айша Тулебек
В восторге
Осымен төртінші рет жасатуым. Барлығы ұнайды. Мастер Мариям жұмысы өте ұқыпты, таза әрі әрдайым дәл ойымдағыдай жасап береді. Атмосфера өте жағымды🫶🏻✨💐
Aru Turdybekova
В восторге
Мастер Жанель🤍 топ прям күшті жасайды😁 1 жасаған кірпігі 2 ай тұрады🫣 чёткий жасайды ауыртпай ашытпай ещё клиентпен күшті сөйлеседі адаммен тез тіл табысып өте сыпайы қыз екен🤩😘😘 келіңіздер өкінбейсіздер🥰
SA
Saya Alimbekova
Совсем не понравилось
В данном салоне Я и подруга делали ресницы и остались очень не довольные. Сначала они сделали не то сто я хотела, потом по пытались исправить вроди бы получилось, придя домой они уже начали выпадать. Сегодня на 10 ый день уже их нету. У подруги тоже самое .
Ayaulym Sapargali
Совсем не понравилось
Асыгыс жасады. Снятие жасаганда кирпиктеримды жулып, сал кутсе онай алынатын нарсегой👎🏿
Айша Курман
Бану мастер топ Постоянна барам Эффектно,шикарна шығады✨ Всем советую 👍🏻
Дильбар Онгарова
Совсем не понравилось
10 күн болмай 80% кірпік түсіп қалды🤦🏻♀️ 8 мыңға істеп еді. Еще 2 услугаға жазылғанмын 1 еуін ақ жазып просто поставили перед фактом запись жоқ, мастер бос емес деп
Ардақ Оразова
классно😍
Нурмира 7o7
Совсем не понравилось
ужасная клиентоориентированность! сделали со склейками Лэд наращивание,а оно даже 2 недели не продержалось. теперь отказываются отвечать за свои услуги.отпали все родные ресницы!
Gaziza Altynbek
Бәрі өте күшті ұнады💋💋💋
Tahmina R.
В восторге
Асемай мастер своего дела,доверяю свои ногти только ей 😍❤️❤️❤️
ZB
Zhasmina Bakhytzhan
В восторге
Мастер Жанель прям өз ісінің маманы екен , осы кірпікпен жүргеніме 1,5 ай болды😍😍👍