Samal
Супер
Ислам Карлыгаш
Обслуживание понравилось
Azamat Ergen
3D букваларды уакытынан ерте дайындап берди,Установка Оте Жаксы сапада жасалды Рахмет сыздерге
Айсапар Мамытова
ГФСС-ке бардым Тез-тез бітіріп берді мәселемді
zhaksybaiev .
офистары ұнады😉
ШӘ
Шынболат Әбилтаев
Вопросы были быстро решени
Айшон Ня
Не знаю нечего про это место сходила тупо по приколу. Внутри выглядит как будто больница но это норм. Пять звёзд за просто так
ZA
Zamira Amirkhan
Свет оше береды неге? Жанып кеттыккой?
OI
Oljas Ibadulla
Мне все понравилось обслужили быстро и качественно мне все понравилось очень много места чтобы препоркаватся и очень чиста мне все понравилось советую только Alem print
Гульжан Разова
Отлично
DS
Daulet Serikbaev
Жақсы ұнады
Айкерим Бейсен
Точный адрес указали👍👍👍👍👍
Dias 01
Парковкасы кен машина коятын жер коп, здания жана иши тап таза ✅✅
Abilai Али
Екі рет болды бір иісі бар. Кіру входы тіптім ыңғайсыз. Көлік қою тым аз. Жалға алғандарға сұрасам бағасыда қымбат екен. Көбінесе офистер іші.