MaAdi
4.3
4.3
︎suluym ︎
Совсем не понравилось
жакло даже на один звезд
... Еgemberdiev
В восторге
магазин өте жақсы әсіресе кассир братандар жақсы жұмыс атқарады екен👍🔥
Dariga Abdrasilova
В восторге
Очень хороший магазин,доступные цены,хорошое обслуживание 👍👍👍 Кассиры очень вежливые! 🤩🤩
Бахош .
В восторге
Мико бауырымға рахмет кассир боса Микодай босын кішіпейіл жақсы бала екен
Nurgazy Gani
В восторге
Магазин очень хороший, персонал топ,особенно кассир который сидит вечером👍👍 , в полне классный магазин 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
zhanelya .
кассир идинахуц
where ?
Совсем не понравилось
кассиру бы научится манерам, ибо он слишком высокомерный, и высокого мнение о себе, слишком плохой человек, не очень магазин не советую
К М
Совсем не понравилось
Кассиру надо бы поучится как вести себя на работе, Какой скудный ассортимент, такой и персонал Мноиге молочные продукты просроченные,
БМ
Баке Манапов
Өте жақсы іздесең барлығы бар. Кассирлер сыпайы супер 👍👍
23 октября 2025, официальный ответ
🙌🏻🤝
Sherzod Abdusalomov
В восторге
Зооор магазин, ыры келген дау жыгыт красавчик , жаксы жумыс жасайды , премия беру керек
20 октября 2025, официальный ответ
Болды беремыз Мейіржанға
Максат Тасболат
В восторге
Өте керемет ризамын барлығы қарапайым адамдар барлық товарлары свежи тек қана алға сәттілік қазақстанда осындай магазин көбейсін барлық зат арзан және сапалы
5 посещений
🤝👍
БH
Берекет Hayytnazarov
В восторге
Оте керемет магазин, барлыгы бар, Мико деген кассир красавчик обслуживает на 100%
🤝👍
. X
Өте керемет магазин , барлығы бар 😍🤤
Частый гость
👍🤝
Абдурахман Махмудов
Совсем не понравилось
Нандары шырып жатыр жаман магазин екен сендвичтеры тоже сроки откен ужасны магазин
Арайлым Ташимова
Совсем не понравилось
Магазин оте нашар кейбыр товарларынын срогы отып кеткен, продавец грубый клиентпен калай жумыс жасау керегын былмейды
СМ
Сакен Майғазы
Совсем не понравилось
Чек бермейді, тауарларында баға жазылмаған және өте қымбатшылық, кассир сұрақтарға жауап та бермейді
ИФ
И Ф
Просрочки есть
НЧ
Наргиза Чолак
Понравилось
Через дорогу есть магазин Спутник там очень вкусный хлеб. и огромный ассортимент продукции
MB
Miras Begarip
Кассир жыгыт оте керемет
Immortal Dragon
Номер телефона магазина +7 707 103 1909 Класс
Мия Калуччи
Понравилось
Магазин жаксы, тек ол чек бермейді. Бәлкім, олар салық төлемейді және олар бізді бағамен алдайды.,,
MI
Madina Iman