Prestige Flowers
Цветочный магазин
Енлик Камел
Прямо ожидание и реальность!!! Флорист вообще цветовой гамма деген нәрсені білмейді (түсті үйлестіріп жасау керек қой) амал жоқ, уақыт тығыз болған соң алып кеттім . Инстаграмда жарқырап әдемі болып тұрғанға сеніп барып қалдым 🤓
arun 🦢
Оте куштыы гулдерыы багасына стоит дал уакытында жасап береды 😍😍 унадыы объемды барынша улкейтып жасап берды куштыы екен 🤗🤗🤗
Zhibek Anar
Тема гүлдеріде торттарыда свежый Менеджер Балнурага көп рахмет адамдармен сыпайы жақсы қарым қатынас жасайды тағыда заказ беремін😍🫶🫶🫶
MN
Meryert Nakipova
Оперативно быстро офиримили заказ и доставивли👍🏻 Самое главное цветы свежие 🤗💐 Заказываю постоянно смело ге подозревая! Свами приятно иметь дело. Цветы и бенто свежииииие ❤️🎂💐
БО
Бахромжон Откирович
Отличный вариант персонал без комментариев все четко работают быстрая доставка грамотно подбирают огромный выбор цветов и подарков год только у них беру
Danagul Baqtybekqyzy
Цветочный магазин прям уау😍👍🏻 Доставка жылдам,клиентпен сыпайы,жақсы жұмыс жасайды! Рақмет үлкен😍👍🏻 Гүлдері де свежий😍
Diana Beken
Вчера сделала заказ и….. На фото букет был совсем другим — объёмным, пышным и красивым. В реальности букет оказался маленьким и вообще не соответствует тому, что было показано в Инстаграме. Если букет маленький, можно же сразу об этом сказать, а не вводить в заблуждение. Это выглядит как чистый обман. Очень разочарована. Я никому не советую!!!
Алтынай Сейдахиметова
Классно өзім басқа қаладан заказ беріп, доверилась, все классно букыл ответственностьты озжері алып жасап берді🩷🩷🩷
'-" '
Аделя апшеге рақмет ❤ Өте тез әрі әдемі калып істеп берді. Маған ұнады👍
ШЖ
Шолпан Жакипова
Шикарные цветы 😍😍😍 то что хотели на день рождения подарить 🥰🥰🥰 прям с запахом и свежие ❤️ стоит своих денег 🥰 будем только здесь заказывать 👌😘😘
Ангелика Матиенко
Менеджер Балнура, очень приятно иметь с Вами дело 🙂 красивое оформление букета💐 доставка в срок🫶
Спасибо флористке Аяжан а так же менеджеру Балнур 😍
Лаззат Рисханова
Сегодня заказала здесь очень вежливый менеджер 😍заказала букет бенто и мушку очень карисо сделали и доставку сразу отправили и очень свежие цветы спасибо вам большое 😍🫶🏻
RN
Raikhana Nurpolat
Флорист (кассадағы )өте сыпайы .Таңдауға көмектесті ♡ Келесі де сіздерден аламын .
Али Бердиев
😍😍Өте керемет қыздар берген тапсырысты адемі етіп жасады, Айгерімге көөп рақмет
РЖ
Роза Жамалбек
Ұнады тез әрі әдемі қылып жіберді😍
Аружан Куналы
Бенто торт заказ бердім оте дәмді болды алғысым шексіз😋
Севинч Абдимуталипова
Түнде келген гүл солып келді 🤦🏻♀️одидание реальност болды
БТ
Береке Турсынбай
Вчера искала цветы на день рождения и написала в несколько флористических магазинов. Очень порадовало, что в Prestige Flowers был большой выбор именно тех цветов, которые я хотела – матиоллы и эустомы. Наш букет собрал флорист Зангар, огромное ему спасибо! Он учёл все пожелания и создал действительно великолепный букет – нежный, стильный и очень красивый, как мы и хотели 🌸✨
Алтош 🤍
Өте әдемі,бенто свежий ұнады❤️
Nuray Pernebek
Свежие и красивые цветы только тут!😍😍😍
Нурмахан Сапарбаев
Гүлдері әдемі персоналы оданда әдемі
Ayazhan Zibakyzy
Өте әдемі Алинаға рахмет
ЖС
Жанбота Скандар
Очень классный сервис и букеты😍 спасибо Айзере и Алтынай так классно букет собрали вовремя. Очень вкусные цены и шикарные цветы
Мереке A
Барлығы керемет, қызмет көрсету жоғары деңгейде, бірнеше рет гүл алдым барлығы көңілімнен шықты🥰😍😍😍
Donald Trump
Ожидание риалность болдғой букет. 60 мңға арзитн букет емес базар жоқ дым істи алмайды екен тура ослай істимз күшті шғады деп
Anarbek Alikulov
Shugyla Esenbay
Свежие и красивые цветы😍😍 советую всем покупать🙏🏿 отдельное спасибо флористам Заңғар и Асқар которые собирают букеты со вкусом и сочетанием😍❤️❤️❤️
001_sevv .
хочу выразить благодарность вашему магазину цветов зказывала букет на день рождения мамы , все было сделано очень красиво и аккуратно, цветы свежие, букет собран очень красиво Очень довольна обслуживанием и качеством. Спасибо флористу Алтынай 🥰❤️
ДЖ
Динара Жаксылыкова
Маған қатты ұнады, ол тез, әдемі және дәмді болды 🤭🫠 Мен олардан қазір тек гүлдер мен торттарды сатып аламын 🤍🤍
Gabit Zhan
Тамаша! Ұсыныс беремін, осында тек балғын хош йісті алуан түрлі гүлдер. What’s App желісіндегі оператор Аделяға Рахмет, таңдауға көмек берді. Істеріңізге береке!
Аa
Асылбек akylbay
Пацаны он того не стоит размер букета на фото отличается от реального причём настолько что увидев эго в жизни будете удивлены в плохом смысле этого слова !!!
УР
Умида Раим
Один из лучших цветочных магазинов в городе!!! Всегда свежие розы, стильная упаковка и оперативная доставка. Отдельное спасибо флористу за работу!
Magzhan 🧊
Гулдери солып калган, оформлениесыне коныл толмады.
Улдана Рысбек
Ожидание и реальность болдыгой, инстадан жиберген суретте адеми, улкен бирак доставка келгенде прям ужас. Клиентти алдайды екен 🤦🏻♀️
Бакось Тургынбаева
Гүл мен бенто тортқа заказ бердім ойымдағыдай емес, одан да керемет болып шықты😍Барлығы өте әдемі, ұқыпты және сапалы жасалған. Дәмі де, дизайны да мінсіз. Әсіресе менеджер Адинаға үлкен рақмет 🥰өте сыпайы, түсінгіш, барлық тілегімді ескеріп, идеалды нәтиже шығарып берді. Енді тек осы жерден ғана заказ беретін болдым! 💐✨
Нұрай Құрманәлі
Гүлдерді осы жерден алғаш рет алдық, шын жүректен айта аламын — күткенімізден де әдемі болды! 🌸✨ Гүл шоғы өте үйлесімді, жаңа үзілгендей балғын, иісі жұпар, орауы да ерекше талғаммен жасалған. Қызмет көрсетуі де ұнады: тез, сыпайы, барлығын мұқият түсіндіріп, ойдағыдай дайындап берді.
Aidana Sadykova
Атына заты сай емес,отправили не свежие цветы!За ночь завяли цветы.Изначально они отправили не свежие сирени,у них при получении сыпались цветочки,и некоторые ветки были без цветочков.Думаю ладно ничего страшного,а под утро вообще расстроилась(Посмотрите фото.Написала им ,чтобы предъявить свое недовольство,первое впечетление от цветов очень важно.А они думали что я хочу обмен или возврат хочу сделать🤦🏻♀️Написали что могут обменять в течении 3 часов после получении.Получается ихние цветы держутся всего 3 часа!!!Карл всего 3 часа.Поэтому задумайтесь прежде чем заказать у них цветы.
AB
Aktoty Balabek
Прям уау магазин 😍маған өте қатты ұнады🥰тиімді баға😍свежи гүлдер😍ыңғайлы обслуживание 😍заказ берсеңіздер қкінбейсіздер👍шынайы отзыв 🥰рахмет
Меру ❤️
Алуға кеңес бермеймін ожидания/ реальность суретте салып қойғандарына вапше ұқсамайды өте нашар қыздарыда өте нашар солып қалған быр жеры сарғайған быр жері қарайған.
Салтанат Шеилова
2 гүл заказ бергем, мен ойлағаннан да керемет болып келді, көп рахмет Prestige Flowers, one love 😍😍😍😍😍, бағаалары да басқалармпен салыстырғанда өте тиімді
Асылжан Айткулова
Қызмет көрсету сапасы керемет, гүдері де солмаған, торттары дәмді😍😍 бірінші рет осы жерден заказ беріп алдым 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🫰🏻 маған бәрі ұнады
Анара Байбакирова
Оте керемет обслуживание жылдам жане сапалы ватсапка жылдап жауап беруге тырысады коп рахмет маган унады
marzhan altaikyzy
гүл, торт өте әдемі, свежий,бізге қатты ұнадыыы🥰🫶🏻клиенттерге тез әрі уақытылы жауап береді, өте сапалы, көп көп рахмееет ☺️💐
ЭБ
Эльмира Баймуханбетова
Заказывали здесь цветы на день рождения очень порадовало, что магазин работает круглосуточно. Нам нужен был букет с самого утра, и именно здесь мы нашли букет. Флорист Зангар учёл все наши пожелания и собрал нежный, утончённый и очень красивый букет 💐 Всё получилось именно так, как мы хотели — спасибо огромное Зангару🌸✨
Абеке Abow
Айзере сізге үлкен рахмет, қызмет көрсетілуі өте жоғарғы деңгейде, менің басқа жақтан алдырған доставкамды күтіп алып,реттеп салып курерьлерге ақшасын төлеу барлық жағынан көмек көрсеткеніңізге рахмет🤝, жұмысыңызды әдал және ұқыпты жасағаныңызға. АЛЛА РАЗЫ БОЛСЫН
MaGa 17
Өте керемет тамаша ұнады 🤗 Айзере менеджер өз жұмысын жақсы атқарады күшті 🥰 100/100👌👍🤗🥂
УМ
Улбакыт Мажитова
Обслуживание на высшем уровне и много ассортиментов🌹♥️
Simbi 🤓
Тема гүлдеріне торт бәрі әдемі менеджер Аяулымға рахмет😍🩷
КА
Кабылбек Алтынбек
Гүлдері өте жақсы мейрамдарда осы жерден гүл аламыз