Prestige Flowers
Цветочный магазин
Абубакир Кудайбердиев
Спасибо девушке Адель помогла с выбором очень благодарен она у вас ценный сотрудник
Ками Sss
Ужас свежий емес бугин келген гул солп калган салп жберген👎🏻
Нурислам Какар
Спасибо большое менеджеру Аделя , пунктуально и красиво Все шикарно , букет очень сильно понравился 🥰❤️❤️❤️
Ali Sydikov
Аделя күшті істеп берді рахмет💪
МИЛАНЕЕЕ
Очень хороший сервис, мы очень довольны, обслуживание на все 💯. Всем советую 🔥
Ayakoz 💕
Балнураға рахмееет❤️❤️❤️❤️❤️
Ocean Eyes
Ожидание и реальность 😔
Zhibek Anar
Тема гүлдеріде торттарыда свежый Менеджер Балнурага көп рахмет адамдармен сыпайы жақсы қарым қатынас жасайды тағыда заказ беремін😍🫶🫶🫶
Shugyla Esenbay
Свежие и красивые цветы😍😍 советую всем покупать🙏🏿 отдельное спасибо флористам Заңғар и Асқар которые собирают букеты со вкусом и сочетанием😍❤️❤️❤️
balnurasss🕊️ .
🔥🔥🔥
УМ
Улбакыт Мажитова
Обслуживание на высшем уровне и много ассортиментов🌹♥️
Ангелика Матиенко
Менеджер Балнура, очень приятно иметь с Вами дело 🙂 красивое оформление букета💐 доставка в срок🫶
001_sevv .
хочу выразить благодарность вашему магазину цветов зказывала букет на день рождения мамы , все было сделано очень красиво и аккуратно, цветы свежие, букет собран очень красиво Очень довольна обслуживанием и качеством. Спасибо флористу Алтынай 🥰❤️
Simbi 🤓
Тема гүлдеріне торт бәрі әдемі менеджер Аяулымға рахмет😍🩷
MN
Meryert Nakipova
Оперативно быстро офиримили заказ и доставивли👍🏻 Самое главное цветы свежие 🤗💐 Заказываю постоянно смело ге подозревая! Свами приятно иметь дело. Цветы и бенто свежииииие ❤️🎂💐
РЖ
Роза Жамалбек
Ұнады тез әрі әдемі қылып жіберді😍
БО
Бахромжон Откирович
Отличный вариант персонал без комментариев все четко работают быстрая доставка грамотно подбирают огромный выбор цветов и подарков год только у них беру
КА
Кабылбек Алтынбек
Гүлдері өте жақсы мейрамдарда осы жерден гүл аламыз
РУ
Рамазан Утегенов
Менеджер Аделя мен флорист қыз Анель тамаша комек берды рахмет кыздар сендерге
Наталья Савельева
Спасибо, отреагировали быстро.
ЖК
Жанель Кайратовна
Спасибо менеджеру Адель❤️ Спасибо ей за оперативность🤍
Гүлдері зың зың💐
ДЖ
Динара Жаксылыкова
Маған қатты ұнады, ол тез, әдемі және дәмді болды 🤭🫠 Мен олардан қазір тек гүлдер мен торттарды сатып аламын 🤍🤍
Gabit Zhan
Тамаша! Ұсыныс беремін, осында тек балғын хош йісті алуан түрлі гүлдер. What’s App желісіндегі оператор Аделяға Рахмет, таңдауға көмек берді. Істеріңізге береке!
Akbayan Ermakhan
Унады оте жаксы,клиентпен карым катынас жағыда👍🏻,очень вежливо
Аa
Асылбек akylbay
Пацаны он того не стоит размер букета на фото отличается от реального причём настолько что увидев эго в жизни будете удивлены в плохом смысле этого слова !!!
Danagul Baqtybekqyzy
Цветочный магазин прям уау😍👍🏻 Доставка жылдам,клиентпен сыпайы,жақсы жұмыс жасайды! Рақмет үлкен😍👍🏻 Гүлдері де свежий😍
Гулсезiм Мырзан
Аяжан флорист, Балнур менеджер обслужваниеге үлкеен рахмет❤️Қатты ұнады🫶
УР
Умида Раим
Один из лучших цветочных магазинов в городе!!! Всегда свежие розы, стильная упаковка и оперативная доставка. Отдельное спасибо флористу за работу!
RU
Rahima Umartaeva
Спасибо флористке Аяжан а так же менеджеру Балнур 😍
Асылбек Мусылманов
Өте керемтер жер екен гүлдеріде әдемі бағасы да қол жетімді алуға кеңес беремін бәріңізге
'-" '
Аделя апшеге рақмет ❤ Өте тез әрі әдемі калып істеп берді. Маған ұнады👍
Diana Beken
Вчера сделала заказ и….. На фото букет был совсем другим — объёмным, пышным и красивым. В реальности букет оказался маленьким и вообще не соответствует тому, что было показано в Инстаграме. Если букет маленький, можно же сразу об этом сказать, а не вводить в заблуждение. Это выглядит как чистый обман. Очень разочарована. Я никому не советую!!!
Dina Satbayeva
Гул оте катты унады,доставкамен бузылмай куртылмай кушти келди,менеджер Аделя ракмет❤️
ФМ
Фарида Мамедова
Я заказала, мне понравилось советую и другим заказать 🌹💓
KT
Karligash Turdybekova
Кыздар малодец унады бизге обслуживание керемет уакытда жеткизип берди
Оразгул Ералиева
Өте күштіі свежый болып келеді❤️❤️❤️
ЛН
Луиза Нышанова
Очень вкусный торт и оперативная доставка , все быстро упаковали и привезли 👍🏻☺️
Алтош 🤍
Өте әдемі,бенто свежий ұнады❤️
RN
Raikhana Nurpolat
Флорист (кассадағы )өте сыпайы .Таңдауға көмектесті ♡ Келесі де сіздерден аламын .
Улдана Рысбек
Ожидание и реальность болдыгой, инстадан жиберген суретте адеми, улкен бирак доставка келгенде прям ужас. Клиентти алдайды екен 🤦🏻♀️
ЛК
Лола К
Все очень аккуратно и красиво, всегда буду заказывать тут💖
ШЖ
Шолпан Жакипова
Шикарные цветы 😍😍😍 то что хотели на день рождения подарить 🥰🥰🥰 прям с запахом и свежие ❤️ стоит своих денег 🥰 будем только здесь заказывать 👌😘😘
РО
Роман Оайс
Отлично работают, как заказал так и привезли все понравилось! Цветы огонь
Алтынай Сейдахиметова
Классно өзім басқа қаладан заказ беріп, доверилась, все классно букыл ответственностьты озжері алып жасап берді🩷🩷🩷
Бакось Тургынбаева
Гүл мен бенто тортқа заказ бердім ойымдағыдай емес, одан да керемет болып шықты😍Барлығы өте әдемі, ұқыпты және сапалы жасалған. Дәмі де, дизайны да мінсіз. Әсіресе менеджер Адинаға үлкен рақмет 🥰өте сыпайы, түсінгіш, барлық тілегімді ескеріп, идеалды нәтиже шығарып берді. Енді тек осы жерден ғана заказ беретін болдым! 💐✨
Енлик Камел
Прямо ожидание и реальность!!! Флорист вообще цветовой гамма деген нәрсені білмейді (түсті үйлестіріп жасау керек қой) амал жоқ, уақыт тығыз болған соң алып кеттім . Инстаграмда жарқырап әдемі болып тұрғанға сеніп барып қалдым 🤓
Nuray Pernebek
Свежие и красивые цветы только тут!😍😍😍
Нұрай Құрманәлі
Гүлдерді осы жерден алғаш рет алдық, шын жүректен айта аламын — күткенімізден де әдемі болды! 🌸✨ Гүл шоғы өте үйлесімді, жаңа үзілгендей балғын, иісі жұпар, орауы да ерекше талғаммен жасалған. Қызмет көрсетуі де ұнады: тез, сыпайы, барлығын мұқият түсіндіріп, ойдағыдай дайындап берді.
Али Бердиев
😍😍Өте керемет қыздар берген тапсырысты адемі етіп жасады, Айгерімге көөп рақмет