Prestige Flowers
Цветочный магазин
RN
Raikhana Nurpolat
Флорист (кассадағы )өте сыпайы .Таңдауға көмектесті ♡ Келесі де сіздерден аламын .
УР
Улдана Рысбек
Ожидание и реальность болдыгой, инстадан жиберген суретте адеми, улкен бирак доставка келгенде прям ужас. Клиентти алдайды екен 🤦🏻♀️
ЛК
Лола К
Все очень аккуратно и красиво, всегда буду заказывать тут💖
ШЖ
Шолпан Жакипова
Шикарные цветы 😍😍😍 то что хотели на день рождения подарить 🥰🥰🥰 прям с запахом и свежие ❤️ стоит своих денег 🥰 будем только здесь заказывать 👌😘😘
РО
Роман Оайс
Отлично работают, как заказал так и привезли все понравилось! Цветы огонь
Алтынай Сейдахиметова
Классно өзім басқа қаладан заказ беріп, доверилась, все классно букыл ответственностьты озжері алып жасап берді🩷🩷🩷
Бакось Тургынбаева
Гүл мен бенто тортқа заказ бердім ойымдағыдай емес, одан да керемет болып шықты😍Барлығы өте әдемі, ұқыпты және сапалы жасалған. Дәмі де, дизайны да мінсіз. Әсіресе менеджер Адинаға үлкен рақмет 🥰өте сыпайы, түсінгіш, барлық тілегімді ескеріп, идеалды нәтиже шығарып берді. Енді тек осы жерден ғана заказ беретін болдым! 💐✨
Енлик Камел
Прямо ожидание и реальность!!! Флорист вообще цветовой гамма деген нәрсені білмейді (түсті үйлестіріп жасау керек қой) амал жоқ, уақыт тығыз болған соң алып кеттім . Инстаграмда жарқырап әдемі болып тұрғанға сеніп барып қалдым 🤓
Nuray Pernebek
Свежие и красивые цветы только тут!😍😍😍
Нұрай Құрманәлі
Гүлдерді осы жерден алғаш рет алдық, шын жүректен айта аламын — күткенімізден де әдемі болды! 🌸✨ Гүл шоғы өте үйлесімді, жаңа үзілгендей балғын, иісі жұпар, орауы да ерекше талғаммен жасалған. Қызмет көрсетуі де ұнады: тез, сыпайы, барлығын мұқият түсіндіріп, ойдағыдай дайындап берді.
Али Бердиев
😍😍Өте керемет қыздар берген тапсырысты адемі етіп жасады, Айгерімге көөп рақмет
Ayazhan Zibakyzy
Өте әдемі Алинаға рахмет
arun 🦢
Оте куштыы гулдерыы багасына стоит дал уакытында жасап береды 😍😍 унадыы объемды барынша улкейтып жасап берды куштыы екен 🤗🤗🤗
Севинч Абдимуталипова
Түнде келген гүл солып келді 🤦🏻♀️одидание реальност болды
Лаззат Рисханова
Сегодня заказала здесь очень вежливый менеджер 😍заказала букет бенто и мушку очень карисо сделали и доставку сразу отправили и очень свежие цветы спасибо вам большое 😍🫶🏻
zhansulu shapkanbay
Оте керемет🥰🥰гулдеры свежий ойымдагыдай келды рахмет
ЭБ
Эльмира Баймуханбетова
Заказывали здесь цветы на день рождения очень порадовало, что магазин работает круглосуточно. Нам нужен был букет с самого утра, и именно здесь мы нашли букет. Флорист Зангар учёл все наши пожелания и собрал нежный, утончённый и очень красивый букет 💐 Всё получилось именно так, как мы хотели — спасибо огромное Зангару🌸✨
БТ
Береке Турсынбай
Вчера искала цветы на день рождения и написала в несколько флористических магазинов. Очень порадовало, что в Prestige Flowers был большой выбор именно тех цветов, которые я хотела – матиоллы и эустомы. Наш букет собрал флорист Зангар, огромное ему спасибо! Он учёл все пожелания и создал действительно великолепный букет – нежный, стильный и очень красивый, как мы и хотели 🌸✨
Абеке Abow
Айзере сізге үлкен рахмет, қызмет көрсетілуі өте жоғарғы деңгейде, менің басқа жақтан алдырған доставкамды күтіп алып,реттеп салып курерьлерге ақшасын төлеу барлық жағынан көмек көрсеткеніңізге рахмет🤝, жұмысыңызды әдал және ұқыпты жасағаныңызға. АЛЛА РАЗЫ БОЛСЫН
Aygerim Alimbekova
Гүлдері әдемі екен ұнадыы
Aziz Sailaubek
Ждал один букет из 33 роз 30+ минут. Просто максимально медленно работают
Айгуль Байбосынова
Хороший сервис. Все оперативно и чётко. Цены очень даже приемлемые!
Куаныш Куттыбай
Аружан менеджер топ
MT
Muhamedjan Torekul
Сервис оте керемет.Әсіресе менеджер Ару ханымга Тұтынушыға деген қарым қатынасы 10/10. Осы жерден алуға кеңес беремін 4-ші рет Заказ беруім және Уақатылы келеді
Адил Адил
Жаксы сапалы гулдер баға кол жеттімді рахмет Ару
Сапалы қызмет. Гүл таңдауға жақсы ұсыныстар айтады Қарындастарымызға Алла разы болсын өте күшті
Нұрбек Дәулетбай
Сапалы қызмет,жылдам жеткізу көп рахмет.Ару үлкен рахмет❤️❤️
Нурмахан Сапарбаев
Гүлдері әдемі персоналы оданда әдемі
Саян Қайрат
Әдемі ұнады бәрі әдемі торттары тәп тәтті упаковкасы бәрі әдемі❤️❤️😍
СЕ
Сергей Есенин
Выражаю благодарность цветочному салону, а именно менеджеру Ару, за своевременность, ответственность , консультацию и понимание. Делала заказ из города Семей, рада что работала с Ару, процветания и побольше признательных клиентов Вам!!!
Nabira Sh
Самые лучшие Зангарга Рахмет 🫶🏻 бірінші рет алып турмын өте қатты унады 😍 өз бағасына стоит рахмет улкен ☺️😘😘торттары 🔥🔥
Donald Trump
Ожидание риалность болдғой букет. 60 мңға арзитн букет емес базар жоқ дым істи алмайды екен тура ослай істимз күшті шғады деп
Anarbek Alikulov
adik_ 017
😍
Аружан Куналы
Бенто торт заказ бердім оте дәмді болды алғысым шексіз😋
Nurjamal Sarsenova
Гүлдері өте әдемі екен ,ұақтылы жеткізді Әдемі әрленген👏👏
Азамат Дауренбеков
Улкен рахмет кыздарга тез тез жауап берып,оформлениясы барлыгы унайды
Кука Нурахметов
Отличный дезайн цветов,хорошая комплектация рекомендую.
Ernur Mamytov
Кушты
Aidar Raiym
Өте өте күшті
Абай Арманұлы
Очень качественная обслуживание и свежие цветы и красивые
NI
Nurdaulet Iles
Гүлдерініз үшін үлкен рахмет гүлдерініз свежий бағасынада лайықты қаладағы номер 1 гүл сататын орталық деп ұялмай айтуға болады ❤️❤️
Ораз Ораз
Осы жерден букет заказ бердім сапалары өте күшті бағасы да қол жетімді заказ беріңіздер өкінбейсіз дер💯
❤❤
❤️ ❤️
Гүлдері әдемә сапалы
Мақсат Баубек
Өте керемет жақсы букеттері де үлкен осыдан заказ беріңіздер 😍
БИ
Бексултан Исмаилов
Кушты
Ален Алтай
Ужасный цветочный магазин.не выплатили зарплату на 14 февраль,но флористы похалии как смогли самый ужасный магазин престиж🤝
Аби Балабекоа
Оте арзан әрі әдемі Сервисс зоррр клиентпен сойлесуі
Ж.
Жандос .
👍🏻👍🏻👍🏻
Aidana Sadykova
Атына заты сай емес,отправили не свежие цветы!За ночь завяли цветы.Изначально они отправили не свежие сирени,у них при получении сыпались цветочки,и некоторые ветки были без цветочков.Думаю ладно ничего страшного,а под утро вообще расстроилась(Посмотрите фото.Написала им ,чтобы предъявить свое недовольство,первое впечетление от цветов очень важно.А они думали что я хочу обмен или возврат хочу сделать🤦🏻♀️Написали что могут обменять в течении 3 часов после получении.Получается ихние цветы держутся всего 3 часа!!!Карл всего 3 часа.Поэтому задумайтесь прежде чем заказать у них цветы.