NuRRay
4.2
4.2
ЖБ
Жанар Бекетаева
Көп жыл болды баратыныма жаксы ұнайды.Бірак бассейн коскалы суып кетті..Пилинг жасайтын жер муздай болып..Томага рахмет..пилинг керемет жасайды..массаж жасап жаткандай демаласын.
Muhtarulu )
Кабинкалары жақсы таза опшиынада түсіп көрдік ұнады бәрі тазалық жақсы екен өзіміз келіп тұрамыз советую жақсы баня✊🏻👍🏻
Albomt Albomtr
Парилка норм, тамақ ашыпкеткен
Алимжан Дербисов
Пилинг шакырсан апалар келеди..... Айжанга жазылганбыз еки Адам Екиге болип жиберди... Ондай политикаларынды койындар айналаин....
Асел Баулет
Пар нашар жылымайды кыста барып жаурап кайттык Админ нашар оте грубить Нормально админ кажет грамотная
Айнура Бегалиева
Баня керемет.мен биринширет келдим.Басейниде улкен,парилкалары кушти.Пилингист Тома и официант Нурсая супер.Кассадагы жигит оте приветливый .Кайдан табады осындай жумысшыларды солим жок .Баняга тускиштер келетин баня екен.
БА
Бахытгул Азербай
Баня керемет иши таза обслуживание жаксы адам коп болсада кыздар балдар ары бери жугырып жур рахмет! Баня унады
СТ
Сандугаш Ташибекова
Одноразвый турсилері ужас кымбат екен 🫢1000 тенге ужаской 🫢🫢🫢🫢 енді калмағаны содан буларга акша жасау!! Баска баняларда сол 200 тг ден😕😒 айналайын мені корсен мына турсидің бағасын тусирсейшш ужас баскасы жаксы екен !
Syrym Asanov
Оте керемет демалыс орны, отзывка карап ойланып барып едім барганыма екінбедім обслуживание жаксы денгейде кызмет корсетеді улкен алгыс жігіттерге,тамактарыда дәмді👍🏻
Г~
Гульназ ~
Кабинкасы бағасына лайық емес! 2 сағатқа төледік, 1 сағатта шығып кеттім суық іші, кабинка дайын емес, пары слабый. Жаурап қалдым. Дым ұнаған жоқ!!! Админ вообще көкірек адам менсінбей. Сонша үлкен баняға бір ғана фен, ең болмағанда фен қойып қоюға болады ғой кабинкаға. Енді келмеймін. Ақшам зая кетті.
Баня очень плохая. Заранее ничего не объясняют: парная открывается всего на 15 минут. Крем не предоставляют. Мы брали пилинг и массаж, но качество услуг разочаровало. В зоне пилинга должна быть полноценная мойка — здесь этого нет. В других банях всё организовано нормально, а здесь — крайне неудобно. Мойка находится отдельно, что создаёт дискомфорт. Заплатили 47 000 тенге за двоих за пилинг и массаж — абсолютно не соответствует цене. Персонал работает некачественно, сервис на низком уровне. Итог: очень дорого и очень плохо. Своих денег не стоит. Не рекомендую.
Aigerim Anlamasova
Баня жақсы, массажисттар жақсы Админ ужас, адаммен сөлесу білмейді. МЕН АДМИНМЫН деп көкірегін қағады да жүреді. Соған бола келгіміз келмей қалады. Админ 000000
NQ
Nurbek Qulimbet
Баняда, пилинг шакырсан келмейді әр сылтауды бір айтып
AM
Aset Meirbek
Өте нашар баня барманыздар пилинг жасайтындар кемпірлер түкте езе алмайды 0 деген баға береміз
27 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Есімі кім? Кімнен алған едіңіз? Бізде жасы келген пилингисттер болсада, тәжірибесі мол Әпкелер!
Arsen Onlanbek
Өте жақсы жер екен 👍🏻 таза керемет Бардағы баларда керемет 👍🏻 әсіресе Бахағк рахмет 👍🏻
25 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Arsen. Большое спасибо, что оценили 😌 Приходите к нам ещё!
Т🍂
Танчо 🍂
Новая чистая баня все нравится 👍🏻
23 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Благодарим за отзыв и высокую оценку ❤ Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов.
Zhibek .
Очень чисто, уютно, и комфортно
Potiii Tomiii
Тома апшеге бола келем сіздерге! Пилинг өте тамаша жасайды👍🏻
Aigerim Aidosova
Кабинкасы салқын. Пилингты сағаттап күтесің еще сол үшін артық ақша төлейсің
НЕ
Нурсултан Есенбек
Керемет баня,таза келиниздер окинбейсиздер👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЗТ
Заида Тунгушбаева
Нуррай баня,керемет, таза іші уютный,всё удобно расположенно и кафе и курилка😁и туалет просторный чистый,и персонал нормальные,воопщем советую 👍👍👍👍именно на районе номер 1 баня,кстати и кухня вкусная.,с подругами именно сюда ходим
23 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, большое спасибо, очень приятно получать обратную связь 🙏👌 Приходите ещё ❤
БА
Кадырбек Жангулан
Өте нашар баня екен.
БД
Бексултан Дуйсебай
Отличная баня чистота кухня понравилось пилинг масаж зор РАХМЕТ
23 октября 2025, официальный ответ
Бексултан, спасибо, что оценили! Будем ждать вас снова!
БУ
Бану Уралбаева
Баня кушті Тома апайға рахмет пилинг кушті жасайды Алла жұмыстарыңызға береке берсін
23 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим за добрые слова о нашей работе! Приходите к нам почаще 🤗
Салтанат Кубелекова
Очень понравился банный комплекс! Чистота! Уютно, мало людей и цена 3000 тг для новой бани , лучше чем Атамекен на 18 мкр, пилинг 6000 тг(Гульмира апай -золотой руки, массаж головы -я улетела прям). Для бассейна нужно с собой взять купальник желательно.) Очень довольна! Рахмет! Буду своим девочкам предлагать обязательно !
Спасибо, Салтанат, за добрые слова 😌 Приходите к нам ещё, всегда рады 💛
ЖД
Жанна Джумабекова
Сегодня были в бане «Нуррай SPA» — полный ужас и разочарование. Цены подняли, теперь 3000 тенге с человека всего за 3 часа, и якобы это из-за того, что они открыли бассейн. Но качество услуг вообще не улучшилось, а наоборот — стало хуже! Нет банщицы, официанта и вообще ни одного человека, кто бы занимался обслуживанием. Пар в парилке холодный, нормально не прогревается. На кассе хамят, на вопросы отвечают невнятно или просто игнорируют, даже по телефону ничего толком не объясняют. Обещали, что пиво свежее и всё есть — по факту пиво несвежое, выбора нет, вкус отвратительный. Заказ ждали целый час, это просто возмутительно. Повысили цену из-за бассейна, а сервис при этом упал на ноль. За такие деньги хочется комфортного отдыха, а не нервов и разочарования. Раньше было намного лучше, а сейчас — просто позор. Больше сюда не вернёмся и никому не советуем!
Здравствуйте! Спасибо вам за отзыв!❤️ Будем работать над минусами☺️
Akerke Seidulla
Адам аз жақсы 👍
23 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, спасибо за ваш отзыв, приходите, будем рады вас видеть 🙏🏼
НО
Сервис 0, адамдары грубый слишком, іші лас іші, барғаныма өкініп қалдым
Жума 💙
Тема
23 октября 2025, официальный ответ
Жума, здравствуйте, спасибо за ваш отзыв 🤗 Очень приятно!
МШ
Макпал Шегебаева
Баня тап таза, жаңа, пилинг өте жақсы Гулмира ханымға көп рахмет, өз ісінің маманы. Астанадан келгенде сайын келіп тұрамыз енді!!!
YY
Yrysty Yeraly
Баня таза, кең, ашық екен. Ұнады. Гулмира и Тома апкелер топчик классно делают свою работу.не только пилинг и массаж жасап берды 👍 қолдарыңыз дерт көрмесін! Подача горячей воды душта норм, крандарда салқындау. И хамамнан жағымсыз иіс шықты, кіре алмадық. Финская баняның ыстықтығы күшті екен. Пока что бассейн жабық болды.
ЖМ
Жулдыз Молдашова
Баня керемет! Өте таза және уютный! Пилингистка Тома апше👍🏻 өте өте жаксы жасайды! В общем маған ұнады😘👍🏻👍🏻👍🏻 10 из 10 ✅
👍👍👍 зоргои
Inkar Nurmaganbetova
Іші салқындау. Тазалық жақсы. Пары мошный
Марина Ким 🇰🇷
Керемет❤️
Arai Bek
Еееең көп баратын моншамыз іші тап таза😍
4 марта 2025, официальный ответ
Arai! Спасибо за приятный отзыв! Приходите к нам ещё, всегда рады 💛
КМ
Карлыгаш Максутова
Женский жакка еркектерге массаж жасайды екен оз козиммен кордим бул дурыс емес
18 мая 2025, официальный ответ
Кайырлы тун! Кешириниз, екректерге емес, ер адам (проф массажист) клиентканын отинишимен келген. Айе…
Акерке Маратова
күшті керемет монша ! кухнясыда өте дәмді 😻😻😻😻өзіме қатты ұнайды балдариммен барамын
16 мая 2025, официальный ответ
Спасибо вам, что оценили!!! Ждём снова 💛
Bakibaev Beibars
Супер понравился
Шара Утеген
Іші жаксы тек иіс және тазиктері сынған болмаса
Саманта Айтжан
18 мая 2025, официальный ответ
Inst:. Огромное спасибо за приятный отзыв 🔥 Будем вас ждать ❤
AB
Abylaikhan Bakhytzhanovich
Жауапкершілік жок, көлік жууға кезек деп тастап кетсем жумаған, 2 сағаттың ішінде ескертуге боладығой
M 🤍
Ресепшендегы Кыз слишком грубо отвечает но спа хорошая и вкусная еда обслуживание унамады + душ дурыс жасамайды
9 марта 2025, официальный ответ
Салеметсиз бе! Бугинги ресепшендеги отырган кыз ба? Кателеспесем, биринши каб шыктыныздар ия?! Отзыв калдырганыныз ушин рахмет!💐
Nurzhan .
Тамаша демалыс үшін рахмет! Спа орталығындағы атмосфера өте жайлы әрі тыныштандырады, қызметкерлері сыпайы және мұқият. Процедуралар жоғары деңгейде орындалды — мамандардың кәсібилігі бірден сезіледі. Барғаннан кейін тек жағымды әсер мен толық сергектік қалды. Міндетті түрде тағы келемін және бұл орынды достарыма ұсынамын!
БН
Бөрібай Нышанов
Кушты бызге унады, мужской залга кырдык бассейн тап таза пары ыстык кушты демалыс болды рахмет, кайтадан келеміз 🤤🙌🏻