Smart Students
ТОО Общеобразовательная школа SMART STUDENTS
Бексултан Талғатұлы
тема👌
Akonaii Erezhepovaa
Мне нравится этот школа! И еще здесь есть самые лучшие учители.и общем самый лучшый школаа🤭
16 декабря 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв!!!
dori 12
Чутьн енорм
Айнура Мирзабаева
Өте жақсы мектеп. Білім беру деңгейі өте жақсы
M
Marat
Керемет
Отлично
Әдемі Ай
Очень хорошая школа👍
K
Karakat
Мне очень понравился этот школа. Но я перевелась в другую школу😭😭.Я так скучаю смартта. Мне особенно понравился Жумагул апай и Әмірхан ағай они очень хорошо предподавали.Это школа самая лучшая школа в мире!
Zere Maduarbek
Школа отстой, учителя плохие без опыта кроме Бахыт Касымбековы вот кому надо доверится к знанием, хотя училась 6 лет в этой школе и за все эти годы просто денги давали
Abdudayan Nurlanuly
Жан
5"a
RZ
Rakhat Zhakipova
Жекеменшік мектептердің ішіндегі ең күшті мектеп деп айта аламын. Білім сапасы өте жақсы, жыл сайын республикалық жарыстардан алдыңғы орындарды алып келеді.Мұғалімдері білікті. Төлемақысы да арзан. Нашар отзыв жазатындарға түсінбеймін, ұнамаса неге ауысып кетпейсіздер?! Қазір қымбат, бұданда жағдайы керемет мектептер бар ғой. Су ішкен құдығыңа түкірме деген бар. Мектепті жамандайсың бірақ кете алмайсың, демек бір себеп бар ғой ұстап отырған. Әрбір ата-ана өз баласына бірінші жауапты. Балаға жүрген ортасын қабылдамай жатса әрекет жасау керек, егер сол орта ұнап тұрса жаман сөздерді айтып негатив жаза бермей ортақ тіл табысып жұмыс жасау керек.
NU
Nur Uuu
Нам очень понравилпсь эта школа, всем советую, комфортно, качественно и главное есть результат. На счет книг 5000тг это мелочь, понять можно в госшколах все идет из бюджета, и не факт что книг хватает на всех. Мы готовы заплать компенсацию, зато после нас следующие ученики получат нормальные учебники. Все требует финансов. Чтобы держать качество мы заплотим, не 50.000тг же всего 5000, Один поход за перекусом😁.
RO
Roza Omasheva
SMART students мектебі маған өте қатты ұнайды.Мұғалімдері білікті,білімді мамандар. Психологиялық қолдауы, баламен жұмыс жасауы жоғары деңгейде, әсіресе баланың біліміне, қауіпсіздігіне аса көңіл бөлінеді
Акмарал Танатова
Осы мектепте балаларым 3-4 жылдан бері оқиды, өте күшті мектеп, мұғалімдері әр баламен мұқият жұмыс жасайды, әр тоқсан сайын ата-аналар жиналысын басшылық өзі ұйымдастырып жасап тұрады, жиналысқа барғанымызда ата-анаға арналған керемет фуршет столын дайындап қояды. Асханасы да өте дәмді тамақтар береді, балаларым кешке үйге тойып келеді. Мектебімізге көп рахмеет🤝💐💐👏👏👏💪👍🔥
DA
Dinara Arystanbekova
Смарт мектебі ұнайды бізге , апайымыз өте мейірімді білімді білікті ұстаз
4 сентября 2025, официальный ответ
Ұстазымыздың аты жөнін қалдырсаңыз, риза боламыз! 🥰🥰🥰
ГА
Г А
Администрация школы собирает с родителей 5 тыс за учебники, закройтесь уже не позорьтесь, раз не можете обеспечить детей учебниками, туалет тоже сделайте платным тогда, позор 👎👎👎
4 сентября 2025, официальный ответ
Извините пожалуйста, если Ваш ребенок учится в нашей школе можете подойти к директору или оставьте с…
Я Мама
Мектеп унамады, билим жагы катты жаксы емес. Талап жок. Окыдынба окыдын, окымасан ашейн барып келесин. Тексерис жок катал емес. Бала босансып кетти 👎🏻
4 сентября 2025, официальный ответ
Құрметті ата-ана біздің оқушымыз болсаңыз келіңіз, немесе тел нөмеріңізді қалдырыңыз, мектеп әкімшіл…
Айдана Амирекулова
Никому не советую отдавать детей в эту школу . Полнейший бардак берут кого попало тщательно не проверяют. Руководство каждый раз меняется . Учителя не знают про школьников своих а руководству вообще пофигу на все !
УЖ
Улданай Жакыпбекова
Мектеп жаксы
16 января 2025, официальный ответ
Добрый день! временный асфальт укладывали до снегопада, городская канализация обещают закончить весн…
ET
Erkezhan Turdali
Кушты мектеп апайлар тоже добрый
Beksultan Bekbosyn
Тагай Бектияр
Өте керемет
T
Tetrix
Самая худшая школа в которой я побывал👎👎👎👎 учителя тоже ненормальные . Не советую
16 января 2025, официальный ответ
Добрый день! Можно конкретно про какого учителя вы отзываетесь, или можете оставить контакты,
Myrzakhan Aisultan 🌊
🔥🔥🔥🔥🔥 смарт
17 ноября 2024, официальный ответ
🥳🥳🥳
Б.
Бек .
5”д Сынып 👍👍😍👍👊🏻
27 июня 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо вам большое, что выбрали нас 🔥 Ждём вас вновь!Бек мырза қәтелеспеңіз, ең үздік ең жақсы оқушылар 👍🥳
Isko Suo
7"А" Рулит🦾
ГТ
Гульбаршын Тогызбаева
Развозкасы қиындау балам 1сынып оқиды 2.5-3сағ газельде отырады, еще оның графигін ешкім шешіп бере алмайды, завуч, директор бәріне бәрібір отыра береді. Кәзір таксимен тасып жүрміз Мектептің өзі жаман емес! Асханасы күшті ұнады
Қайырлы кеш ! Развозка мәселесімен 87017373778 хабарлассаңыз болады
Д С
Самая ужасная школа которую видел в жизни, учителя предподают так словно дают уроки животным , что за отношения к детям . Застал на том моменте где ругали ребенка орали во весь голос . Думали дают образование соответственно имиджу . САМАЯ УЖАСНАЯ ШКОЛА!
Добрый вечер! Можете позвонить на 87017373778 ,
AM
Asel Myrzatay
Өте керемет, заманауи мектеп, мұғалімдері өте білімді, барлығыңызға кеңес беремін!💐👍🏻
Алибек Серикбай
Мне очень нравится Смарт там очень хорошая столовая хорошие учителя.Там очень комфортно приходите в Смарт!!!❤️
Ia
I am So Shy
Мектеп өте жақсы, ең үлкее плюсі сабақ сағат 9:00 де басталады)) Охрана қатаң бақылауда, азанда барлығын кіргізіп, шығарып тұрады. Кім алып кетті, балаға кім боласың барлығын біліп отырады. Мектеп іші кең, әр балаға жақсы қарайды.
Марат Сагынбек
Ким баласын апарды екен Мектеп калай екен ?