Beauty life
Салон красоты
3.5
3.5
Sandugash S
Ужасный салон, мастерлер дурс жұмыс істемейді элементарно шаш кептіруді білмейді просто шашым ушын тузетейн деген едім ужасный етіп берді🤦♀️💔
Арсен Балтабай
Шашымды өте әдемі қылып алды, Жандарбек барбер өте жақсы алады екен, рахмет саған, осы жерге келіңдер стоит.
Bahar Abduokhapqyzy
Шугаринг Гулзада апшеее 🔝🔝🔝🔝🫶🏻
АЖ
Айжан Жарылкасын
ішіндегі мастерлер жақсы, балам туалетке кіргісі келіп еді істемейді деді, бірақ өздері кіріп шығып жүреді, түсінбедім.
Мика Мир
Ужасный салон. Узбечка какая-то айхайлап отырады. Клиенттермен жұмыс жасауды білмиді. Босқа уақыт кетіріп келмеңіздер.
SB
Saltanat Balagadinova
Шашымды бояттым (сложное окрашивание), боятқаныма қатты өкіндім, зая кеткен 4 сағат уақытым, бүлдіріп тастады. Сары ала етіп бояп берді. Еще күшті болып тұр қоймайды. Просто ужас!!!!!
GZ
Gaziz Zulkharnai
Ассалаумағалайкум мужской мастер Айдар просто красавчик жас болсада опытный мастер екен тура ойлағандай етіп алып берді 👍
Elena Хасов
Делала биозавивку в этом салоне и осталась в восторге. Волосы теперь держат форму, и я получаю массу комплиментов. Мастеру отдельное спасибо за советы по уходу!
Marena Skalov
Постригли моего сына просто отлично! Мастер был очень внимателен и нашел подход к ребенку. Мы очень довольны результатом, будем ходить только сюда
Assel Serik
Отвратительный сервис, кинули с записью в последнюю минуту. Не записывайтесь на ресницы!
DaBro $$$
Подстригся у мастера Жомарт, работает чётко и быстро🔥. Оформил бороду. Всем рекомендую! Номер оставлю 87077791157.