Immuno Plus
Акбота Талгаткызы
іздеген заттарым табылмайды
Мейрлен Абдубай
В восторге
Жақсы аптека.Жақсы мамангер.маған өте ұнады.іздеген барлық дәрілер табылды.бағасы әрі төмен,әрі қолайлы.
Жансая Рамазан
Совсем не понравилось
Ужасный аптека продавец просто ужас адам еще чекта бермейді мұрынға шашатын алып қойдым шатасып сразу бардым есіктен шыға сала возврат обмен жок деп дінкілдейді ужасный аптека просто ужаааааас жабу керек пайдасы жок аптека!
Аида Арманқызы
Совсем не понравилось
сатып тұрған әйел өте дөрекі сөйлейді,бағасын сұрасаң айтпайды дұрыс,өлсең өле қал деп тұрады,обычный керек дәрілер жоқ,просто ужас,
АЖ
Акмоншак Жарылкасын
Совсем не понравилось
Ужасный сервис просто. Капля для глаз определенный көріп сайттан келгенбіз. Сұрасам В наличии жоқ деп тұр. Неге сайтта тұр десем ғана рецепт сұрап тұр барма деп? Оны қалай түсінеміз? Барма деп сұрағанда сразу рецеппенба сізде деп сұрау керек еді. Бар затты жоқ деп тұр. Басынан айтса ашуланбайсың бырақ сразу іздемей тұрып компюьтерден доқ деп тұр. Сосын ғана рецепт деп айтып. Біз всегда без рецепт алып жүрміз у нас повторно. покупательмен дұрыс сөйлесуе білу керек сол жерде тұрғасын.
aisham 💘
Совсем не понравилось
Продавец адамға нормально обращение жасамайды.Өте дөрекі,кірсең үнемі зіркілдеп тұрады.
Пернехан Оразбай
В восторге
Хорошая аптека. Провизоры всегда готовы помочь и подсказать. Можно найти почти все нужные лекарства.
БК
Ботакоз Калтаева
Аптека бағасы жақсы. Провизорлар ұқыпты
BS
Brawl Stars
Совсем не понравилось
Дәрілері қымбат, чек бермейді,чек сұрасан бермейді,алсан ал алмасан қой дейді.
zhass
Совсем не понравилось
Чем то воняет и не дают узнать цену
Beknazar Sarsenbek
Мықты Аптека!
Tamara Nurakhmetova
Бағалары тиімді
Лазат Динашева
Рекомендую всем
Сапарбек Сарсенбек
В восторге
Жоғары білікті мамандар жұмыс жасайды, 👍
БП
Сервис на высоте 👍🏻 отлтчная аптека 👍🏻
SY
Sara Yertay
Совсем не понравилось
Ужасный сервис! Вообще не советую. Хотели узнать наличие лекарства сказали что перезвонят но потом специально сбрасывают трубку.