Altynai Alibek
Салон красоты
4.4
Пройди наше обучение и получи путёвку в Дубай!*
*01.04.25–31.05.25. Подробнее по номеру +7-771-324-14-70.
Записаться
4.4
E💕
Erke 💕
Посетила салон и осталась очень довольна! 🌸 Администратор Аяла— очень вежливая, внимательная и быстро помогла с записью. Визажист Балауса — просто супер, макияж получился аккуратным и очень красивым! ✨ Также хочу отметить hair-стилиста Айдану — укладка вышла безупречной, держалась целый день и выглядела идеально! 💇♀️💖 Спасибо салону за отличный сервис, обязательно вернусь и буду рекомендовать всем!
Анель Беделбекова
Отзывтарга карап жаксы салон сиякты деп ойлап жазган едим,ватсапка жазганмын озимнин кандай стрижка калайтынымды фотосында жибергенмын,менеджердын не салемы жок не баскасы жок тегин жумыс истеп жаткан сияктыгой менеджерлерыныз😂ашулы жауап берди,бирден бетим кайтып калды элементарно ответ бере алмайтын жумысшыларыныз барда бираз клиент жогалтатын сияктысыздар!
Айжан Абжал
Қыздарға көп рақмет ойымдағыдай істеп берді 🥹🫶🫶 жұмыстарыңыз тек алға баса берсін каладағы мен деген салондардың бірі бола беріңіздер🥰 қыздарға менен алғыс айта салсаныз Касиет Аружан Жасмин Айдана қыздарға👍🏼😘😘😘😘😘p
kuralay )
Макиаж:Лаура🔥 Прическа:Үміт🔥 Барлығын мен қалағандай етіп жасап берді🥰 Качество топ! Мастерлардың жұмыстарыда жақсы, всем советую🤭🫶🏻
Улжалгас ❤️
Вопщее ұнамадыыы инстаға басқа цена былай басқа цена айтып отырады,макияж шаш біртүрліі
R
Raykhona
Мне очень понравились макияж и прическа! Девушки делают свою работу профессионально и с душой, все получилось даже лучше, чем я ожидала. Чувствовала себя уверенно и красиво весь день
ГҚ
Гүлназ Қалдыбек
Девочкиии, советую от души этот салон 😍 У вас не просто салон красоты, а настоящий оазис гармонии и уюта 🥰 девочки такие приветливые, мне абсолютно все понравилась. Салон, куда хочется возвращаться снова и снова, макияж и прическа держался до последнего идеально 🤩 Спасибо! ❤️😍
AT
Aizada Tursss
Спасибо мастеру Лаура за потрясающий макияж! Всё очень аккуратно и красиво, результат превзошёл ожидания. Макияж отлично держался и смотрелся шикарно. Обязательно приду еще!🤍
Назерке Ерсайынқызы
Макияж Лаура әпке істеді прям ұнады маған😍 тағы келемін бұйыртса🫶🏻
Зарина 🤍
макияжды Зарина шашты мастер Назым істеп берді жылдам және өте ұқыпты екі мастердің де жұмысы 10/100😍🫶🏻
Gaziza Abduali
Макияждағы Лаура Шаш Назым Күщті ұнады👍🏻👍🏻👍🏻
zerke 🐾
Просто ужасный салон предоплата алып алады содан кейін жоқ жауап бермейді,жауапкершілік жоқ, ертерек азанда жазылып едік,адрес жібермеді вацаптагы адреспен барсақ,басқа адреске кел деп тұр,предоплата кайтар десек олда жоқ,мастерлері дым жасай алмайды попробую деп шашыныз оган кыска деп оттап, администратор мулдеее жумыс жасай алмайдыы жауап бергены ия жок деп кыска жауап қайтарып, не советую воообщее,кінәні клиентке жаппай реклама жасасам болды деп емес кішкене нормально жұмыс жасап үйрену керек🫱🏻🫲🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
Акон Акон
Зарина мастер,Назым мастер 😍😍😍 маған өте ұнады рақмет көп сіздерге ,тура ойымдағыздай шықтыыы😍😍😍😍😍
Зарина Нурдаулет
Назерке топ прически унады рахмет😍😍 Жасминге де улкен рахмет макияж кушти шықты🥰 Алтынай салонындағы қыздарға удачи,салондарыңыз коркие берсін ары қарай🥰🥳
Erke 🩷
Результат хороший понравилось, спасибо мастерам Назым и Зарина 🤍
Айгерим Карбиева
суреттегыдей кылып стрижка степ бер десем кыска кылып степ койган еще кымбат таза емес салон
AG
Aidyn Gulnaz
Вау салон ышы куштыы екен мастер Лаура топ бары унады келындер кыздар окынбейсындер обслуживание вообще куштыы 6990тг лык акция мен келдык ❤️❤️❤️ 4 адам
16 августа 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Aidyn. Большое спасибо за теплые слова 🙏👌 Нам очень приятно 💛
БС
Бота Сариева
Рахмет бары ұнады 6990тг акциямен келдім мастер Аружан 👍👍😘
ГЖ
Гулнара Жунисова
Вообше ужас не вежливо общаяьтя етеді клиентпен сөйлесуді білмиді. Той сағат 20:00 де сағат 19:00 жазыпты үлгерем деп барсам менің сағатымда біреудің прическасын істеп отыр сағат 9 деп асқанда шықтым прическам таксиде түсіп қалды үлбіреп дым істи алмайт маникюрін айтпайак койдым бүйтіп бармағаным болсын екенші. Салонды жабу керекқой істей алмаса халықтың ақшасын алып алып оттап істеп берми тез жұмыс жасаулы үйреніңдеррр!
16 августа 2025, официальный ответ
Спасибо большое что предупредили 😍
ЖБ
Жансая Байтахан
Бүгін 6990тг акциямен келген едік бәрі ұнады 2 адам болып келдік бәрі күшті ұнады салон іші тоже әдемі екен😍😍
Зарина Алимова
Акциямен келген едим,Бари унады,6990 тгге стоит екен,тагы келемин ❤️
Z
Zhania
6990 акциямен келген едім,онша емес жасайма деп ойлап едім багасына карап,бірақ бәрі ұнады,өз істерінің маманы екен 😍
ГУ
Гулбану Усен
Всё классно спасибо большое🥰 Барлығы күшты ұнады как я хотела жасап бершы🥰
Назым Марат
Аяла деген топ мастерге ыстеттым соз жок макияжым прям идеально шыкты асыресе тон. барганыма еш окынбеспын шашымды топ мастер Касиет ыстеп берды голивудский локоны ыстеткен едым 2 кундей турды барыде керемет рахмет🥹❤️❤️
2 августа 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо за доверие 😌 И, конечно же, ждем вас снова.
Жанерке Досқара
Ужас маникюр мастерлеры жап жас дым істей алмайды. Калаган дизайнды істей алмай отыр. Ужас Маникюр екі кунде жандары ашылып обидно болды. Енді бармаспын мастер ауыстырмасаныздар клиенттен айырыла бересіздер. Жан жагын канатып тесып істеп берді сөзім жоқ Не мастерлердің заттары жоқ
Маржан Сахынбаева
Қасиет красавица😍ойымдағыдай жасап берді
Аружан Ибрагим
Всегда маникюр мастерлеры жап жас дым істей алмайды. Қалаған дизайнды істей алмай отыр. Қоя салш деп оплата жасасам 6к диды гой. Ужас Маникюр екі күнде жандары ашылып обидно болды. Енді бармаспын мастер ауыстырмасаныздар клиенттен айырыла бересіздер. Жан жағын қанатып тесып істеп берді😭
Gulnaz Amirbek
Лаура,Қасиет мастерлер работасы күшті.Әдемі етіп жасап берді😍
Айдана Бактияр
Здраствуйте,хотела написать свое самое разочарование насчёт этого салона.Сегодня у меня была вручение и я записалась на макияж и на прическу .Мне более менее сделали макияж. Но у меня много вопросов на мастера понимает ли она что такое укладка.Я предупреждала то что это один из самых важных дней .Она испортила мне этот день.Она тупо выпрямила мои волосы ещё и испортила их. У меня волосы под каре но с ними она не справилась . А когда я начала говорить то что мне не подходит, и то что мне не нравится она начала огрызаться и ругаться мне так стыдно стало.Почему она не считается с мнением клиентки ведь мы платил за это Я бы хотела показать фотки но этот ужас невозможно было снять как подтверждение могу отправить перевод на запись . Мне пришлось самой все исправлять как доехала до дома пока исправляла .Я знатно таки опоздала на свой выпускной.Вообщем если не хотите чтоб ваш важный день не испортили не ходите сюда
Naz 🤍
Күшті салон, макияж, прическа вообще топ болды рахмет кыздар коп коп😍😍❤️❤️❤️❤️❤️
nnurlybekovna _
Ужасно, вообще неаккуратно истейды,колымыздн барын канатып,боска 2жарым сагат отырып шыктык
JS
Jansaya Suleymen
Вообще ұнаған жоқ жұмыстары кисточканы похи қолданат шашыма дин тигізіп,ещё клиентпен қалай сөйлесуді білмиді не стойь макияждары бағасына
DE
Dami Ermakhanova
шашта макияжда адемы шыкты🥰
A .
прическа,макияж унады адеми шыкты☺️Аяла,Касиет мастерларга ракмет🩷
АО
Айгерим Оразбековна
За работу не имею претензии, но сервис оставляет желать лучшего. Записалась еще и заплатила предоплату. Пришла все мастера заняты, пришлось самой бегать за мастерами. Еще и не извинились. Предоплату не вернули, еще ругается. Больше не ногой туда. 2 звезды чисто за работу.
AB
Aruzhan Berdimuratovna
Алматыдан Шымкентке тойға келдім, жазылған салоным ұнамай 2гистен жақсы салон іздедім. Осы жерге макияж и укладкаға жазылдым, маған визажист Лаура өз ойымдағыдай аккуратно и естественно жасап берді. Тоны бәрі ұнады, приятная қыз. Өзі ісінің маманы, мен сияқты тиянақты жұмыс ұнататын кісілер ойланбай Лаура визажистке барыңыздар. Вот честный отзыв 🥰🥰🥰🥰 Шашымды Қасиет деген мастер жасады, той бойы әдемі болып макияжым да укладкам да не подвел 🫶🏻 Рахмееет, тағы барып жатсам қайда жазылатынымды білемін ✨
Акнур Сыздыкова
Маған бәрі ұнады Мастер Аяла 🤩👍👍👍
Амина Утепберген
Макияж мастер Лаураға жасаттым рахмет үлкен күшті шықты🤍 осындай ерекше күнімде, ерекше сұлулық сыйлағандарыңызға рахмет🥰❤️
Nazek N
Очень приятная атмосфера в салоне,мастера знают что делать.Макияж очень понравился
26 мая 2025, официальный ответ
Nazerke, здравствуйте. Большое спасибо, очень приятно получать обратную связь! Мы всегда вам рады 😉
Nurila Azamat
Хэйр Қасиет мэйк Аяла , мен үшін маңызды күнде барлығын ойымнан шығатындай етіп істеп берді , мэйк вообще топп , Аяла😘
26 мая 2025, официальный ответ
Спасибо вам большое, что уделили время и написали отзыв! Приходите к нам ещё, всегда рады 🌸
Аяулым Сейдалхан
Соңғы қоңырауда маңызды күні бәрі ойымнан шықты.Көп комплиент алдым.Маған бәрі ұнады🥰 Прическа Назым и макияж жасаған Назлы жұмыстарын өте тиянақты,четко,әдемі жасады😍 Салонның іші уютный, әдемі.Макияж и прическа жасаған қыздар приятный.
Добрый вечер, спасибо, Аяулым, за ваш отзыв и оценку 🙏👌 Будьте здоровы ❤
JA
Janel Abildakhan
Өте нашар сағ 6 да барып 8 ден аса шықтым.Бір шашымды былжырап 1 сағ аса істеді.Рақмет осыдан кейін қоңырауыма кешігіп бардым.Ойымдағы прическаны істей алмады.Көңіл күйім өте қатты түсті.Өзімлі әрең ұстадым.Енді бармаспын.Маңызды күнімді тапсырғаныма өкінемін
arailmw0 .
Мен сағ 7:00 ге жазылған едім НО! 30 мин соң жасаттым! Мен жазылып қойған мастер(Назым) менен алдыңғы клиенттің шашын енді бастап жатты ужас🤦♀️ Еще мен қай мастерге жазылғаныма жұмыстары жоқ басқа мастерге жібермекші болды( аты Айжан, мастердің жұмысы алдыңғы клиентіне мүлдем ұнамай жылап жіберді). Ақыр соңында сол мастерге жасаттым(Назымға басқа қыздар келіп челкамды істеп беріңізші, андай мұндай деп, мен істете алмадым), одновременно макияж жасаттым. Тағы айтатыным мен көрсеткен шашты ешкайсысы жасай алмайды екен сол үшін простой жасатуға мәжбүр болдым оның өзінде челкамды құртып КӨӨП лак сеуіп, челкам кір сияқты болып тұрды и оны жөндей алмай уақытымды құртты! из-за этого еще бір звездочка алып тастадым!!! Мастер Назлы макияжымды күшті жасап берді, өте сыпайы(негізі сол жақтағылар да вежливо обращаться етеді екен) Менің түрім азиятская внешность болғандықтан сәл қорқып едім, стрелкамды, кірпігімді жасал алмай ма деп но бәрі жақсы, тура мен ойлағандай болды! Ал тонымды просто ИДЕАЛЬНО подобрать етті! Өте ұнады. Өзі де өте комфортная екен😍
24 мая 2025, официальный ответ
30 минут ждать во время ажиотажа это бинго и джекпот,особенно если читаете отзывы других салонов ☺️Г…
самый лучший салон в день выпускного все чисто и идеально сделали ровно успела все мастера и встреча гостей была на высшем уровне все нравится 💘💘💘 макияж от мастера Алтынай хейр Касиет лучшие мастера 😘😘😘
Yerkesh. Большое спасибо за ваш отзыв и оценку! Будем рады вам всегда ❤
Инкар Туймехан
Четко прям,уакытмды алмады,бәрін идеально етіп істеді❤️
Инкар, добрый день! Спасибо большое, что оценили!!! Рады были вам помочь 😁
Сымбат Маханбет
Мен осы салонның тұрақты клиентімін. Әсіресе макияжға келгенде әрқашан Лаураға барамын. Жұмысын өте жоғары деңгейде атқарады – стрелкасы, тоны, бәрі мінсіз шығады. Лаура әр детальге мән береді, бет-әлпетіме қарай дұрыс екпін түсіріп, табиғи әрі әсерлі образ жасап береді. Көбіне той, фотосессия, маңызды кездесулерге осы жерден дайындаламын – ешқашан өкінген емеспін. Макияжы ұзақ уақыт сақталып тұрады, соған риза боламын. Қызмет сапасы мен атмосферасы да ұнайды. Алтынай салонына үлкен рақмет!🥰
26 мая 2025, официальный ответ
Сымбат! Благодарим за отзыв и оценку ❤ Рады работать для вас.
S.
Sholpan .
лаура апке макияжды оте керемет жасап берди.и очень приятная,спасибо большое🥰
26 мая 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Sholpan. Спасибо вам большое за такой приятный отзыв 🙏 Были рады вас видеть 💛
Аяла Мараткызы
Всем советую♡ Vip Mua Алтынай самая лучшая❤❤
26 мая 2025, официальный ответ
Аяла, добрый день! Спасибо большое за добрые слова о нашей работе 🤗 Мы стараемся!
Akzhan Abilda
Аяла мастер макияжа работасы қатты ұнады. Мастер своего дело😍🫶🫶
Akzhan, благодарим вас за приятный отзыв ❤ Рады стараться 😉
Кausar Kalmuratovna
Кыздардын жумысы ваууу😍 бары конылымызден шыкты макияж Лаура апкее прямм зор істиді 😍😍😍озіде әдемі
Кausar, здравствуйте! Спасибо за такой приятный отзыв 🔥 Рады стараться ❤