Аида фарм
Аптека
ТОО «Kaspi Магазин». Лицензия № 1.2.245/61, выданная АРРФР РК.
Заказать на Kaspi.kz
Сиявуш Алиев
Заказывали лекарство, мы из России. Всё сделали оперативно: быстро оформили заказ, доставка пришла точно в срок. Процесс понятный, без лишних вопросов. Всё прошло отлично, спасибо.
Макпал Б.С
Айжа фарм рақмет! ТАД 600 таппай жүрген едік, Шымкент бойынша тек осы аптекадан таптым! Рақмееет!
ГБ
Гулбахыт Байжан
Қыздары өте жақсы, сыпайы екен, доставкамен тез жіберді. Қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде екен. Ватцаппен тез жауап беріп отырды рахмет. Алланын нұры жаусын🤲🌹
НІ
Назерке Іми
Қызметкерлер өте тез жауап береді. Үлкен рахмет ❤️
Nargiza Turebekova
Супер Аптека
СГ
Степашка Ггг
Аптекада товар ассортимент жаксы екен, жаксы рекомендация берди, сол бойынша балам екеумиз жазылдык👍🏻💐
Ердаулет Тохтар
Телефон көтермейді
Дина Саттар
Керемет аптека, бағасы да төмен. Жұмыстарына жауапкершілікпен қарайды. Доставка тез арада келді. Барлық аптекадан таппаған препаратты таптым. Сіздерге рақмет👏🏻❤️
ТФ
Татьяна Фёдорова
Очень хорошая аптека. Всё очень быстро, приняли заказ, быстро передали на доставку. Препарат нужный мне по самой низкой цене в Шымкенте я у них купила. Очень хороший сервис! Большое спасибо!
РА
Рафаэль Ахмедов
Отличная аптека самые низкие цены в городе. Хорошее приятное обслуживание. Забронировал лекарство без предоплаты сохранили до моего приезда. Спасибо аптеке Аида фарм
ЕР
Ерсин Рахметов
Сіздерге алғысым шексіз. Қажетті дәрі-дәрмектер сіздерден табылды. Оларды Шым қаладан Қарағанды қаласына жолдағандарыңыз үшін көп рахмет! Огромное спасибо вашей компании. Нужные лекарства смог найти у вас. Отдельно хочу поблагодарить за оказанное содействие в доставке лекарств в город Караганду. Желаю процветания вашей компании!
Нургуль Курбанбаева
Қыздары өте жаксы,сыпайы.Доставканы тез апарады екен. Керемет дәріхана екен рекомендую
Zebo Durmanova
Качественное обслуживание 🫶
ЖZ
Жадыра Zhu
Получила препарат через доставку Очень вежливый персонал Ответили сразу Доставка тоже оперативно
ZA
Zhuldyz A
Аптека түнгі 2:30 тел жауап беріп, керек дәрілерімнін бәрі табылды, коп коп рахмет , 2-3 аптекаларға звондадым , тел көтермеген еді! Уудачи и процветания вашей аптеке ✊
Меирхан Нурлыбаев
Звандап даринин багасын сурасам прайстан коремин диди Багасын айта салуга боладыгой Сал бир турли Адам екен
БД
Балнур Досымбаева
Нету даже тонометра👎
Данияр Полатов
Тиымды баға.сапалы қызымет
Светлана Смирнова
Купила памперсы салфетки и станок Селена