Baiken-2
4.2
РU
Рус Usipbekov
Совсем не понравилось
бағалары сумдык,күнине кымбаттатып жатыр,акимшилик кайда карайды?Бағаны неге реттемейди
НХ
Надежда Хаби
В восторге
Очень хороший магазин. Большой выбор разнообразных продуктов. Свежая выпечка, молочные продукты. Разнообразие всех продуктов что только пожелаешь. Цены ниже чем в других магазинах. Приветливые и вежливые продавцы.
Айлин Мауленова
Совсем не понравилось
Сатушылар өте дөрекі.Бағасы заттардың күнде қымбаттатып жатыр.Каждый день 30-50 теңге.Грин сити тұрғындарының атынан жалоб тастаймыз.Не себепті отзывтпрды өшіресіздер
СБ
Сёма Бейби
Там вкусные консервы
6 посещений
Саби К
😍😍😍
X A
Совсем не понравилось
Сатушы ауыстыру керек өте дөрекі!
Шара Утеген
Совсем не понравилось
Көгеріп кеткен заттарды сатады сэс надо
УО
Улдана Оспанова
В восторге
Жалпы тауарлардың бағалары өте жақсы
K Z
Хороший магазин
SZ
Senym Zhaksilik
Совсем не понравилось
нөл қойғым келіп еді Ана қаралау келген бойы кішілеу продавщицаны вообще шыгарып жіберу керек Грубая еще өзінің магазині ұқсап как попало сөйлейді. На то пашло сол кыз шықпайынша жаман отзыв жазамын Каждый раз на нерву действует
tulbasseyev _17
магаизин іші ассортиментке тола 👍
Назерке Калыбаева
В восторге
Приходите к нам! у нас есть все и все новое, свежие продукты 🥰❤️
Айлинокк 🥰🥰
Не понравилось
Кыздар отканда толеп болгасн озы салып беру керек ко пакетке олар өзн сала салш деп отрад
Namazbai Ailin Nurtazakyzy★
Было средне
Багасын сурасан болд сурай бермендерш алсандар алындар алмасандар куры деп сойлейд
shuga dokt
В восторге
бытовая химия бар ма? фери тайд
MUSABEKVIN_22 ?
Качество зор
Касиет Космурат
Сотрудник қыздар молодец 😘😘😘
Багдаулет Пулатбек
Жаксы екен
Olzhas Bazarkhan
Понравилось
Большой ассортимент продуктов Свежие овощи! Все нормы соблюдены Продавщица, вежливая и добрая! Но внутри самого магазине зимой очень холодно!