Центр бухгалтерских услуг
ИП Айзере
Мәдина Абдрасилова
Дана ханым супер,әулетімізбен неше жылдан бері тірлігімізді тек осы ханымға сенімді түрде тапсыра аламыз👍Декретныйымды 3 күн түсіріп берді үлкен рахмет😘Жұмысыңыздың жемісін көріңіз🤗
Мәдина Абдрасилова
КМ
Камшат Молдиярова
Кызылордадан командировка келгенмин, счеттарымды налоговый арестке койып койыпты, 2гис аркылы хабарласып, отчеттарымды тапсыртып, арестти 1кунде шештирип алдым. Рахмет, еще барин тусиндирип береди екен
AА
Arsss А
Спасибо Дана,закрыла все отчёты ип,и закрыла 1 ип благодарен 👍
Ермек Батырханов
Хочу поблагодарить Дану за ее профессионализм, помогла мне закрытием ТОО, все грамотно
КБ
Калампыр Байбосынова
Рахмет Дана ханым. ТООнын отчеттарын тез тапсырып, удаленно банкингпен налогтарын да төлеп берді. Жұмысыныз журе берсін.
FT
Feruza Tashbulatova
Бари жаксы. багасы арзан. тез отчеты тапсырды арест шешилди. рахмет 2гиске жане Дана ханымга
Салтанат Ойратовна
Ответственная бухгалтерская компания, рекомендую Дана 💐
Алексей Михайлович
Обращался уже несколько раз, все грамотно и быстро. И цены хорошие
ЖП
Жанар Полатова
обращалась к услугам Даны недавно, такая молодец, все четко и правильно, главное у меня нет проблем в том, в чем я не разбираюсь. ракмееет
Айжана Танирбергенова
Керемет. Өз ісінің маманы. Өз жұмысына адал, тиянақты, іскер маман.
ZK
Zhania Karamurzayeva
Дана ханым каншама бугалтерлік жумыстарымды жасап берді. Акшасыда тиімді. Қазіргі заманда сенімді, өз ісінің маманын табу қиын. Рахмет сізге👏👏👏
ШО
Шынгыс Омаров
Рахмет апше. студентпын деген едым скидкамен ИПымды жауп берд
БТ
Баян Тулгабаева
Огромное спасибо, Даночке! Получила услуги по всем вопросам бухгалтерии, очень грамотный, профессиионал, просто умничка ❤️ Кстати, также разъясняет все новшества налогового законодательства 👍 Респект, рекомендую обращаться только к профессиональным специалистам ✊✊✊
МН
Марат Ниязов
Уйден шыкпай отчеттарды тапсыртып алдым. Рахмет 2ГИс, рахмет Дана ханым
Елена Ким
Сдала отчеты быстро и удаленно, спасибо за оперативность
besteel O
Жұмысы тез және тиянақты екен. 1 күнде ТОО ашып, құжаттарын дайындап қолыма ұстатты. ТОО-ның бухгалтериясын да жүргізетіні қуантты
Нигора Пашаева
Благодаря 2ГИС нашла грамотного, ответственного бухгалтера. Сразу видно профессионал своего дела
Айгуль Досжан
Качественное исполнение всех бухгалтерских услуг. Сдала наши бухгалтерские отчёты своевременно👍 грамотный и ответственный бухгалтер, всем советую🙌
SG
Sultan Gfred
ТОО-нын отчеттарын тез тапрысып берды. Биликты бухгалтер екен. Рахмет.
Madina Tulegen
ИП-ымды тез уақытта жауып берді. Бәрін түсіндіріп береді
Цб
Центр бухгалтерских услуг, ИП Айзере
16 июля 2023, официальный ответ
Қайырлы күн, жағымды отзыв үшін рахмет