Ломбарды
Самая высокая оценка золота, электроники и техники
ТОО АКТИВ ЛОМБАРД
Онлайн-оценка
ТОО АКТИВ ЛОМБАРД
Нурбек Мырзабаев
Жоламаңыздар телефондарыңызды ақтарып тастайды ішіндегін өшіріп өздері ұстап жүреді жауапсыз бәрі.
1 февраля 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Осы жағдайды түсініп, сізге жауап беру үшін біздің филиалда қай уақытта болған күнін ж…
КЕ
Куаныш Ережеп
Кыздарга рахмет улкен куштты бары💐
27 марта 2026, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ МАРКЕТ!
Meruka A
Мынаган даже 1 звезда жалко гой,Ап Адеми ноутбугымды акелип едим,сразу куртты,буган дейын сынбаган вообще жерге туспеген,так что мына жакка барып не стоит 😪 Оздеринин кинали екендеринде мойындамайд,тук былмитын кызды алып койган жумыска,кишкене осындай ноутбук,компьютерден хабары бар адамды алмайма,тук былмейтын шарамигаларды ала бермей🤦🏻♀️
17 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Осы жағдайды түсініп, сізге жауап беру үшін байланыс телефон нөміріңізді қалдырыңыз! Б…
Shapagat Zholshybek
Өте тез жылдам қимылдайды әрі товарды жоғары бағалайды рахмет көп көп
21 июня 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жұмысымызды жоғары бағалағаныңызға рахмет! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Azamat Kozhahmedov
Все быстро и оперативно. Девушка очень вежливая, все объяснила четка и ясно👍
3 сентября 2025, официальный ответ
di Adilovaa
Жақсы бағалап берді телефонымды😘 процентерыде аз, стажер Досжан молодец түнімен ұйықтамай кассада отырады👌
4 августа 2025, официальный ответ
Хороший филиал
28 августа 2025, официальный ответ
BA
Bako Alymkulov
Кассада отырған жігітке рахмет, жақсы қызмет көрсетті, тез жылдам оценка жасап, оформление жасады!
13 августа 2025, официальный ответ
Мммммм Ммммм
Ази
Ой оте арзан багалайды жана заттын кунын тусирип жерге урып тастайды екен багасын мактаганга бара койган едик окиндиккой
4 июля 2025, официальный ответ
Хороший ломбард
17 августа 2025, официальный ответ
EO
Elnur Omirtay
Оценка жаксы бары унады тез тез бытырып берды
16 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Serzh 707
Ломбард работает 24/7
12 августа 2025, официальный ответ
Mm
Madiyar madi___kkk
самые высокие оценка по блогодорю
12 августа 2025, официальный ответ
БИ
Барыс И
Спасибо что оформили так быстро 😂👍🏻
6 августа 2025, официальный ответ
AN
Abai Nuriddin
Отличный ломбард
29 июля 2025, официальный ответ
Zhanbolat 🦖
Ең жоғарғы сападағы қызметті көрсетуде
26 июля 2025, официальный ответ
МухаммедАли ШАЛХАРБАЙ М♥️К
Айдана Сотрудник Рахмет сизге барин тусиндирип айтып берди.Рахмет 👌🏻👍🏻
22 июля 2025, официальный ответ
Dilara Khasanova
Хорошие филиалы сотрудники вежливы спасибо вам большое 🙏🏼🙏🏼👌🏼
18 июля 2025, официальный ответ
ЖС
Жасулан Сулейменов
Обслужеваниясы күштті екен 🙏🏼
18 июля 2025, официальный ответ
Мәкенғо Мәкеууу
Жанна молодец очень быстро обслуживала
3 июля 2025, официальный ответ
Данияр Юнусов
Выручает, когда нужны деньги срочно
30 июня 2025, официальный ответ
𝑓.𝑜𝑟𝑦𝑛𝑏𝑒𝑘𝑞𝑦𝑧𝑦🤍 Orynbekovna
Хороший ломбард спасибо 👍🏻
22 июня 2025, официальный ответ
БМ
Бунияд Мухамедалиев
Всегда хороший и быстрый сервис, сотрудники все профессионалы, быстро и четко делают свою работу, особенно менеджер Аксултан!
21 мая 2025, официальный ответ
Азат Куттыбай
Оте тиімді ломбард. Процентіде аз арі жылдам қызмет жасайды
1 мая 2025, официальный ответ
Koko Djanbo
Айдана топ топ❤️
3 мая 2025, официальный ответ
Erke Emberkenova
Спасибо Асеме за помощь всё объяснила и помогла, работу сделала аккуратно и вовремя осталась довольна
26 февраля 2026, официальный ответ
Фариза Балтабекова
Өте нашар клиентпен сөйлесуді білмиді ауыздарына келген бағаны айта салады 👎🏻👎🏻🤦🏼♀️ Пазор бір ноудбук карап білмейді маған әнгіме айтадығой артық. Ауыстырыңыздар жұмыс жасаңыздар…….
22 февраля 2026, официальный ответ
A9
Asa 90
Обслуживание супер 👍, Дана молодец быстро всё сделала❤️
17 марта 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам большое за приятный отзыв. Рады стараться! С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
Yerassyl Agaidarov
Алтын тапсыру өте тиімді екен 0,1 пайыз деген керемет екен енді келіп тұрамын👍👍
10 марта 2025, официальный ответ
Aйбол
Все отлично все роботники хорошо оброшяется 5 звезд
8 марта 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим за положительный отзыв. Нам очень важно получать обратную связь от наших клиентов! С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
Di Di
Всё супер 🫡
Частый гость
17 июля 2025, официальный ответ
Добрый день! Рады получить такую обратную связь! Спасибо за высокую оценку и поддержку нашего сервиса! С уважением компания АКТИВ ЛОМБАРД!
Ақниет Избасарова
NA
Nurai Abylaihankyzy
Жақсы керемет жұмыс жасайды
24 апреля 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жағымды пікір қалдырғаныңыз үшін алғыс білдіреміз! Құрметпен, АКТИВ ЛОМБАРД!
Аяулым Абдраш
Хороший ломбард унады маган 👍🏻