Bikesh beauty zone
2GIS Awards
Эксперты по волосам с гарантией. Приходи с подругой и получи -15%
Записаться
Нурс ✨
Мерей просто лучшая! Мастер своего дела 🔥 Доверяю ей на все 100%: окрашивание, стрижки, укладки 💞
Zhansaya Zhumat
Мастер Майя, спасибо за красоту 🥰❤️
N❤
Naz ❤️
Алдын ала записьпен, стрижка + макияжға жазылып бардым. Шашымды қырқып болған соң ғана «макияж мастер жоқ, сіз макияжға жазылғансыз ба?» деп айтты. Ал кейін «ол қыз бүгін келе алмайды, жақыны қайтыс болыпты,оны бүгін азанда айтты бізге , адами фактор, түсіністікпен басқа салонға барыңыз» деді. Ал запись 15:00 де болған!!! Егер осыны алдын ала ескерткенде, мен басқа салон іздейтін едім. Ал енді шашым жасалып болған соң, тойға асығып отырған кезде, екі кештің ортасында басқа салоннан бос орын іздеу — клиентке деген жауапсыздық, адам уақытына деген құрметсіздік Записьпен жұмыс істейміз деп қабылдайсыздар, бірақ ұйымдастыру жоқ, ескерту жоқ. Админге жазсам — жауап бермейді. Макияжы бар қызметке сеніп баруға мүлдем кеңес бермеймін.
Айзада Бахытжанова
Хочу поблагодарить мастера Маю за потрясающую работу! Очень внимательная, аккуратная и профессиональная. Мая учла все мои пожелания, результат превзошёл ожидания. В салоне уютно и приятно находиться. Обязательно вернусь снова и с удовольствием буду рекомендовать Маю всем 🤍🤍🤍🤍😍😍😍❤️
ZHANAYIIM •
Любовь с первого локона ✨ Спасибо за красоту и настроение, ты лучший хейрстилист Майя💖
Асема Жолшиева
Супер обслуживание мастера🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Аяжан 🤍
Ұлдана тооп
Қымбат Шәріп
Мастер Мая қолдары алтын, өз ісінің шебері Душевно сөйлесіп те, әдемі шаш істетіп те вобщем плюста болып қайтасыз😍
Молдир Бек
Akbota Altaeva
Спасибо большое Диане Мастер своего дела 😘😍😍😍
NN
N N
Трешшшшш🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮🤮🤮Даже 1де звезд не стоит 29.000 тенгеге осы жерден пиллинг жасатканмын ешкандай результат болған жоқ наоборот казир шашым уыс уыс болып тусип жатыр составта тура баска салонда 5000тг жасайтын состав просто корсетпейды 😹
30 ноября 2025, официальный ответ
Салеметсіз бе! Отінеміз, біздін компаниянин, клиенті болганынызды растаныз. Ол ушін келесі нускалард…
Akerke Koshkinbay
Улдана мастерге бардым. Стрижка кушты жасап берды. Укладкасы совсем болек, ерекше. Кушты болып шыктым салоннан.
Лаура Сатбек
Мен Роза мастердің клиентімін. Үнемі укладканы күшті жасап береді😻❤️ Алғашқы барғаннан бастап қатты ұнап қалды. Өзі де, сөзі де, жұмысы да өте әдемі❤️🔥
🎀Arunochka 🎀
Дамская мастер өте керемет! ✨ Стрижканы идеально жасап береді — форма держится долго, волосы живые болып көрінеді. Үйге какой уход керек, қандай маска жақсы — бәрін нақты, шын жүректен совет береді.Обслуживание да жоғары деңгейде: внимательная, аккуратная и очень профессиональная. Волосыма осындай результат давно болмаған, честно! ♥️Кімге качественный уход и красивую стрижку керек болса — обязательно сюда келіңіздер. Мастер Роза өз ісінің шебері! 🔥
22 ноября 2025, официальный ответ
Саламатсызба Аруна ханым ! Сізге бәрі ұнағанына қуаныштымыз 🫶 Сізге тегін укладка сыйлыққа береміз…
Araika 🎀
Эксперт мастер жазылып едім,рахмет😍 Сарыағаштан келіп жасатып кеттік шашымда стрижкадан кейін обьем пайда болды куанып турм Роза мастер рахмет💋
СА
Сабина Айдарбекова
Мастер Аяулым супер классная, спасибо большое
LL
LBN Lbn
Дияна мастер шашымды әдемі етіп кесіп, смывка жасап, бояп берді,өте қатты ұнады. Рақмет🌹
Ayaulym Yerzhigit
Обслуживание на высшем уровне. Спасибо мастеру Мерей, очень круто делает свою работу🤩💕
İA
İdiris Aday
Roza master koli altin goi,ukladkasi kuwti, tez tez kimildaidi.Turakti klientpin 🥰
ИМ
Иса Муса
Роза самый лучший мастер! Укладкасы күшті тұрады , смело 2 күн жүрдім. 2 жыл болды постоянна келемін.
12 ноября 2025, официальный ответ
Саламатсызба 🤗 Сізге бәрі ұнағанына қуаныштымыз ❤️Сізге 15 % жеңілдік сыйлаймыз барлық услугаға 🫰
Айгерим Пернекулова
Мастер Улдана топ😍
А.
АруZhan .
Ұлдана мастер вообще класс🫶🏻👍👍👍 Волосы просто вау🫶🏻
Акжан Амирбек
Бүгін Ұлдана🤍мастерге бардым стрижкаға. Шашым өзіме қатты ұнады, ойымдағыдай жасап берді
DA
Dana Abdumanatovna
Ұлдана мастер лучшая, укладканы прям аккуратно, күшті жасап берді😍😍😍
Raigul Makaeva
Мойка для головы не удобная
A A
Топ мастер Роза золотые руки! Укладку вообще классно делает! Спасибо большое ей 💐 очень приятная девушка! Отношение , обслуживание прям топчик 🔝 советую всем только Розу ❣️
GB
Gulzat Beibitkhan
Самый топ салон😍 Мастер Ұлдана топ
Сабина Сували
Қыздарның прям қолдары алтын ұнады маған ойымдағыдан да зор қылып істеп берді 💋💋💋😘😘😘😘🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Bayana K
Хочу выразить благодарность мастеру Назерке за очень внимательное, добросовестное и профессиональное отношение к своей работе
ТР
Томирис Райымбекова
Мастер Данага рахмет, осветление масло жасадым, маган катты унады😍😍😍 Колы дерт кормесын👍🏻
Di Di
Спасибо мастеру Дане🫶🏻 Делала процедуру осветления маслом, результат шикарный😍
19 октября 2025, официальный ответ
Спасибо за отзыв 🫰😘 Ждем вас снова в нашем салоне и дарим вам 15% скидку на любую услугу 🎁
АЕ
Айдана Есмурат
Топ Мастер Назеркеде болдым.Шашыма стрижка+укладка жасады.Прям әдемі шықты.Салонның атмосферасы күшті.Рахмеет)
Аяулым Исакова
Nail мастер Назерке топ, өз жұмысын на 100% идеально жасайды😍😍🫶🏻
Аяулым Масалы
Сегодня снова была у мастера Аяулым - как всегда всё идеально!💅🏼 Очень вежливая,аккуратная и внимательная. Маникюр получился безупречный и держится долго.Спасибо за уютную атмосферу и профессионализм!
Akerke Batyrkyzy
Nail мастер Аяу❤️-отличный мастер! Делает всё аккуратно, красиво и со вкусом. Всегда остаюсь довольна её работой! 💅✨
AА
AИда Аида
Дана мастер топ покраска зын 😘😘
Аселя Танат
Назерке мастер топпп 😍😍😍
Akbota Timurovna
Укалдкаға бүгін келіп едім Мерейге ойымдағыдай жасап берді🥰🥰
Уля Алимова
Мерейге рахмет скидкамен осветление маслом жасатып едім прямм қатты ұнады! Стрижка бесплатно жасап берді. Қыздар үлкен рахмет
АA
Ару A
Данага улкен рахмет оте унады покраска,стрижка🥹😍😍😍
Фариза Бердіханова
Мерейге стрижка жасатып едім формасы қатты ұнады❤️ Сервистарыңызғада рахмет 👍🏻
Raushan Beisenbaeva
Эксперт мастер Дана Оз жумысынын шеберы екен. Осветление маслом куштыыы шыкты😍😍😍🥰🥰🥰Советую девочки
Fariza Alikul
Мастер Улдана не только профи своего дела, но и милейшая девушка❤️ Ходила к ней на стрижку и укладку. Было немного страшно, т.к года 2 назад неудачно постриглась в каскад. Но мастер Улдана сделала именно ту стрижку, которую я хотела, учтла все мои пожелания.
. .
Мастер назерке топп! Жұмысын күшті жасайды❤️😍😍
🤍 Musi
Вышло Красиво и стильно, спасибо мастеру Аяулым я довольна☺️🤍
Aiganym Akmurat
Очень понравился салон👍🏻 хороший сервис. Девочки очень вежливые, мастер Арай сделала все как я хотела. Очень довольна, спасибо большое ☺️
Арайлым Нургали
Мастер Арай профессионал своего дела! Осталась очень довольна результатом 😇😇😇
Дина Абилханова
Мастер Арай🔝🔝🔝 Советую девочки🫶🏻
Aruzhan Altynbek
Арай мастер лучшая😍 өз жұмысын өте күшті атқарады