Sabpharm
3.5
3.5
НН
Нурали Назтан
Өте керемет фармацевт капельница да салып дарыныде калай ишип коятинды ерынбей тусундирип береды. Фариза әпке Рахмет үлкен.
Акмарал Пашимова
Аптека жаксы фармацев кыздар тоже жаксы дарылердын багалары басқа Аптекага караганда арзанырак
NM
Nursulu Mugalova
Аптека цена лекарства низкие 👍🏽 провизора супер
Очень понравилась аптека👏🏻 цены доступные, всегда есть нужные лекарства в наличии.Фармацевты очень внимательные и вежливые, всегда подскажут и помогут подобрать аналог👍🏻
Хххх Хххх
фармацевт кыз такая приятная, кишкентай болса да во всем шарит 😍👍🏻 Рахмет, каладан таппаганымды осы жактан таптым.Хорошие специалисты,хорошие лекарства👏🏻
SD
Sabina Daniyarovna
Когда звонишь ,какая та грубиянка отвечает всегда,вроде пожилая женщина,наглая такая,еще мне сказала что я не беру таблетки которые она мне впихать хотела,не советую женщине нужно лечиться ,срочно к психологу
LA
Luiza Armanovna
Очень плохая услуга звонили очень грубо ответила не советую эту аптеку
Раке Большой
Пустая аптека
№1 Аптека по городу
MB
Madi Berdibai
Жабық 7:15
Фармацевт дөрекі аузына келгенін оттап түр пациентпен калай сөйлесу керектігін үйренсін. Жасы үлкен деп сыйлағанға құтырып.Егер тағы кайталанса үстінен шағымданам.
МУ
Мадина Ускенбаева
Гульмира апше оте жаксы барлыгын жаксы тусындыреды кай уакытта барсакта ашык турады,бизге унайды
Айдос
Апше рекомендация жасаған дәрілеріңіз көмектесті рахмет сізге, Алла разы болсын
ZA
Zhandarbek Asylbekov
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Кайсар Турсынбай
Фарметцевт өз жұмысын дұрыс жасамайды клиенттерге дөрекі сөйлейді өз жұмысын дұрыс білмейді ауыстырмасаңыздар арыз жазамын аптеканың үстінен
УА
Улдана Абдигаппар
Фармацевт ханым Мақпалға көп рахмет. Қажетті дәрі дәрмегімді табуға көмектесті. Осындай сыпайы, әрі жылдам жұмыс жасайтын сатушылар көп болса күшті. Өте жақсы дәріхана
NI
Nagi Ilyassova
Аптекадағы қыздар өте сыпайы, қажетіңді тауып береді, қажет информация айтады. Әсіресе очки таққан фармацевт қызға ризамын.
БА
Бенну Асаинова
Посещала эту аптеку ночью и осталась очень довольна. Молодая девушка за прилавком оказалась невероятно отзывчивой и помогла разобраться с рецептом, несмотря на сложный почерк врача. Обслуживание на высшем уровне, буду обращаться сюда снова.
Жасулан Карибаев
Сағат тунги 1 де бардым 2 кун катарынан жабык
MK
Mayra Kamalova
Продавщица грубая)
Феру Kz
Самая ужасная аптека, продавщица грубая, не даёт нужную информацию, не советую туда ходить