Медеу
Кафе
DO
Diana Omarova
Все супер на высшем уровне 😍
нж
нургали жамалбек
Тойхансы өте жаксы
Айзада Байдулла
Дәл бүін той өтті….Просто ужасно , вообще той жасамаңыздар !!!! Жоламаңыздар !!!! Админстратор проста ведьма , обслуживание минус нөл . Лед эксранға жауап беретін адамға вообще тоқталмай-ақ қояын!!!! Тойхананың егесі қарап отсаңыз персоналдарыңызбен жұмыс жасаңыз а то новый ремонтыңыздан пайда болмайды !!!!
Aiaru Sss
Музыкаттар өзінше кидала қатын ұқсап қалған
SA
Seitkassim Abdussaitov
Ең нашар кафе. Тойымды сол кафеде откізгеніме катты өкінем. Фотографтар вапше наглый. Оз тойымда тойдың ортасында бізге тілек пйтып жатканда алдыңа келіп алып фотосын алып келіп қоймайды. Жоқ интересно қонақтарды түсіріп соларға сатып жүрсе еш артық әңгімем жоқ үйленіп торде отқан жастарға тойдың ортасында қайта қайта келіп сүреттерін корсете бергені вапше қате.
K
Kaan
Я просто в восторге от вашего блюда я первый раз пробовал этот суп я всем советую прийти в этот кафе