Mds Doors

Салон дверей
НТ
Наби Табильденов6 отзывов
21 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Нам очень жаль, что такое случилось, подскажите Ваш номер заявки, чтобы мы убедились что это наша дверь и помогли с решением проблемы
Nigara Igamberdieva5 отзывов
8 сентября 2025, официальный ответ
Nigara, добрый день. Огромное спасибо за добрые слова о нашей работе 🙏 Очень приятно, рады сотрудничать!
ПТ
Перизат Тастан4 отзыва
Спасибо, Перизат, за такой приятный отзыв ❤ Нам очень приятно 😁
AT
Aisulu Turginbaeva12 отзывов
8 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим за приятный отзыв 🙏👌 Ждем вас в гости снова и снова.
GK
Gulzada Kassimova5 отзывов
8 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо, Gulzada, за приятный отклик 💛 Приезжайте ещё.
Az S6 отзывов
Спасибо вам большое за ваш отзыв 🤗 Будем вас ждать ❤
Ogy M7 отзывов
Ogy! Спасибо вам большое за отзыв. Рады сотрудничеству 🤝
Арзыгуль Бакиева4 отзыва
8 сентября 2025, официальный ответ
Арзыгуль, добрый день, спасибо вам 🤗 Мы рады, что вам всё понравилось.
Токмусбек Абилдабек1 отзыв
Добрый вечер, Dariya! Спасибо вам за ваш отзыв и оценку 💛
ЯК
Ясмина Касимова5 отзывов
8 сентября 2025, официальный ответ
Ясмина! Спасибо большое за такой приятный отзыв!!! Мы рады, что вам всё понравилось 🌸
Ulpan Akzhigit1 отзыв
ФП
Фатима Пулатова9 отзывов
Azymhan Adilov3 отзыва
2 августа 2025, официальный ответ
Благодарим вас за отзыв и доверие к MDS DOORS! Нам важно ваше мнение, ведь именно благодаря вам мы с…
pro kaL114 отзывов
26 августа 2025, официальный ответ
Спасибо вам за приятный отклик. Мы рады, что вам всё понравилось 💛
КХ
Куаныш Хманов3 отзыва
26 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, Қуаныш. Пікіріңіз үшін рақмет 💛. Сізге ұнағанына қуаныштымыз, иә Арман красавчик ) 😉
ZA
Zuhra Arynova2 отзыва
MDS Doors компаниясына алғысымыз шексіз!!! Қызылорда қаласынан MDS Doors компаниясының есіктерін ұнатып хабарласқан болатынбыз. Бірнеше есіктерді ұнаттық. Компанияның менеджері Арман деген қызметкер бізге барлық есіктерді онлайн түрде What’s up желісі арқылы видеобайланысқа шығу арқылы көрсетіп, түсіндіріп, жоғарғы деңгейде кеңесін берді. Қанша рет байланысқа шығып, есік таңдауда сан рет ойланып, дизайн жағынан ойымызды әр түрлі есіктерге өзгертсек те, менеджер Арман еш ерінбей, сабырлы, салмақты түрде жауап беріп, сапалы кеңестерін берді. Соның арқасында өте әдемі, заманауи дизайндағы “Горизонт панорамный” есігін отбасымызбен ұнатып, тапсырыс берген болатынбыз. Менеджер Арман тапсырысымызды жедел қабылдап, ресми түрде келісімшартқа отырып, дизайнды нақтылау кезеңіне өттік. Ол кезеңде де компанияның Берік деген қызметкері барлығын нақтылап, кері байланысқа шығып, жоғарғы деңгейде сапалы қызмет көрсетті. Есігіміз келісімшартта көрсетілген және біз жоспарлаған уақыттан ерте дайын болып, заводтан шығысымен MDS Doors-тың қызметкерлерімен үйімізге дейін тегін жеткізіліп, жоғарғы деңгейде сапалы монтаждау жұмыстары тегін жүргізіліп орнатылып берілді. Сервис өте жоғарғы деңгейде екеніне көзіміз жетті. Барлықтарыңызға сыртқы есіктерді таңдаған кезде еш ойланбастан MDS Doors компаниясына жүгінуге кеңес беремін. Еш уайымсыз жүресіздер. MDS Doors компаниясының барлық қызметкерлеріне отбасымыздың атынан үлкен рахметімізді айтамыз! Компанияларыңыз бұдан да биік жетістіктерге жете берсін! Халықты сапалы, әсем, ерекше есіктеріңізбен қамтамасыз етіп, ықыластарына, алғыстарына бөлене беріңіздер!!! 🤗👏🏻👏🏻👏🏻👍👍👍
Сәлеметсіз бе, Zuhra, Пікіріңіз үшін үлкен рақмет 💛 әумин айтқаныңыз келсін 💛
Apple, здравствуйте! Большое спасибо за добрые слова 🔥
BB
Baha Baha1 отзыв
26 августа 2025, официальный ответ
Добрый день. Спасибо вам большое за отзыв. Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов 🙏🏼
Пика Даулет25 отзывов
3 февраля 2024, официальный ответ
Бізді таңдағаныңыз үшін рахмет!