Coco wear
Магазин женской одежды
GB
Gaini Bektibay
Магазинде өте көп әдемі киімдер бар екен сапасы Өте керемет обслуживание тоже күшті қыздар жақсы көмек береді екен сыпайы талғамы жақсы көмек беретін қыздар екен әсіресе Алима деген қыз маған күшті джинсы мен кофта таңдап берді
24 декабря 2025, официальный ответ
ЖР
Жансая Рапбек
Просто шикарный магазин одежды. Одежда хорошего качества, пошив и ткани прям вау! Круто сидят и цены приятные! Нашла всё что искала и даже больше, атмосфера комфортная, все консультанты отзывчивы и вежливы, готовые помочь, особенно хотелось бы сказать про девушку, которая консультировала меня, Алима. Девушка просто чудо, вежливая и отзывчивая, помогла всё найти и правильно подобрать, спасибо ей большое! С её помощью подобрала для себя несколько образов и ушла довольной! Спасибо магазину и особенно Алиме 🫶🏻
24 декабря 2025, официальный ответ
Благодарим вас, что уделили время и написали отзыв!!! Рады были вам помочь 😉
ZB
Zhazira Budanbayeva
Магазин хороший, выбор коп екен. Отдельная благодарность консультантке Жайна. От и до киым тандауга комектесып, барлыгын корсетып берды👍🏻
7 ноября 2025, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін үлкен алғыс айтамыз! Бізге сенім білдіргеніңіз біз үшін қуаныш. Сізді тағы да күтеміз! 💐
Жания Куттыбек
Инстадан двойка көріп барған едім,в наличии болмай калган сон консультант Жайна деген кыз кушти образдар тандап берди 😌🤭Рахмет коп💋Жайна жұмысын күшті атқарады продавец гана емес почти стилисте болып тур 🤔премия берген оте дурыс сиякты 🤔
AY
Akbota Yerlankyzy
консультант Жайна топ, өте керемет консультант. Өз ісін жаксы біледі, клинеттермен жаксы коммуникация құра алады!
Ayazhan Kamaldin
Өте күшті магазин,консультант Жайна хорошо обслужила молодец👍🏻👍🏻👍🏻
Карла Карла
Жаксы магазин екен,асыгыс болып барып едім,Жайна консультант тез таңдасып көмектесті.Рахмет улкен🫶🏻
Д ❤️
Дүкенде таңдау өте көп, маған ұнады. Консультант Жайнаға үлкен рахмет айтқым келеді. Өте кішіпейіл екен. Барлығын көрсетіп, жақсы қызмет көрсетті❤️🫂
КФ
Ксения Федотова
Аделя мне очень хорошо подобрала образ очень благодарна ей🥰
Ксения, благодарим за ваш отзыв 🙏 Приходите к нам ещё, всегда рады 💛
Диана Максимова
Большое спасибо консультанту Адель🥰Клиентоориентированность на высшем уровне 🙌🏻
7 ноября 2025, официальный ответ
Диана! Большое спасибо за доверие 😌 Рады работать для вас.
Асылым Жумабай
Заказым тез келді Аделяға көп рақмет 🥰
Зейнеп Оспанова
Coco wear магазине Рахмет ойымдагыдай киым таптым. Аделя консультант комектести оте сыпайы карапайым. Жумыстарыныз Алга баса берсин ❤️🥰
AD
Aihanim Duisenova
Маған cocowear дүкені ұнайды,кйімдерінің сапасы өте жоғары және қызмет көрсетуі клиенттерді қарсы алуы өте жақсы Мен cocowear дүкенін таңдадым,және инстаграмда конкурс өте әділ болды мен рубашка ұтып алдым рахмет🥰
RI
Ryszhan Isabaeva
Асыл кызга улкен Рахмет, жасаган кызмет сапасы типти Бир керемет
Ильсияр Тухватуллина
Бірінші рет онлайн заказ беріп тұрмын қатты қорыққан едім размер тура келмей қалады ма деп 😅 бірақ Аделя менің размерімдегі модельге киігізіп барлығын көрсетті , размер маған дәл келді Аделя онлайн менеджерге көп рахмет ❤️🙏🏼
Juldyz Ashirova
Онлайын менеджер күшті киім таңдасты Аделя ханға рахмет.
ШШ
Шейһа Шейһа
Менеджер Аделяға көп рахмет! Талғамы өте жоғары. Киім алғанда жақсы көмектесті. Алла разы болсын. Аделяға рахмет!
Almira Suierova
Аделяга улкен рахмет 🤗 быстро и оперативно 🫰🏽👍🏽
AZ
Akniyet Zharylkassyn
Заказывала куртку,все понравилось ,онлайн менеджер Аделя грамотно проконсультировала и оформили мой заказ очень быстро 👍🏻🙃
Александра Фёдоровна
Заказывала одежду мне очень понравилось ❤️ Онлайн менеджер Аделя очень хорошая в своей работе отвечала быстро и грамотно. Особенно мне очень понравилось то как она все это упаковала красивый пакет + одежда была аккуратно собрано
22 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Александра, большое спасибо за такой приятный отзыв ❤ Всегда рады помочь 😁
Ак
Ая ким
Сегодня заказывала кардиган очень понравилось красивый и теплый онлайн менеджер Аделя мне очень помогла 🙏🏼 отвечала на мои сообщения очень быстро и упаковала очень красиво ❤️ огромное спасибо Аделе 🫶🏼🫶🏼🫶🏼
22 октября 2025, официальный ответ
Добрый день! Огромное спасибо за ваш отзыв и оценку ❤ Обращайтесь к нам еще!
Алмас Раджапбай
Покупал на день рождение сестры одежду из вашего магазина, ей очень понравилась. Но особенно хотелось бы отметить очень качественную работу онлайн менеджера Адели, моментальные ответы на сообщения полная отдача, очень приятное общение и хороший сервис. Спасибо Аделя за консультацию и за вашу работу
22 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Алмас, огромное спасибо за ваш отзыв и оценку 🙏 Всегда вам рады.
ag
akmaral ganikyzy
Онлайн менеджер Аделяга улкен алгысымды білдіремін. Оте сабырлы, жұмысын өте жаксы білетін маман екені көрініп тұр. Жумысыныз алга баса берсін! Үлкен рахмет Аделя❤️💐
Молдир Керимбеккызы
Асылға үлкен рақмет🫂 талғамы ерекше ✨
Aiken Abduakimova
Продовец «Асыл» хорошийй спасибо
20 октября 2025, официальный ответ
Добрый день. Спасибо вам за ваш отзыв 🤗 Рады видеть вас снова.
Аида Хамит
Асыл продавец Оте кушты консультант берды оз жумысына тиянакты барыне улгерп жур маган кушты оброз курастырп берды🥰🥰
Kymbat Isaeva
Получила свой заказ, все отлично! Качество вещей супер, все очень красивое и классное, очень хорошо упаковано!!! Спасибо Вам большое за работу и отдельное спасибо менеджеру Аделью которая курировала мой заказ! С Вами очень приятно работать!
20 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! огромное спасибо за отзыв и оценку 💛 Были рады вас видеть.
Арайлым Толеубай
Кушти магазин 10/10😍 Киімдердің сапасы да,қызмет көрсетуде барлығы на высшем уровне👌🏻 Онлайн менеджер Аделяға ерекше рахметімді айтамын❤️❤️💐Сыпайы, тез жауап береді,жауапкершілігі мол, өте жақсы жұмыс жасайды😘🫶🏻 Жұмысыңызға табыс тілеймін🫶🏻🌷
20 октября 2025, официальный ответ
Дүкен өте жақсы киімдеріде өтее қатты ұнады әсіресе Аделя қызға рахмет киімдерді қайта қайта киіп көрсетті 10 мәрте өтініш қылсамда жоқ демеді үлкен рахмет Аделя іске сәт қуанып қалдым кішіпейілділігіне ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ инстограм парақшасына қарап отырам енді ұнаған киім болса алуға тырысам ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
AD
Aigerim Duisenbekova
Жайна менеджер малодец,оте жаксы кызмет корсетти,маган унады оте вежливо улкен рахмет
20 октября 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо вам большое, что выбираете нас 😌 Приезжайте ещё!
Askar Bekmurzaev
хороший магазин, особенно Аделя спасибо большое, очень понравилось, успехов вам и процветания. огромный выбор, то что нужно, Аделя суперррр, будем приходить ещё...
13 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо большое, очень приятно получать обратную связь 💛 Приходите, будем рады вас ви…
A🤍 А🤍
Жайна красоткага улкен Рахмет , выбор мен комектести , и еще большой выбор ассортиментов 😍 классный магазин
Здравствуйте, спасибо за добрые слова о нашей работе 🔥 Мы работаем для вас 💛
ZD
Zhanna D
Очень хороший оссортимент Менеджер Жайна профессионал своего дела 🔥🥰
Добрый день, спасибо вам большое за приятный отзыв 🙏 Всегда вам рады ❤
Ерке Кудияр
Маған киімде көрсеткен консультацияда ұнады 🥰 Аделя ға рахмет
Нурайлым Жорабек
Аделя ханымға рақмееет, өз ісіне өте жауапты. Қызметі мен қарым қатынасына көп рақмееет🥰🤍
ҚА
Қымбат Ақылбекова
Асылжан өте еңбекқор, жауапты қыз. Клиенттерге көңіл бөліп, бәрін жылы жүзбен қабылдайды .
Сымбат Ақылбекова
Асылжанға рахмет сыпайы түрде қызмет көрсетті. Көңілімнен шықты.
Indira Zakir
Асылжан продавец оте кушты кызмет корсетты кииімдеры сапалы ашык жаркын қыз екен жылы шыраймен кутып алды
Nurailym 🏐
Асыл деген продавец кыз жаксы кызмет көрсетты өте тиянақты жылдам қимылдайды Маған ұнады классически кимдер алып кеттым озы образ құрастырп берды
Marjan Kudratulla
Цены приемлемые,выбор всегда есть.Отдельное спасибо девушке которая мне помогала-Жайна.Улыбчивая,отзывчивая👍🏻Шоппилась с удовольствием🫶🏻
9 октября 2025, официальный ответ
Благодарим вас, очень приятно получать обратную связь 💛 Были рады помочь!
Akniet Menlibaeva
Жайна деген қыз өте мейрімді екен осы қызға үлкен рахмет 🤍🫶🏻 барлықтарыңызға осы жерден киінуге кеңес беремін!)
Спасибо большое за такой приятный отзыв 🔥 Приходите к нам ещё, всегда рады ❤
Aizat 💋
Жайна деген кызга коп рахмет!🫶🏻 Киымдерде кушти екен 👍 Советую
Zhanerke Aitkulova
Киімдері ерекше,әрі сапалы,атмосферасы,тазалығы бәрі жоғары деңгейде.Сотрудниктері де өте сыпайы.Әсіресе Жайна есімді қыз маған көп көмектесті, киім таңдауда.Сыпайы әрі өз ісінің маманы екені көрініп тұр. 😁👍
Aruzhan Sansyzbai
Киімдері сапалы, бүгін онлайн заказ жасадым, продавец - консультант Жайнага үлкен рахмет, өз ісінің маманы уақытылы жауап беріп, доставкамен салып алғаныма дейін менімен хабарда болды. Істеріңіз алға баса берсін😘
Роза Тухватуллина
Мне очень понравились Аделя обращения мне очень понравились она мне выбрала очень красиво платиь
Балайым 🤍
Аделя очень помогла с выбором.Она такая классная спасибо большое ❤
8 октября 2025, официальный ответ
Балайым, добрый день. Благодарим вас за добрые слова!!! Будем стараться и дальше 🌸
ОМ
Оразгали Мынбаев
Аделя менеджер жақсы кыз екен келіншегіме жақсы оброз тандап берді Алғысым шексіз
ГТ
Гульмира Тухватуллина
Мне онлайн менеджер Аделья помогла
8 октября 2025, официальный ответ
Гульмира, добрый день. Спасибо за приятный отзыв 🤗 Очень приятно, рады сотрудничать 💛
Alina 🦇
Мне с выбором очень классно помогла онлайн менеджер Аделя, подобрала подходящий образ и быстро доставили!! Очень благодарна Аделе☺️
8 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, большое спасибо за высокую оценку 🤗
Еркебулан 17
хочу сказать спасибо онлайн консультантке Аделя. Она мне помогла с выбором одежды для дня рождения моей сестры. Ей очень понравилось. Аделя спасибо!
Добрый день. Благодарим, что выбираете нас 💛 Мы всегда вам рады 🤝