Aqbura
3.9
Гулназ Окас
Өте нашар больница🤦🏻♀️
ℯ𝓇𝓈ℯ𝒾𝓉𝓉ℴ𝓋𝒶🤍 😘😘
Өте күшті мен тісіме пломба істеуге бардым дым ауырмады сезбетім да мектепге кешікпеуім үшін тез істеп берді!🥹🤗
Inzhu .
Адамга кызымет корс еуі оте нашарррр директорды өте нашар келуге ваше кеңес бермимінн
шА
шамр Абытова
Базар күнін істима кешке сагат каншага диін жумыс жасаиды
АЖ
Ашыргул Жаксылык
👍
Лина Емрун
Улдана медсестраға рахмет!Дәрігерлері қабылдамай жіберіп еді,келіңіз не істейін деп адамгершілігі жүзінен байқалады.А так 1 ші рет тіркелсекте ары-бері сандалтып жіберді.Көп узкий врачтар жоқ екен.
ЕТ
Ермұханбет Тұрлыбек
Өте нашар поликлиника
as
amina serikbai
Кушты
НА
Нелья Ашировна
Узида отыратын қатын неағп апшеңнен бұрн байға тидің деп қойммай ұрыстығой масқара🤣
bikos *
Укол салып беріңізші деп едім 5мл жамбасқа, процедурный аптекада жабық болған соң ақысын берем ғой, тіркелмесең салмаймын деп дікілдеп🤦🏻♀️
НБ
Назерке Базарбай
Тема
Салта
Очень хорошая клиника. Обслуживание мне очень понравилось, Особено медсестра Улдана очень приветливая, отзывчивая, терпеливая, 24/7 на связи, спецалист своего дела!💐💐💐
МД
Меруерт Дуйсебаева
Хочу выразить огромную благодарность Улдана Медсестре .Очень внимательный, терпеливый, добрый и вежливый человек! Грамотная !Спасибо
АО
Айсулу Оразбайқызы
Өте нашар врачтары барсаң телефонда сөйлесіп отырады 15 май аурып барған едім УЗИ түскен едім аяғым ауыр екен УЗИ қағазымен барсам,отырып отырып сіз басқа участикке қарайсыз деп маған қарамай қойды мен қатты аурып турғам, 16 май гинеколог қа барсам олда телефон мен сөйлесіп жүр айтсам менімен урсып айқайлап тур
Asel Nuralievna
поликлиника унамаса 109 га звондап жалоб айтсаныздар болады
ЖА
Жансая Агабек
Жауапкершілік өте төмен гинекология вообще ноль !пациенттерге қызмет көрсетуі нашар ! Тапсырылған анализдергеде жауапкершілікпен қарамайды
БЖ
Бекзат Жанабеков
Кізмет көрсетту дәрежесі отте жоғары Айпарша рахмет сізге
ЖК
Жаныл Карабаева
Өте нашар,өздеріне тіркеп алды ескертпи,адам жинау үшін,ескертпей тіруеп ала салады,сапасыз қызмет
Assel Aldash
Маған ұнамады узидегі мамандар! Өз істерін дұрыс атқара алмайды! Білмейді!
U2
User 2gis
Хотела бы пожаловаться на гинеколога данной клиники - Жанар Малыбаевна. Приходит всегда с опозданием. Около 20 беременных ждут в очереди. Должна была прийти в 17.00, но пришла в 17.30. И такое регулярно, каждый четверг. Прошу руководство принять меры. Либо пересмотрите график приема. Принимала она в тот день допоздна, в итоге 4 пациентки ушли. Среди остальных замечаний: в клинике часто отключают свет, нет генератора или движка, санузел в ужасном состоянии. Не предусмотрены условия комфорта для пациентов.
Мейиртай Абитаев
Номер отсутствует 👎
HC
Harmony Channel
Мне клиника понравилась,обслуживание хорошее. Самое главное не много очередей,обследовали быстро и качественно. Сдала анализы,узи и прошла консультацию доктора. Педиатр и терапевт грамотные врачи с опытом. Еще понравился врач стоматолог,также грамотный
Олжас Усманов
Грубят в телефонном разговоре хотел записаться на приём
Динара Жумабек
Решили проблему сразу