Ailana Beauty
Магазин косметики
UT
Ulbossyn Turlybek
Өте керемет сервис жақсы дамыған әсіресе Айкерім консултантқа алғысым шексіз әрбір клинетпен индивидуально жұмыс жасайды екен
SA
Symbat Arystan
Очень приятная консультантка — помогла выбрать, всё подробно рассказала и дала полезные советы. Осталась довольна, рекомендую!
GM
Gulimzhan Myltykbay
Айлана косметика дүкенінде Мөлдірка сұлуға мың алғыс,от и до түсіндіріп ақпарат берді.Рахмееет💐💐
Sandugash Makhsatkyzy
Мөлдір, Меру консультант қыздар пряям күшті😍😍 Вежливая, шустраяя✨ Всем советую
Қасиет Асқарқызы
Кеше бардым сатушылары консультанттары өте күшті қызмет корсетулері көңілімнен шықты кіргеннен күліп қарсы алып өнімдері туралы жаксы түсіндіп берді заттары да өте сапалы екен ☺️🫶🏻
zhansaya ♥️
консультанттар👍🏼👍🏼
n.k …
всегда беру здесь и в хорошем цене.консультант айдай апше очень хорошая спасибооо
Шынар Кельс
Косметикалары жақсы👍.Осы жерден постояна аламын.Бағалары да сапасы да керемет😍.Осы жерден алсаңыздар болады.
Шолпан Орымбай
Косметикалары сапалы әрі бағасы тиімді👏🏻🌸
аяшка 🐈⬛
Balym
обслуживание өте керемет😍😍😍
ДИ
Динара Исакул
Рахмет маған ұнады! Консультант қыздар 👍 Айдай прям жақсы консультация жасап , барлық қажетті заттарды таңдасып , менімен 2 сағат бойы таңдасты🫶🏻 Рахмет Айдай❤️
aiman baymurzaeva
❤️🔥💋🥰😮💨♥️обслужка зоррв
Dilyara Ismatullaeva
гулназ уход куштты береды екен рахмет
Д
Дина
Жасмин Айдай қыздарға рахмет, жұмыстарыңыз алға баса берсін❤❤
MA
Madina AHMEDOVA
Магазин оте жаксы маган катты унады Аигерим сизгеде коп рахмет
Мухаррам Алмаметова
Айгерім маған өте күшті уходтарты таңдауға көмектесті үлкен рахмет
Қымбат Алибаева
Өте күшті магазин маған бәрі унады консультант кыздарда жақсы түсіндіреді екен өте сыпайы мейрімді 🤍
Zhansezim Qalysqan
куштыыы магазинн обслужка зор
Айда🤍 Қамбар
Қыздар өте жылы сөйлейді екен, рахмет Жасмин❤️❤️
Aru🫦 _
Жақсы консультация алдым, қыздар жақсы түсіндіреді. Еще скидкалар болып жатыр.
Азия Өмірзақова
Только была на маникюре. Понравилось чисто опрятно
Dilnaz Kenesova
Айдай үлкен рахмет сізге продавец өте ашық қыз екен салон топ топ 😍😍1000/10
AZ
Akniet Zhuman
Мөлдірге үлкен рақмет! 💄✨ Косметика таңдауда көмектесіп, әр өнім туралы түсінікті әрі нақты ақпарат берді. Өзі өте сыпайы, білікті, өнімдерін жақсы көреді және сонысын клиентке де жеткізе біледі. Сапалы тауар, адал қызмет – бәрі бір жерден табылды. Тағы да хабарласамын міндетті түрде! 🌸
Sandugash Baqtiyarqyzy
Консультант қыз Мөлдірге рахмеет жақсы көмектесті🫶🏻
СЕ
Сымбат Есмурат
Консультантка очень хорошая,всё хорошо объяснила.Спасибо за консультацию “Мөлдір”
Айдана Қадыр
Очень классный магазин! Всем искренне рекомендую. Особенно хочу поблагодарить девушку по имени Молдир — она очень вежливая.
Бота Мурат
Күшти магазин советую прям қыздары күшти мне нравится спасибо 🙏 осымен 3 рет уход алып жатырмын Гауһарға рахмет 😽
Аружан Данияр
Консультанты очень вежливые.Спасибо!
Сабикош 😮💨
Приям сөзім жоқ ақшасың толейсің патом ответ жоқ то затым түгел келмиді ишо груби солейді міндет қып қыздар ұят ко мына тірлік екіңші жоламаим мына магазинге
Jansaya 19
Қызмет көрсету нашар Ужасна сервис 🤮🤮продавецтеріде менеджерлеріде ужасс жауап кершілікпен қарамайды. 3 те жіберетін доставкасы 6 да бірақ келді Шымкентте доставка жоқпа әлде вапше жауап кершілікпен қарамайды.Обслуживание 00000 алмаңыздар қыздар👎👎. Қаншама нервм кетті ужасс фууу
SE
Sabrina Esimkulova
Бұл магазиннен ештеңе алмаңыздар.Өте нашар магазин. Менеджерлері тіпті сорақы — жауапкершілік деген ұғым жоқ сияқты😡😡Тапсырысты уақытында орындамайды.Обслуживание деген мүлдем жоқ — 0 деңгей. Ақша төлеген соң осындай қарым-қатынас көру өте жағымсыз. Уақытымды босқа жоғалттым. Бұл жерге қайта келмеймін және ешкімге кеңес бермеймін.👎
Аяужан Самадовна
Zhasmina Mirpolatova
Очень разочарована сервисом. Сначала написала в Instagram, но меня перенаправили в WhatsApp. В итоге там мне так и не смогли нормально ответить и помочь с оформлением заказа. Общение было долгим и бесполезным, никакой конкретной информации я не получила. В результате осталась без набора косметики, который хотела заказать. Очень неприятный опыт, ожидала более организованной работы с клиентами. 😕
ША
Шахида Аскарова
Качественные и классные товары мне очень нравится. Отдельно хотелось бы отметить девушек консультантов очень приятные девушки , помогли с выбором товара.
Уля🤍 .
Меру консультантка коп рахмет) оте акылды сыпайы кыз екен. Сурактарымнын барынын жауабын сразу алдм❤️
raya
Класнные качественные товары консультанты приятные мне все нравится особенно доступные цены очень хорошо что в нашем городе есть такое место для хорешго выбора 😍❤️
SS
Safura Sarykul
Кеше бардым, кассир Айдай 👍. Ватсаптанда жазған бүкіл сұраққа жауап алдым. Бонус картам бар еді августе алған. жарамсыз шығар деп ойлағанмын, но сол бойынша да сыйлық алдым. Рахмет
RA
Rikhsigul Adakhamova
Маған қатты ұнады 😍 кассир Айгерім ❤️Барлығы өте керемет!! Косметикалар оригинал келіңіздер сіздер де 😇
ЖС
Жұлдызай Сырлыбай
Все супер! Постоянно заказываю здесь косметику для себя и в подарок.Ни разу не было разочарований! Всегда свежие продукты, часто проходят акции, есть программа лояльности. Персонал вежливый и компетентный. Однозначно рекомендую этот магазин всем подругам.
AT
Azhar Tashimova
Сервис 0, акшаны алып алып 2 сагат бойы игнорить етип, возврат жасай салыныз деп айтканда гана салады таксиге! Сиздерде сататын косметика, крем, баска жерлерде де бар, адамдар тыгыз уакытымен заказ берып алдырып жатканда, отиниш жауапкершиликпен карап ответ бериниздер!
💗 Жанка
Өтее жақсыыы жер
Aynazz 🤍
Өтее кереметт рахметтт💋💋
Ахмет Толебаев
Дочке покупал косметику понравилось. 👍👍👍
Akniet Atymtaikyzy .
Катты унайды осы дукен кыздар вобще топ❤️
БЖ
Батима Жуматай
🔥🔥🔥
УЖ
Улболсын Жидебай
Ailana Beauty дукенінен қыз жасау жасадым өте керемет карсы алды керемет қыз екен касметикалары прям вауу ғой😍😍 рахмет сіздерге 😍🥰
ga
gulim akkankizi
Подругам осы жерден косметика алып тұрады мағанда баруға кеңес бергеннен соң барып көріп едім,расыменде ұнады.Қызметкерлер өте сыпайы,кажет нәрсені тауып беріп көмектесіп тұрады