Asimed
Медицинский центр
EK
Emina Kurbanova
Я хочу выразить свою благодарность Розе Кошкаровне❤️ я изначально обратилась с проблемами по женскому. И заметила как у меня все изменилась в лучшую сторону. И не только по женскому, но и кожа стала идеальной,волосы начали вырастать, стала болей энергичной❤️мы у нее в кабинете можем общаться часами она очень хорошо слушает и дает советы ❤️
МИ
Мафтуна Ирисбаева
Уважаемая Роза Кошкаровна, хочу сказать Вам спасибо за ваше человеческое отношение, аккуратный подход и тщательный осмотр. Благодаря вашим рекомендациям и лечению я стала счастливой мамой и неоднократно.Спасибо за вашу компетентность и профессионализм!Благодарю Вас за вашу заботу и внимание, которые Вы уделяете своим пациенткам. Ваша доброжелательность и исключительные навыки помогают женщинам чувствовать себя уверенно и защищёно в Вашем лечении. Вы делаете огромное дело, спасая жизни, обеспечивая здоровье и поддерживая женское благополучие. Спасибо Вам за Ваше терпение, заботу и превосходную работу в области гинекологии!🌹🌹
Gulzhanat Bitanova
Осы клиникадағы Роза Кошкаровна дәрігерге алғысымды жеткізгім келеді. Алғашқы приемға келгенде анамнезді толығымен жинап, мәселеге жан-жақты қарайтыны көрінді. Мәселенің тек салдарымен емес, пайда болу себебіне қарайтыны ұнады маған. Барлық сұрақтарға мұқият жауап беретін, өз ісіне жауапкершілікпен қарайтын кәсіби маман.
ZU
Zina Umbetova
Роза Кошкаровна Рахмет сизге 2015жылдан беры ем бастап қабылдап келемін алғысым шексіз ең күшті дерматавенеролог 2015ден беры тек осы кісіге барамын
MR
Malika Rasulmetova
Ассалому алейкум маған осы клиникадағы дәрігер дерматовенеролог Роза Кошкаровнаға алғысымды айткым келеди. Мен бүл кісіни 6 жылдан бери таныймын денсаулығым туралы қандай мәселемен келсем көмек колын созады сондай қатты ризамыз. Мен өзімді каншама жақындарымды осы дәрігерге жібердім сіздерге де кеңес берем.
GO
Gulnaz Omarova
С Розой Кошкаровной я познакомилась в 2014-2015 году, она мне помогла вылечиться и забеременеть, врач от бога и золотой человек, до сих пор к ней хожу, профессионал своего дела 👍👍👍
Клуб правильно Правильно Питания
Врачтары оте билымды. Гинеколог ары Дерматолог Роза Кошкаровна оз жумысынын маманы 😍 Менын быраз денсаулыгымнан болган проблемаларды емдеген. Казыргы уакыттыда емделып журмын. 100 % сеныммен кенес беремын👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
НБ
Нурбану Бабажанова
Роза Кошкаровна керемет врач! Сізге алғысым шексіз! Ұлымнан айырылып, жағдайым қиын кезде, сіздің еміңіздің, жылы сөзіңіздің арқасында, денсаулығым дұрысталып, өз-өзіме келіп, ұлды болдым. Әуелі Алла, екінші сіздің арқаңызда отбасымыз толығып, қазір шүкір бәрі жақсы! Сізге Алла разы болсын!
ST
Salta Tlegen
Огромная благодарность Розе Кошкаровне, за её профессионализм, и как психолог и как психотерапевт и врач по всем направлениям и всегда поможет, направит, вылечит. И жить охота после её приёма. Спасибо что у нас есть такие врачи ! Люлю❤️
Алзира Байкожаева
Дерматолог,венеролог Роза Кошкарова . Роза ханым өте білімді, өз жұмыссының нағыз маманы, сізге алғысым шексіз🙏🏻
Сабина Кудякова
Роза Кошкаровна врач от бога профессионал своего дела обьяснет четко и ясно!Очень отзывчевая и добрая женщина!уже как 10 лет хожу только к ней.Советую Розу Кошкаровну всем!❤️
Aida ❣️
Были на приеме у врача - детского невролога Мирзабаевой Гульзады Джораевны. Врач очень грамотный, деликатный, у нее особый подход к детям 😍. Если у вас новорождённый ребенок либо подросток, рекомендую этого врача 👍
Altynay Kumarova
Осы клиникадағы врач Роза Кошкаровнаға алғысым шексіз. Біздің семейный доктор, өте білікті маман. Біраз жылдан бері тек осы докторға келеміз.
Айсулу Айсулу
Барлығыңызға қайырлы күн ! Менің есімім Айсұлу. Роза Кошкаровнаға үлкен алғысымды айтамын ! Мен 2022-ші жылдан бері тек осы кісіге барып емделемін, өте сауатты, білікті маман. Орысша да, Қазақшада жақсы түсіндіріп береді, мейірімінде шек жоқ 😍 менде иппп болды, соның барлығын емдеп берді, кейде процедураға кешігетін кездерім болатын, сондада сабырлыкпен қарсы алатын 🫶
A❤
Aishana ❤️❤️❤️
Хочу выразить огромную благодарность моему прекрасному гинекологу Розе Кошкаровне❤️ . Это настоящий профессионал своего дела: внимательная, чуткая, всё подробно объясняет и отвечает на все вопросы, даже в не рабочее время всегда ответить и подскажет что делать. Атмосфера на приёме всегда спокойная, доверительная и комфортная, чувствуешь себя уверенно и самое главное знаешь что в надежных руках . Спасибо за заботу и грамотный подход! Очень уважаю и люблю профессионала своего дела мою Розу Кошкаровну!!!!❤️❤️❤️
Алия Момынова
Спасибо за помощь квалификацированную доктору гастроэнтеролргу Айнур Куандыковне ,очень грамотно объясняет и тактично подходит к пациентам , не как у других врачей в поликлинике. Очень рада ,что пришла курс лечения у доктора. Спасибо.
ZU
Zhansaya Ukubayeva
Роза Кушкровна очень грамотный врач! Терпеливый и спокоцный подход как к пациенту, лишнего ничего не назначает. Всегда на связи если что не понятно по лечению. Жұмысыңыз алға бассын!
Айжан Азимбаева
Благодарю доктора Роза Кошкаровну за своевременное лечение которое избавило нас от большой проблемы. Оччччень внимательный и чуткий Доктор! Очень советую при необходимости обращатся к ней!❤️❤️❤️
Моля Ускенова
Роза Кошкаровнага алгыс айткым келеды. Оте биликты сабырлы маман екен, Маган унаганы барын асыкпай тусындырып береды, ардайым приемга келгенде бириншы коныл куйымды сурап, настроением жок болса конылымды котерып адамды тусынуге тырысады. Роза Кошкаровна Рахмет Сизге мены емдеп толык жазылып кетуыме себепкер болганынызга! Мен ушын мыкты Гинекологсыз! 😘
Айгерім Алшынбекова
Нутрициолог Мейірбек Айнур Қуандыққызына алғысым шексіз! Бұл маманға келгеніме өте қуаныштымын. Әр қабылдауда кәсіби деңгейін, білімін және адамға деген шынайы жанашырлығын сезінесің. Тамақтану бойынша тек қана жалпы кеңес емес, менің ағзамның ерекшелігіне сай нақты бағдарлама жасады. Әрбір ұсынған тәсілі қарапайым, қолжетімді және ең бастысы – нәтижелі болды. Қысқа уақыт ішінде өзімді жеңіл, сергек сезініп, денсаулығымда жағымды өзгерістерді байқадым. Нағыз өз ісінің шебері, кәсібіне адал маман! Рахмет!
СМ
Салтанат Мейирманкулова
Клиникадағы Айнұр Қуандыққызына рахмет, өз ісінің білікті маманы!👍
Индира Алишерова
Спасибо лучшему врачу нутрициологу Мейербек Айнур,грамотная, внимательная, специалист своего дела!!!!🙌🙌🙌в клинике Асимед, ещё и спортом занимаемся, круто 2 в одном, питание и спорт🤗🤗🤗😍😍😍
НО
Назира Орынбаева
Осы клиникада біраз врачта болдым, Айнұр Қуандыққызы өте білімді нутрициолог, өз ісінің маманы, сенімді, отбасымызбен қараламыз, рахмет! Роза Кошкаровна білікті дермотолог! Гульзада Джораевнаға барып жүрміз кішкентайыммен, көңілімнен шықты, нақты, пайдалы кеңестеріңізге рахмет!
Аяжан Абилкасымкызы
Клиникадағы білікті маман Айнұр Қуандыққызына алғысым шексіз,дұрыс тамақтануды үйретті. Нутрициалогиялық кеңесін алуды сіздергеде кеңес беремін! Өте білімді,бюджетті ұсыныстарды айтады🌹👍. Ісіңіз оң болсын,әр бір пациентіңіз разы болсын.
D
Dinara
Ассимед клиникасында менің сүйікті гинеколог әрі дерматолог врач,Роза Кошкаровна. 15 жылдан бері сол кісіден ем қабылдаймын. Анализдардың бәрін толық өткіздіріп, бәрін поэтапно түсіндіріп,ауырудың неден шығып жатқанын,түпкі тамырын зерттеп ем жазып береді.ҮЛКЕН рахмет істеріңіз алға баса берсін! Роза Кошкаровна Номер один гинеколог дерматовенеролог.🤗
Ұлдана Нұралиева
Гульзада Мирзабаева лучший педиатр-невропотолог . Профи своего дела. Очень блогодарна ей. Всё четко объясняет что и как. Теперь только к ней😍
MMM WWW
Ненаслышан а знаю на своем опыте,что здесь очень хороший дерматолог, очень грамотная, и опытная, спасибо за услуги!!!!
АО
Аминат Онгарбаева
В клинике работает дерматолог, кожвенеролог, гинеколог -Роза Кошкаровна, я пациент с 30 летним стажем у Чудо- врача. Наш семейный доктор. Всем знакомым и родственникам всегда рекомендую Розу Кошкаровну. Сколько диагнозов было поставлено и вылечено, можно написать книгу в несколько томов) Спасибо Вам доктор! Долгих лет вам жизни!
Майя Урдагалиева
Хочу написать отзыв о Розе Кошкарбаевне с клиники Asimed. Она такая вежливая сразу видно профессионал своего дела. Так чётко и ясно прописала мне назначения, все грамотно объяснила, её приятно слушать, её рекомендации работают и я очень рада, что попала к ней не зная город, так как только недавно переехала в Шымкент. Такое ощущение, как будто она человека видит насквозь и уже чувствует твою проблему. Спасибо Розе Кошкарбаевне за профессионализм, за любовь к своей работе!
GA
Gulnaz Alimbetova
Педиатр-невропатолог Мирзабаева Гульзада Джораевнаға қыздарымды көрсеттім. Барлық дефитциттерін біліп енді емін бастадық. Өті білікті дәрігер, емдегенде дәрілерді бет алды бере бермейді.
БК
Ботакоз Колебаева
Роза Кошкаровнаға алғысым шексіз өз ісінің шебері көп рахметімді білдіремін еңбегіңіз жана берсін🤗
НН
Нурайым Нартаева
Осы клиникадағы Роза Кошкаровнаға қанша жылдан бері қараламын өте білікті, от и до бәрін түсіндіреді.Өте байсалды жауапкершілігі өте жоғары🔥қай кезде жазсаңда үнемі жауап береді өз денсаулықтарыңызды сеніп тапсырсаңыздар болады 🙌🏻советую
. .
Педиатр невропотолг Гүлзада Джораевнаға біз 2018 ден бастап қараламыз аліде осы дәрігерге барамыз өз ісінің маманы білікті дәрігер арқашанда ізденісте жүреді балаларға деген қарым қатынасы өте керемет.Ең бастысы жазып берген емі сразу іске асады рахмет сізге
Б
Батпа
Гульзада Мирзабаева өте жақсы невропотолог врач үлкен рахмет ісіңізге сәттілік баруға совет беремін....
Baidibek Kalybekov
Уролог врач Роза Кошкаровна’ алғысым шексіз сізге! Канша врач таппай жүрген диагноз 1 сағатта койып, сразу жазылды! Всем советую ребята!
Акнур A
Асимед клиникасына үлкен рахмет! Роза Кошкаровна сізге бөлек алғыс білдіремін!
Аяулым Алкеева
Asimed клиникасына үлкен алғысымды білдіремін! Бұл жерде мен нағыз кәсіби мамандар жұмыс істейтінін көрдім. Әсіресе, дәрігер Роза Кошкаровнаға ерекше ризашылығымды айтқым келеді. Ол өте ілтипатты, мейірімді және өз ісінің шебері. Қойылған барлық сұрақтарыма түсінікті, нақты жауап беріп, емдеу барысын толықтай түсіндірді. Asimed клиникасына және Роза Кошкаровнаға зор алғыс! Барлық науқастарға осы клиниканы шын жүректен ұсынамын!
YanDacor
Врач Роза Кошкаровна рахмет улкен! Уролог самый лучший врач!
Indira Sadubaeva
Барша қыз келіншектерге айтарым, Клиника Асимед врач генеколог Роза Кошкаровнадан артық адам таппадым! керемет!!! Консултациянын өзі прям бәрі түсінікті! барлықтарынызға кенес беремін!
Асылжан Примкул
Врач Роза Кошкаровна сізге өте улкен рахмет!!! Неше уақыттан бері диагноз таппай жүр едім. 1 маздан сразу кетті !!! Улкен рахмет!!! Жұмысыныз алға баса берсін!
Айжан Ибрагимова
Керемет клиника Гинеколог Роза Қошқаровна өз ісінің маманы❤️ Ең керемет врач Толыққанды емдеп берді, өте таза әрі ыңғайлы жер, білікті маман❤️ Записпен уақытылы қабылдайды Барсаңыздар өкінбейсіздер🥹
AM
Aqarys Matekov
Педиатр невропотолог Гульзада Джораевнаға 2021ден бері келеміз. Өз ісінің маманы, балаларға деген қарым-қатынасы өте керемет. Ең бастысы жазып берген емі сразу іске асады баламыз Алланың қалауымен екінші Гульзада ханымның арқасында тез жазылып кетеді. Үш баламда да суы бар черепной дав-е деген лечение жазып берді тфай тфай тілдері тастай тез сөйлеп тез жүріп кетті. Қазір үшінші баламды қаратып жүрмін үмітім зор👍. Рахмет Гульзада ханымға❤️
DU
Diana Uristem
Детский педиатр өте жақсы екен
Zhansaya Zhumagalikyzy
Гүлзада Джораевна врач педиатр өте ұнады. Баламен жақсы қарым қатынаста бола біліп, қажет информацияны қарапайым тілде түсіндіре білді. Сондай-ақ балаға пайдалы ұсыныстар берді.✅
Гаухар Серикбаева
Спасибо невролог Гульзада Джораевну квалифицированные врач
AT
Akerke Toilieva
Эндокринолог Миразабаева Гульзада Джорабаевнага улкен рахмет туылгалы осы врачка караламыз, ардайым сыпайы керек емес дарилерди бермейди ден саулынымыз жакасы улкен рахмет
Джумадулаева Сабохат
Гулзада Жораевна жаксы билимди неврапатолог 5 ай болды барып жургенимизге натиже бар
ГП
Гулхан Полатова
Гулзада Жораевнаға рақмет өте білікті маман!😘
•••• ••••
Гульзада Джораевна грамотный специалист! Нравится как она с ответственностью относится к своей работе и видно что она любит как детей так и свою профессию. Ходим к ней с рождения дочи по сей день. Доче скоро 4 будет)
Асель Турсын
Гулзада Жораевна-супер специалист. Деликатно и очень подробно осматривает, каждое назначение объясняет, отвечает на все вопросы и мониторит состояние ребенка после приема. Ценно что человек любит свою работу. Если ищете неравнодушного профессионала для своего ребенка- рекомендую обращаться именно к этому педиатру. Спасибо вам❤️💐