Утешова

Alua Sultanovna12 отзывов
7 посещений
7 посещений
13 марта 2026, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рақмет! Сіздің сеніміңіз бізге өте қымбат. Денсаулығыңыз бен сұлулығыңыз үшін әрдайым қызмет етуге дайынбыз💜
Zhansayam .2 отзыва
13 марта 2026, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін рақмет! Сіздің сеніміңіз біз үшін маңызды. Денсаулық пен сұлулық жолында әрдайым бірге болайық 🤍
Аружан Букейхан💐2 отзыва
13 марта 2026, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін рақмет! Сіздің сеніміңіз біз үшін маңызды. Денсаулық пен сұлулық жолында әрдайым бірге болайық🤍
Аааа Сабитовна4 отзыва
Адиля Кален8 отзывов
13 марта 2026, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв и доверие! Мы всегда стараемся делать всё возможное для здоровья и красоты наших пациентов. 🌿
Александр Серов1 отзыв
13 марта 2026, официальный ответ
Большое спасибо за тёплые слова! Для нас очень важно ваше доверие. Всегда рады вам помочь💐❤️
Apple User6 отзывов
8 посещений
8 посещений
13 марта 2026, официальный ответ
Жылы пікіріңізге үлкен рақмет! Сіздің разы болғаныңыз біз үшін ең үлкен қуаныш. Әрқашан күтеміз! ✨
??
???? ????1 отзыв
Спасибо за ваш отзыв! Нам очень приятно. Будем рады видеть вас снова. 💫
Aya А13 отзывов
Рақмет! Сізге көмегіміз тигеніне қуаныштымыз. Әрқашан күтеміз! 💫
МШ
Медина Шынболат қызы1 отзыв
13 марта 2026, официальный ответ
Жылы пікіріңіз үшін рақмет! Сіздің сеніміңіз біз үшін маңызды. Денсаулық пен сұлулық жолында әрдайым бірге болайық. 🤍
ЕЖ
Евгений Жирихин1 отзыв
13 марта 2026, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв! Нам очень приятно, что вы остались довольны. Будем рады видеть вас снова👐🏻
Бублик 16 отзывов
13 марта 2026, официальный ответ
Большое спасибо за тёплые слова! Для нас очень важно ваше доверие. Всегда рады вам помочь👐🏻
Abzal Uteshov3 отзыва
5 посещений