Утешова
Стоматология
ТОО Утешова
Айдана Камал
Уржан деген доктор стоматолгта болдым өз ісінің маманы екен ұнады жақсы, таза жасайды екен
Аааа Сабитовна
Косметолог Шынарға рахмет ...
Александр Серов
В этой поликлинике понравилось медперсонал и как к тебе относятся И за столь коротикий срок востановили обе члюсти Блошое им спасбо
Adilya Kalen
Специалисты на высшем уровне 🔥😘
Өте білікті дәрігерлер екен, Тісімді от и до грамотно емдеп берді, еще бағасы да тиімді қаладағы бағалармен салыстырғанда, Тағы дерматокосметолог дәрігер де бар екен 12 жылдық Опыты бар, Тістеріңіз мазаласа ойланбай келеберіңіздер!!😍😍😍
??
???? ????
Хорошее клиника спасибо всем очень вежливые особенно Медсестра Юлдуз очень приятная вежливо общаться с людьми, врачи очень хорошие опытные мне понравилось советую всем 🫶
МШ
Медина Шынболат қызы
Дәрігерлердің жұмысы ұнады. Өте тианақты жұмыс жасайды. Мед персоналдарыда сыпайы қарым-қатынаста болды.
ЕЖ
Евгений Жирихин
Очень все понравилось, сделали все хорошо, все понравилось, советую
Бублик 1
👍🏻👍🏻👍🏻 лучшие