Айша
4.3
ЛД
ЛАУРА ДАНАБЕКОВА
В восторге
Айша салонына үлкен рақмет! 🌸 Кеш барып едім, соған қарамастан бір ауыз өтінішімді жерге тастамай, жылы қабылдады. Тіпті кетейін деп, есікті жауып жатқан кезде де көмектескені үшін ерекше алғыс! Алия ханымға жеке рақмет — шашымды ойымдағыдай етіп, өте әдемі қырқып берді. Қызметі де, қарым-қатынасы да жоғары деңгейде! 💖
Ас
Айша, салон красоты
сегодня, официальный ответ
ЛАУРА, добрый день. Благодарим вас за добрые слова о нашей работе 😉 Были рады знакомству!
Albina Nurbolovna
В восторге
Назерке мастер кырпык жасаттым адемы жасап берды маган унады😊
Ас
Айша, салон красоты
сегодня, официальный ответ
Добрый вечер. Большое спасибо за отзыв и высокую оценку 🙏 Рады работать для вас.
БХ
Бекзат Хан
В восторге
Мастер Диярбекке рахмет,шашымды мен оилаганнан әдемі етіп алып берді жұмцстарыңа тек сәттілік тілеймін
Aigerim Kaldybaeva
Был закрыт
Елдос Маханбет
В восторге
Барбер өте жақсы кісі екен,шашымды ойымдағыдай алып берді ісіңіз жүре берсін👍👍
MA
Mansur Adepkhan
Мастер Диарбек Шашты тема қылып алып береді 👏👏
Mik Mereidis
Понравилось
Сделали каре моим маленьким девочкам👍😍
ZK
Zhanna Kuat
В восторге
Шашымды сложное окрашивание жасаттым, күшті ұнады рахмет🌷
Мерей Сапаралы
В восторге
Я сегодня задела наращивание ресниц,Мастер-Самига очень аккуратно и деликатная,я очень давольно наращивание ресниц мне очень понравились прям супер🔝🔥🔥🔥
ZZ
Zere Zholshybekova
В восторге
Делала стрижку у мастера Пери. Всё аккуратно, профессионально и с учётом моих пожеланий. Результатом довольна
ББ
Ботагоз Бай
В восторге
Диарбек, барбер, жаздан бери еки улымды осы кисиге апарып, шаштары алдыртып жатыр. Улдарга унады, шаш киюды жаксы жасайды. Унеми Диарбекке барамыз, Кудай каласа.
SA
Sholpan Arslan
Совсем не понравилось
Ужасно,пришла спросила есть ли свободные мастера на стрижку ,ответ игнор,еще и лица такие надменные,вообще не советую,с таким сервисом вам все испортят ,жаль что нельзя поставить минус
Нурдаулет Косаев
В восторге
Мужской мастер Диарбек оте керемет мастер 20 кунде 1 барп турамын Оз ысынын шеберы
А.
Асеке .
В восторге
Мужской мастер Диярбекке рахмет өз ісінің маманы ойланбастан кеңес бере аламын
Нурдаулет Казыканов
В восторге
Диарбек мастер шашты оте жақсы алады ойындагыдай шыгарып береди жигиттер кеңес беремін🤩🔥🔥
НМ
Нұрболат Мұхтар
В восторге
Мастер Диярбек шашымды ойымдагыдай алып берды жумысына саттылыкккк👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Айгерим Байназарова
Совсем не понравилось
Баламнын шашын алуға барған едім, ер бала жылайды қәзір, клиенттердің мазасын алады деп алмай қойды, бәрі как будто сразу жыламай өсіп кеткендей, ешкімнін баласы жоқтай, әлде алдағы уақытта болмай ма......? Сондағы 5 минуттық жұмыс... Сосын тегін алмайсын сен шашты, көпшілікпен жұмыс істеген соң жылай ма жыламай ма ешкімнің шаруасы болмау керек ...
AZ
Бүгін шашымды қидырттым, ұнады. Ойымдағыдай шықты. Рақмет ❤
BT
Balausa Tasbolat
В восторге
Макияж жасаттым өте ұнадыыы, ойымдагыданда адеми шыкты😘🙏🏻
IE
Indira Erniyazova
В восторге
Керемет салон, арзан әрі жылдам, ойымдағыдай жасап берді🫶
НН
Назерке Н
Ужасный салон. Обслуживание 0. Как будто бесплатно делают. И мастера ужасные
Асанали Жолдасов
Совсем не понравилось
Мужской мастер не опытный не доволен не советую вообшем
LA
Lazzat Alim
Совсем не понравилось
Өте нашар! Ойымдағыдай жасай алмады қастан да, жай әшейін чёлканың өзін дұрыстап стрижка жасай алмады!
💲💲🔣🍣🍱 🍱🍣🍤
Совсем не понравилось
Ерлердің шашын алатын бала шаш аламайды.Төбемнің бәрін оиып тастаған бармаңдар
www qqq
Не понравилось
Тойға бара жатып асығып келдім.Ақыры бас жуатын болған соң,шашымды қырқа салайын деген едім,давайте легкий каскад деген еді.Ұп ұзын шашымды каре қылды иықтан,одан қалса легкий каскад деп әр жерден ойып тастаған шашымды!!! Элементарьно чёлканы дұрыс қырықпаған!!! Енді бармаспын!!!
ЖА
Жанерке Апиева
Совсем не понравилось
Жай гана шашымнын ұшын қырқып тегістеп бер дегенди быт шыт шытын шыгарып қырыққан баска нарсени вообще жасай ала ма?! дені дурыс мастер алсаныздар. енді бармаспын
Makpal Ersinkyzy
Күшті , Айдын мастер ❤️
SB
Sanim Bakbergenova
В восторге
Отличный сервис и услуги мастера Айдын👍