Doner House
Кафе быстрого питания
Оразбек Т
Бага братан қолынан шыққан бөлек дәмі бургер күнде алам дәмі керемет лаваш бәрі зор істид келіңдер😮💨😍🔥
Uldana Aitymova
Тема ұнады дәмі бөлек бургер всегда алам😍🔥
Дамир 17
Донер ужасный, купил пришел домой откусил а оно уже протухло рейтинг накрученный не верьте! На улице даже собака не съела а я откусил два куска капец ! Продукты не свежее отстой донер !!!
Saken Begalev
Самые хорошие доступные цены и вкусные обслуживание на высшем уровне все продукты свежие работающему пацану Большой респект
ДШ
Дамира Шерниязова
Вкусные,сытные донеры👍🏻Все на высшем уровне и мясо и овощи свежие.Порция большая, а также персонал топ🫡👍🏻
BO
Bakosh O6
Doner House – дөнер жегім келсе бірінші баратын жерім. Етінің дәмі ерекше, соустары үйлесімді, порциясы тойымды. Қызмет көрсетуі тез әрі сыпайы. Атмосферасы да жайлы. Ұсынамын!
Arailym Lesbai
РШ
Рахман Шапанбаи
Келмеңіздер онша емес
Nurislam Ilesov
Кишкентай кылып жасайды онша емес кейн
БТ
Бағлан Турсынбаев
Керемет екен
МЫ
Майра Ысмайыл
Вкусный донер👍, нам понравилось, теперь часто заказываем
ЖМ
Жанерке Молдабекова
Өте нашар, майын ауыстырмағаны иісінен ақ сезіліп тұр. Алғанымызға өкініп қалдық😏. Желінбей қалды😔