Әдемі Life
Салон красоты
3.7
3.7
Meruert Aripbek
Мастер Елдана жұмысы қатты ұнады өзіде приятная,прям аккуратно қанатпай,ауыртпай жасап берді,көңілім толыып тұр тырнағыма қарап 😍🥰
Аружан Шакеновна
Мастер Елдана сделала маникюр очень аккуратно и профессионально. Все инструменты были одноразовые и стерильные, что для меня очень важно. Осталась довольна качеством работы и сервисом. Спасибо!🌸🩵💕
Улдана Уалихан
Топ мастер Сымбат😍😍😍😍
Фатима Мухаммад
Салон просто отличный! Уже несколько раз там была теперь хожу только к мастеру Айише. Делает всё очень аккуратно и элегантно 😻
Диана Есжан
Индира мастер өте аккуратно әдемі етіп жасайды❤️ Жұмыстары ұнайды айтқанымдай жасап береді всегда😍👍
Динара Шарипова
Айша мастер ❤️❤️❤️❤️❤️
Молдир Салимбаева
Я делала маникюр у топ-мастера по имени Сымбат. Она, когда чистила, поранила мне ногти до крови. Мне совсем не понравилось. Лак нанесён неравномерно в одном месте есть, в другом нет. Я очень недовольна результатом, работа выполнена крайне плохо🤦♂️🤦♂️🤦♂️
Динара Таубаева
я сидела на у Симон мастер Честно говоря, мне вообще не понравилось. Она работал очень грубо: в некоторых местах сильно срезал, даже поранил до крови. Мне показалось, что он не совсем понимает, где и сколько нужно убирать. Поэтому результатом я осталась недовольн
Аружан Ауезова
Честно говоря, мне было немного неприятно. Когда при клиентах мастеров ругают или унижают, это выглядит некрасиво. Как клиент я чувствую себя неловко. Лучше такие вопросы обсуждать без клиентов.
6 посещений
EH
Elnara Hasanova
Позвонила в салон красоты «Адеми Лайф», чтобы узнать информацию об услугах. К сожалению, администратор ответила очень грубо и разговаривала в неприятном тоне. После такого общения желание записываться в этот салон полностью пропало. Считаю, что администратор — это лицо салона, и такое отношение к клиентам недопустимо. Надеюсь, руководство обратит внимание на качество обслуживания.
Арайлым Ауелбай
Өте нашар жасатқан тырнағым 2 сағат болмай түсіп қалды. Сымбат мастер🤦🏼♀️чистка жасатып едім қанатып тастады🙄
Аяулым Манапқызы
10000/10
Zhanelya Suleymenova
Мастер Елдана ❤️ аккуратно ауырпай кутикуланы канатпай жасайды только к ней хожу. Советую 🫶
Жанат А
Әдемі десе әдемі екен! Мастерлер де ұнады, жылдам әрі сапалы жасап берді👍🏻 Молодцы
Сандуғаш Серікбай
Ужасный салон🤢 маникюр әр саусағым әр түрлі) куттикулам 1апта ауырып жүрді Аяж мастер😬 ватсаптан жіберген дизайнымды істей алам деді келсем ондай жоқ деп тұр👎🏻
9 декабря 2025, официальный ответ
Саламатсызба! Аяж деген мастер жоқ еді бізде. Қай күні келген едіңіз, уатсаппқа жазсаңыз бізге
Nazerke Umirbek
Индира мастер идеально істейді ❤️❤️❤️❤️
Ася 🌿
Ужасный салон мастера грубые прямо перед клиентами матом ругаются постоянно отвлекаюктся, мастер Симон маникюр очень грубая, опоздала на 30минут не здравствуйте не досвидание колымнын барын шукып канатып порезала мне саму кожу пилкой , вообщем не советую
10 августа 2025, официальный ответ
Вроде бы тихо,вы же у нас прям щас сидите 😊 И не первый раз как я вижу по записи Постоянно довольно…
Ақгүл Мырзахан
Мастера 100% опытные! Главное это! Цены самые низкие в городе! Цены за такую качеству работ вообще супер! А те кто ищут комфорта и уюта прям в Премиум салоны идите туда! И платите за педикюр и маникюр с гелем минимум 15-18тысыч как минимум а тут от топ мастеров маникюр и педикюр с гелем 10000тг Мне кажется лучший вариант меньше платит и получить больше качественную работу!
AT
Aizada Tursss
Балкерімнің жұмысына ризамын!😍 Нормально мастер таппай жүрген едім.барлығы 1 аптада түсіп қалады.не сұрасаң соны жасап береді.кірпіктеріме 1 айдан асты сол күйі тұр.барлығы сұрайды қайда жасатасыз деп💖💖💖
5 посещений
Venera Kojamkul
Мастерлер өз жұмысын дұрыс атқармайды! Осымен 2 рет келіп отырмын екуінде де саусақтарымды ауыртып , қолымды тартып отырды.Ауыздарынан элементарно “қолыңызды беріңіз” деген сөзді айта алмайды , қөз қарастарын айтпай-ақ қойайын, жұмыс жасағылары келмесе неге мастер болып отыр?! Жасатқан тырнақтарымның түсіп , шеттері ұшып кетті😠👎🏻 Мен барған мастерлер Айша және Сымбат мүлде жұмыс жасай алмайды -000000
ТМ
Толғанай Мырзатай
Салонга 5⭐️,көңілім толады,барлық мастерге отырғанмын,вроде бы ешкім грубый емес еді. Бағасына качествосы жоғары деа ойлаймын.
7 посещений
Толганай Алимова
Өте дөрекі кісілерекен,төлеген ақшаң ауаға кетеді.Мега салон сияқты сезінеді екен өздерін 😂 кірпік жасатып едім 1 аптада түсіп қалды ойылып ойылып барудың қажеті жоқ
22 октября 2025, официальный ответ
Толғанай саламатсызба?! Біріншіден қанша жыл келіп жүрсіз бірде бір рет түспеген , 1апта 5-6 кірпік…
Дариға Исламхан
Ұнамады ,мастерлері дұрыс жұмыс жасамайды
м 🎧
Мастер Айша очеень хорошо делает свою работу💕💕
Нұрила Сарсембаева
Мне понравилось Балкерим спасибо большое просто супер
Жк
Жан ка
Сымбат мастер маникюрды зор жасайды!!! Я очень довольна,тағыда келемін 🥹
Merey Tolymbek
Салон өте керемет особенно наращивание ресницы и ногтейды күшті жасайды мастерлер топчик
SN
Sayara Naimova
Классный салон, качество работы супер особенно у мастера Айшы 🌹👍🏻
aruzhan ❤️
2жыл болды тек осы жерде маникюр жасатам мастер Эльдана мен Аселя екеуыне ғана жасатамыз анам екеумыз, сервис жақсы, ойыңдағыдай кушты кылып жасап береды, топ мастерлерынен карағанда кайда жақсы истейды 😍
Nurayykka _
Даже 1⭐️ жалко) Кіргенде амандасып,кімге жазылғанымызды сұрамақ түгіл жоқ болған админстратор барлық процедура бітпей жатып жетіп келіп оплата алып,тағы жоқ болып кетті,ұнады ма ұнамады ма сұрау деген атымен жоқ.Мастерді өзім іздеп тауып алдым,күтіп отырсам админ келетін түрі жоқ.Наращивание мастер атын білмеймін,кушеткасы ыңғайсыз,мойынға қоятын вообще еееең арзан,дымға тұрмайтын бірдеңе,басымды қайта қайта көтеруге тура келді,ауырғаны соншалық.Көзімді шұқып,шұқып ауыртып,ужасный бірдеңе жасады әйтеуір 2 сағаттай отырып.Мастерлердің барлығы странные,основатель персоналмен жұмыс жасамайтыны көрініп тұр. Педикюр мастер терезе жақта отқан вообще не жасаймыз деп сұраған да жоқ деп,амандасу жайлы айтпаяқ қояйын.Бар базаны жоқ деп өтірік айтып🙂👍🏻 Маникюр в целом ұнады,но опять тоже ужасное отношение,мен тырнақ жасатуға келіп тұрсам,и так тырнағыңыз жоқ деп жұлқынып🗿 0/10. Бұндай отношениемен әлі жұмыс істеп тұрғанына таңқалдым.Сразу 4 процедура алып,постоянный клиент боламын ба деп ойлап едім,локация удобно болған соң. Теперь ни ногой.Басқа салон таңдағандарыңыз дұрыс🙏🏻
Dana Anarbek
Топ мастер Сымбат грубый сойлеп озы 20 минут кешыгып кабылдасада ангиме айтып отыр, алдын ала наращивание екенын айтпайсызба деп,кутикул барлыгын канатып тастады👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
22 октября 2025, официальный ответ
Сізге ыңғайсыздық тудырғанымыз үшін кешірім сұраймыз. Мастерге ескертеміз.
Балжан Мынбай
Айша мастер вообще супер 2 ші рет жасатып жатрмын керемет жасайды. Нежный, ойымдағыдай шығады барлық маникюрлер❤️😍😍 Ең күшті мастер
Аида Кайратова
Сымбатка наращивание жасатып едым ауыртып канатып грубая алы де саусактарым ауырып тур бурынгы мастерлер жаксы еды сымбат урысып то анау жок то мынау жок специально ауыртып ыстегендей как будто тегын ыстетып жаткандай вообще не советую👎👎👎👎👎👎
7 посещений
sayatovnna_ ss
Алдынгы апта наращ.ногтей жасатып едым Асельге 2 куннен сон сынып калды быр тырнагым,ышынде ауа калып кетыпты.3 саусагымды канатып жыберген.Ваще унамады 👎🏻Алдынгы мастерлер жаксы жасайтын еды. И казыр уакытылы барсанда жарт саг отырасын кутып
nnurlybekovna _
Вообще безответственные, клиенттермен сойлесип билмейды, канша кун бурын жазылсакта бос орын жок деп, оздери предоплату сурамай и то и виноват кылып тур адамды, ужасный салон
Записалась к топ мастеру чтобы что избежать всяких «травм» но увы уже второй день ногти беспокоят🥲
27 июля 2025, официальный ответ
Саламатсызба! Болған жағдай үшін кешірім сұраймын! Кейде кішкене царапинка болып қалып жатады,кожа т…
Спасибо вам, Индирa, за идеальные ноготки! Вы мастер, которому полностью доверяешься. Всегда внимательная, аккуратная и невероятно талантливая. Очень ценю вашу работу и теплое отношение! 🌸
Altynai🐾 Alpysbai
Индира — настоящий профессионал! Маникюр всегда аккуратный и красивый😍😍🩷
999 RRR
Ужасное отношение клиентам, не советую делать маникюр и педикюр, имя мастера не помню
Dina Boranbay
вообще ужасный салон,әр тырнақты әртүрлі жасады.ауыртып еще грубые мастеры.
Улжан Нуралы
Мастер Симон🔥
Ina Les
❤️
8 посещений
Gulmaidan Alimkhan
Записалась в данный салон на услугу, но, к сожалению, впечатления крайне негативные. Мастер опоздала на 25 минут, и это не первый случай. В прошлый раз мастер вообще не пришла, и меня принял уже другой мастер (при этом я была записана именно к топ-мастеру). Такое отношение показывает полное отсутствие ответственности и уважения к клиентам. Очень разочарована сервисом, больше обращаться желания нет.
Наз Бектурсын
Маникюр қызметі мүлде ұнамады. Мастер(кірген есік жақтағы) теріні ауыртып жасады, тіпті кутикулаға арналған май да жақпады.Жасағысы келмегені қатты байқалды. Өкінішке қарай, бұл салонға енді қайтып бармаймын.
Балжан Мауленова
Сымбат мастер Оте жайлы ауыртпай ыстейды екен меныкы сиякты слабый тырнактар Сымбат мастерге барындар маган Кызыл тус жараспайтын еды колымды карайтып жберетын колыма жарасатын тус жагып берды озиме катты унады жаксы коныл куймен кайттым Адемлайф уже 4 жылдан бери барамын мастерлери Оте керемет жылы жузбен карсы алады 😍❤️❤️❤️
ЭБ
Эля Битемирова
Это простой маникюр который делала мастер этого салона, как вы видите ужасное за это платила 2000 тыс тенге, за деньги не парюсь, но работа ужасная, как зовут мастера не знаю, другие мастера как работают не знаю и не имею ничего личного к другим мастерам, но этот не могу даже, 10 пальцев 10 разных длинах 😒🤬
Kalamkas Ziyabek
Сымбат мастер ужасно колдарымды канатпак тугили туптери ауырып жатыр прям страшно .Сал акуратно жасауга болады . сонша ауыртып .
Назерке Есболат
Классика деп айтканым осылай истеп берды мулдем классика емес Айжан деген топ мастер деп барып едым ойымнан шыккан жок касымдагы подругам баска тоже топ мастерге барды ол да болмады козы кызарып кетты оте калын кылып жасайды ертен барып баска жака снятие жасаймын клей козыме батып колым козыме тисе ауырып жатыр екыншы рет бармастай болдым снятие жасап берыныз акшасын толеймын десем менын уакытымды алдыз деп жасамай койды уакыты маныздырак клиенттын конылы емес акша маныздырак!
Aru 🤍
Моля ресницыы пряммм кушты жасайды Советуюю❤️🔥
Айдана .
Наращивание ресниц жасаткан едым, унамады😑👎🏻