Әдемі LIFE
Салон красоты
3.8
3.8
MADII 🎧
Мастер Айша очеень хорошо делает свою работу💕💕
Аружан Шакеновна
Мастер Елдана сделала маникюр очень аккуратно и профессионально. Все инструменты были одноразовые и стерильные, что для меня очень важно. Осталась довольна качеством работы и сервисом. Спасибо!🌸🩵💕
Сандуғаш Серікбай
Ужасный салон🤢 маникюр әр саусағым әр түрлі) куттикулам 1апта ауырып жүрді Аяж мастер😬 ватсаптан жіберген дизайнымды істей алам деді келсем ондай жоқ деп тұр👎🏻
9 декабря 2025, официальный ответ
Саламатсызба! Аяж деген мастер жоқ еді бізде. Қай күні келген едіңіз, уатсаппқа жазсаңыз бізге
Merei .
Спасибо вам, Индирa, за идеальные ноготки! Вы мастер, которому полностью доверяешься. Всегда внимательная, аккуратная и невероятно талантливая. Очень ценю вашу работу и теплое отношение! 🌸
Асем Исабек
Мастер Айшага ракмет😍
Аяулым ❤️
10000/10
aru
топ мастер нарашка 3д десем иттін кабығындай қылып береді басқа салонға барып истеттм шығып адемы калын обьемный кылып истеди екі рет уже осындай случий біріншісін макыл деп коз жумып екинши рет барп едм не надо так экономит 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Нұрила Сарсембаева
Мне понравилось Балкерим спасибо большое просто супер
Диана Есжан
Индира мастер өте аккуратно әдемі етіп жасайды❤️ Жұмыстары ұнайды айтқанымдай жасап береді всегда😍👍
Балжан Мауленова
Сымбат мастер Оте жайлы ауыртпай ыстейды екен меныкы сиякты слабый тырнактар Сымбат мастерге барындар маган Кызыл тус жараспайтын еды колымды карайтып жберетын колыма жарасатын тус жагып берды озиме катты унады жаксы коныл куймен кайттым Адемлайф уже 4 жылдан бери барамын мастерлери Оте керемет жылы жузбен карсы алады 😍❤️❤️❤️
AT
Aizada Tursss
Балкерімнің жұмысына ризамын!😍 Нормально мастер таппай жүрген едім.барлығы 1 аптада түсіп қалады.не сұрасаң соны жасап береді.кірпіктеріме 1 айдан асты сол күйі тұр.барлығы сұрайды қайда жасатасыз деп💖💖💖
Aki 🌙
Мне очень понравилась работа мастера Сымбат! Мастер очень комфортная,делает маникюр очень аккуратно,и красиво.
Nazerke Umirbek
Индира мастер идеально істейді ❤️❤️❤️❤️
Динара Шарипова
Айша мастер ❤️❤️❤️❤️❤️
Aru Zhaksylyk
Моля ресницыы пряммм кушты жасайды Советуюю❤️🔥
ZN
Zhanel Nurmakhanbet
Очень уютный салон, сервис очень хороший, девочки приятные! Делала ногти у мастера Акгуль, все очень понравилось, однозначно вернусь ещё и ещё! Всем советую, очень приемлемые цены, а ногти все ещё со мной сияют…😍 Теперь я ваш клиент на постоянной основе!💖
Жк
Жан ка
Сымбат мастер маникюрды зор жасайды!!! Я очень довольна,тағыда келемін 🥹
Dina Mamadiyarovna
Мастер Айшаға көөп рахмет за такие красивые ноготочки❤️
Venera Kojamkul
Мастерлер өз жұмысын дұрыс атқармайды! Осымен 2 рет келіп отырмын екуінде де саусақтарымды ауыртып , қолымды тартып отырды.Ауыздарынан элементарно “қолыңызды беріңіз” деген сөзді айта алмайды , қөз қарастарын айтпай-ақ қойайын, жұмыс жасағылары келмесе неге мастер болып отыр?! Жасатқан тырнақтарымның түсіп , шеттері ұшып кетті😠👎🏻 Мен барған мастерлер Айша және Сымбат мүлде жұмыс жасай алмайды -000000
ТМ
Толғанай Мырзатай
Салонга 5⭐️,көңілім толады,барлық мастерге отырғанмын,вроде бы ешкім грубый емес еді. Бағасына качествосы жоғары деа ойлаймын.
n ~
Недавно посетила этот салон впервые — и осталась в полном восторге! Атмосфера уютная, персонал очень доброжелательный. Мой мастер — Сымбат, просто волшебница! Всё сделала аккуратно, с вниманием к деталям, учла мои пожелания и даже подсказала, как лучше ухаживать за результатом. 💕 Вышла из салона с отличным настроением и ощущением, что побывала у профессионала, который действительно любит свою работу. Обязательно вернусь снова! 🥰
ЭБ
Эля Битемирова
Это простой маникюр который делала мастер этого салона, как вы видите ужасное за это платила 2000 тыс тенге, за деньги не парюсь, но работа ужасная, как зовут мастера не знаю, другие мастера как работают не знаю и не имею ничего личного к другим мастерам, но этот не могу даже, 10 пальцев 10 разных длинах 😒🤬
Толганай Алимова
Өте дөрекі кісілерекен,төлеген ақшаң ауаға кетеді.Мега салон сияқты сезінеді екен өздерін 😂 кірпік жасатып едім 1 аптада түсіп қалды ойылып ойылып барудың қажеті жоқ
22 октября 2025, официальный ответ
Толғанай саламатсызба?! Біріншіден қанша жыл келіп жүрсіз бірде бір рет түспеген , 1апта 5-6 кірпік…
Nurila Lesbekkyzy
Индира мастер работасы👍👍 и ресницы Балгерім тож өте жақсы жасайды 🫶
Ina Les
❤️
Merey Tolymbek
Салон өте керемет особенно наращивание ресницы и ногтейды күшті жасайды мастерлер топчик
Фатима Мухаммад
Салон просто отличный! Уже несколько раз там была теперь хожу только к мастеру Айише. Делает всё очень аккуратно и элегантно 😻
SN
Sayara Naimova
Классный салон, качество работы супер особенно у мастера Айшы 🌹👍🏻
Аида Бегалы
Не салон красоты а какой-то базар! Бұрын мастерлеріде,обслуживаниесыде жақсы еді((
Dana Anarbek
Топ мастер Сымбат грубый сойлеп озы 20 минут кешыгып кабылдасада ангиме айтып отыр, алдын ала наращивание екенын айтпайсызба деп,кутикул барлыгын канатып тастады👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
22 октября 2025, официальный ответ
Сізге ыңғайсыздық тудырғанымыз үшін кешірім сұраймыз. Мастерге ескертеміз.
Замира Кобей
Тырнақ жасатпаныздар өте нашар Клиентпен жұмыс жасай алмайды Адамның уақытын алып , стандарт мастерге жазылдым өте нашар жасай алмаса жасай алмаймын деп айтпайма, еще ауыртып жасайды Сымбат деген қыз Өте өте өте нашар 😭😭😭😭😭өкініп қалдым Барманыздар жұмыс жасай алмаса неге жүр салонда Ұшырып жасап берген өте нашар 😰😰😨😨😨
Zhanelya Suleymenova
Мастер Елдана ❤️ аккуратно ауырпай кутикуланы канатпай жасайды только к ней хожу. Советую 🫶
НД
Нурлы Дулат
Мастера неопытные, чувствуется отсутствие профессионализма. Работу выполняют неаккуратно и халатно. За такие услуги цена абсолютно не оправдана. Потраченное время и деньги — зря. Не рекомендую!
Nazerke M
Если честно, пошла к ней по рекомендации. Но, ужас, там совсем нет никакой чистоты. Делает всё как попало. Делала наращивание — сделала ужасно. Мне совсем не понравилось. Всем должна была сделать одинаковый белый узор по краю, но даже это не смогла нормально сделать. Каждый ноготь разный, совсем не понравилось 😭
Altynai🐾 Alpysbai
Индира — настоящий профессионал! Маникюр всегда аккуратный и красивый😍😍🩷
Балжан Мынбай
Айша мастер вообще супер 2 ші рет жасатып жатрмын керемет жасайды. Нежный, ойымдағыдай шығады барлық маникюрлер❤️😍😍 Ең күшті мастер
Айдана .
Наращивание ресниц жасаткан едым, унамады😑👎🏻
Аида Кайратова
Сымбатка наращивание жасатып едым ауыртып канатып грубая алы де саусактарым ауырып тур бурынгы мастерлер жаксы еды сымбат урысып то анау жок то мынау жок специально ауыртып ыстегендей как будто тегын ыстетып жаткандай вообще не советую👎👎👎👎👎👎
sayatovnna_ ss
Алдынгы апта наращ.ногтей жасатып едым Асельге 2 куннен сон сынып калды быр тырнагым,ышынде ауа калып кетыпты.3 саусагымды канатып жыберген.Ваще унамады 👎🏻Алдынгы мастерлер жаксы жасайтын еды. И казыр уакытылы барсанда жарт саг отырасын кутып
999 RRR
Ужасное отношение клиентам, не советую делать маникюр и педикюр, имя мастера не помню
Акжайык Спабек
Елдана❤️
Hanshaym Bakhytzhankyzy
Ужасс, не советую кутикуланы қанаттып алады
nnurlybekovna _
Вообще безответственные, клиенттермен сойлесип билмейды, канша кун бурын жазылсакта бос орын жок деп, оздери предоплату сурамай и то и виноват кылып тур адамды, ужасный салон
УК
Улпанай Кузбакарова
Ужасс қыздар баруға кеңес бермим. Дым былмиды мынандай ыстеңіз десем ондай бдмим баскасн көрсетсең анау мынау сылтау айтад жактырмай ыстид тегін ыстеп отқандай өте нашар дөрекі сөйлейд . 1 жулдызда баспайтын едым мына салонға😏
30 августа 2025, официальный ответ
Саламатсызба! Кай мастерге отырган единиз?
Dina Boranbay
вообще ужасный салон,әр тырнақты әртүрлі жасады.ауыртып еще грубые мастеры.
GA
Gulmaidan Alimkhan
Записалась в данный салон на услугу, но, к сожалению, впечатления крайне негативные. Мастер опоздала на 25 минут, и это не первый случай. В прошлый раз мастер вообще не пришла, и меня принял уже другой мастер (при этом я была записана именно к топ-мастеру). Такое отношение показывает полное отсутствие ответственности и уважения к клиентам. Очень разочарована сервисом, больше обращаться желания нет.
_aida _
Очень плохое место! Делала маникюр 3 раза: у стандарт-мастера, профи и топ-мастера. Топ-мастер вообще грубая — все руки поранила, ногти болели 2 дня. Просто ужас, идти туда совсем не стоит! Делает больно, ранит, а покрытие ещё и быстро слезает — ужас!
Ася 🌿
Ужасный салон мастера грубые прямо перед клиентами матом ругаются постоянно отвлекаюктся, мастер Симон маникюр очень грубая, опоздала на 30минут не здравствуйте не досвидание колымнын барын шукып канатып порезала мне саму кожу пилкой , вообщем не советую
10 августа 2025, официальный ответ
Вроде бы тихо,вы же у нас прям щас сидите 😊 И не первый раз как я вижу по записи Постоянно довольно…
S
Shermat
Өте нашар қанатып істейді. Барманыздар Топ мастерге жазылсакта стандарт жасады немесе топ мастерлеры ыстей амайды. Менеджер вообще сервис деген не екенын былмиды
Наз Бектурсын
Маникюр қызметі мүлде ұнамады. Мастер(кірген есік жақтағы) теріні ауыртып жасады, тіпті кутикулаға арналған май да жақпады.Жасағысы келмегені қатты байқалды. Өкінішке қарай, бұл салонға енді қайтып бармаймын.