Сценические и карнавальные костюмы
Службы
Асель Тұрлыбекова
Прокаттағы киімдер өте әдемі, жаңа күйінде 👌 Таза, сапалы, дәл уақытында жеткізілді. Қызмет көрсетулері де керемет, өте сыпайы. Рақмет, тағы да міндетті түрде заказ беремін. 🌸
dd
daha daha
Рахмет сиздерге киымдерыныз новый жап жана , ата аналарымызга унады , клиенттерыныз коп бола берсын, сыздердынде жумыстарыныз онай емес , Алла берекесын берсын❤️❤️❤️
Азиза Исмаилова
Огромный выбор костюмов для разных праздников!!! Красивые яркие красочные и неповторимые! Очень рада что нашла этот центр ни разу уже заказываем у них и очень довольны!!! Качество и новизна костюмов на высоте! Спасибо Адише и ее помощникам за их труд!!!❤❤❤
Азиза Исмаилова
МД
Мира Джолдабаевна
Бірінші рет алдық мектепке,1сыныпқа Прокат костюмдері таза, сапалы киімдер! Прокатқа беріп жатқан Адиша әпке де балаларыда өте сыпайы , жақсы қызмет көмектесіп 🫶🏻 Алдағы мерекелерде тағы да келеміз бұйырса
Данька Кульметов
хорошие костюмы, качество бомба, продавцы молодцы, спасибо большое, будем брать еще!
Молдир Артыкова
Койлектеріңіз керемет куштi тап таза утіктеліп келеді улкен рахмет.Алла ісіңізге береке берсін
A
Aselya.
Оте керемет киымдеры🔥
Erkebulan Toktar
Оте керемет уже балдарыма 5-6 рет заказ бердым бары уакытында келды киымдеры таза бр дақ жок тек осы жерден заказ беремін советую кыздар
Janerke S
Жанке депше
НН
Нурбакыт Наби
Киімдердің качествасы зор екен заказ берген едік бәрі уақытылы келді рақмет сіздерге енді тек сіздерден аламыз👍🔥
АЗ
Анастасия Зорина
Костюмы шикарные!!!! Я ни чуть не пожалела что так далеко поехала за костюмом для сыночка. Вещи все чистые, отглаженные, как с картинки!!! Идеальные!!! Очень приветливый парень! Все показал что мне нужно было!!! Буду брать ещё!!! И цена кстати очень приемлемая для проката!!!
Цп
4 декабря 2025, официальный ответ
Мы рад что выбрали нас!!! спасибо вам большое будем ждать вас снова🤍
Аружан Сейтім
Цена каншадан казақша койлектер
Цп
16 октября 2025, официальный ответ
8707-710-35-71 ватсаптқа фотосын жіберіп сұрай беріңіз☺️
🔥
Прокат Детский Костюмов
Карнавальный костюмы для детей Прокат детских костюмов
Дулат Нұралымбек
Керемет👍👍
ЖМ
Жанерке Мырзахметова
Жауапкершілік жоқ екен Заранее уақытын айтып дайындап қой десең дайындамайды, кешіктіріп салып жибереді не советую) нерв боласың құр босқа
АЖ
Айгерим Жубатырова
Кеш жарық. Костюмдер жақсы. Уже біраз утренниктерімізді өткізіп алдық. Рахмеет. Өсе беріңіздер, дами беріңіздер. Істеріңізге сәттілік
ZR
Zhazira Raihan
Оте керемет киімдер рахмет сіздерге💐😘❤️
Kasymzhomart Nuralymbek
Шымкент қаласы бойынша ең көп количество бүкіл Шымкент және Түркістан қаласын жәнеде ауылдарды киіммен қамтамасыз етіп отырмыз үлгермей қалуымыз мүмкін кейде себебі заказ көп бізде түсінікпен қарауд сұранамын , егерде телефон алмай жатсақ үйге келе беріңіздер брон алған күні түнгі 2,3 ке дейін жұмыс істейміз б, ешкімді киімсіз қалдырмағанбыз. Қолайсыздықтар үшін кешірім сұраймын, но қорықпай заказ бере беріңіздер сұраған бүкіл киімге выбор өте көп.
NN
Nurlybekkyzy Nurlybekkyzy
Оте нашар кызмет, адамдары заказ кабылдап алып жауап бермейди уакыты келгенде, стресс, нерв боласын, мын звандасан, жазсан жауап бермейди. Канша ата аналардын алдында жауапкершилик бар деп ойламайды, туннин бир уакытында уйин тауып алып барасын, барсан коресин калай телефонга карап жауып бермей отыратын. Акыры сондай iспен айналысып жатса, касына комекши алмайма, канша адамнын каргысын алганша. Вообще сервис ноль. Не рекомендую
ХК
Халима Куатбекова
Рахмет сіздерге утренник керемет өткізіп алдым вариянттар өте көп бәрі жаңа рахмет🫶🏻
??? ???
Рахмет көп көп киімдеріңіз өте керемет,бәрі жаңа үнемі осы жерден аламын
ㅤㅤ711 ㅤ
Приятное костюмы