Aqjan
Медицинский центр
Любой вид услуг УЗИ, клиентам с 2ГИС имеется 10%-ная скидка на УЗИ
Номер лицензии 0011940DX. Акимат Южно-Казахстанской области. Управление здравоохранения Южно-Казахстанской области.
Позвонить
РА
Роза Ангарова
Ақжан клиникасы алғысым шексіз!Істеген қызметтеріне өте ризамын Әсіресе массаж ұнады Назымға рахмет
Ахан
Акжан 1 Медициналық орталығының қызметкерлері, науқастың еміне өте тиянақты емдеуде.Атап айтқанда: Дәрігер Баймишев Асқардың емдеуді және уқалау бөлмесі -Орынбаева Назым қызымыздың адал еңбегі жемісті болсын,көп,көп рахмет!
Айсана Сейдакбар
Ербол Бахитжанович мырзаға алғысым шексіз, нағыз өз ісінің маманы, жұмысын адалынан атқарып жүрген жандардың бірі
ЫЕ
Ырысты Ертай
Инструктор Ербол ағай мен массаж маманы Назымға үлкен алғыс! Өз істерінің білікті мамандары👍
ИГ
Инокентий Громов
Не правильную информацию даёт администрация! Сказали придти сдать анализы в 08:00. Врача нет даже к 10:00!
BE
Batyr Ergeshov
Мықты мамандар, осы клиникада ем алуға кеңес беремін Дәрігерлер мен қызметкерлерге мың алғыс ✊🏻👍
ГР
Гулжан Рахимова
Маған ұнады дәрігерлер өте мықты кісілер екен. Аскар, Нұрлыбек, Ербол дәрігерлерге алғысым шексіз👍 Емделіп шықтым барлық дәрігер, медбикелерге ризамын😘
SA
Symbat Alimzhankyzy
Хочу выразить благодарность врачу ультразвуковой диагностики за высокий профессионализм и внимательное отношение. Обследование прошло в комфортной атмосфере — специалист всё подробно объяснял в процессе, отвечал на вопросы и уделил достаточно времени для тщательной диагностики. Оборудование современное, результаты были готовы быстро. Особенно хочется отметить деликатный подход и уважительное отношение к пациенту. Остались только положительные впечатления! Рекомендую этого специалиста тем, кто ценит качество, точность и человеческое отношение в медицине. Врач - Саулембаева Айжамал👩🏻⚕️
Добрый день, спасибо 🤗 Рады сотрудничеству 💛
Арайлым Дастен
«Ақжан» клиникасына үлкен алғыс! Әсіресе тамаша маман — Паметов Нұрлыбек Есенгельдиевичке ризашылығымды білдіремін. Өте сабырлы, ұқыпты және өз ісін жетік білетін дәрігер. Қабылдау кезінде барлығын түсінікті етіп айтып, емді нәтижелі жүргізді. Осындай кәсіби және адамгершілігі мол дәрігерлер көбейе берсін! 🌸 Менің алғысым шексіз «Ақжан» клиникасына! Әсіресе жоғары деңгейлі дәрігер – Паметов Нұрлыбек Есенгельдиевичке үлкен рақмет айтқым келеді. Өз ісінің нағыз маманы, әр науқасқа үлкен жауапкершілікпен және ықыласпен қарайды. Емдеу процесі кәсіби, түсінікті және нәтижелі өтті. Осындай білікті дәрігерлердің бар екеніне қуаныштымын! Ұжымға табыс пен сәттілік тілеймін! 🌿
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер! Большое спасибо, что оценили 😌 Были рады вас видеть.
СД
Сымбат Джунусова
Врачи супер👍👍👍
Айгуль Тлеубаева
Өте керемет клиника! Әсіресе Паметов Нұрлыбек Есенгельдиевич ортопед-травматолог дәрігерге мың алғыс!
Шипасын берсін , пікіріңізге. Рахмет
Молдир Еспенбетова
Ақжан клиникасында ем алып жатырмын.Ербол дәрігерге алғысым шексіз.Алғаш келгенде иігіп еңкеие алмайтын едім.Қазір әуелі Алла,содан кейін Ербол дәрігер.Клиника қызметкерлеріне де рахмет.Өз істерінің маманы.Жұмыстарына сәттілік.
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Молдир, спасибо вам большое за добрые слова. Будем рады вам всегда 😉
AE
Aiaru Elemesova
Рахмет қызыметкерлір жақсы ұқыпты өз жгмыстарын керемет жасайды
Zhakiya Sabit
Мен Пулатов ағама алғысымды білдіргім келеді. Ұзақ уақыт бойы гайморитпен ауырып, мазасызданып жүр едім. Ол кісі 10 күн бойы кәсіби әрі жан-жақты ем жүргізді. Емі өте жақсы әсер етті, жағдайым айтарлықтай жақсарды. Өз ісін жетік білетін, науқасына үлкен жауапкершілікпен қарайтын білікті лор дәрігер. Осындай мамандарымыз бар екеніне қуаныштымын!
Ем болсын
ГС
ГУЛЬНАРА Саудабаева
Ақжан 1 клиникасындағы травматолог Нурлыбек дәрігерге алғысым шексіз, өте білікті маман, ала алмай жүрген емімді, 2 күннің ішінде алып жақсы болып қалдым, осы дәрігерге келуге кеңес беремін👍
Спасибо за отзыв и оценку 🔥 Мы работаем для вас ❤
Акжан клиникасынын кызметкерлерыне алғысым шексіз, қызметтерін жақсы көрсетеді, жұмыстары алға баса берсің👏👍
Здравствуйте! Огромное спасибо за приятный отзыв 🔥Айтқаныңыз келсін 🤲
Динара Омарова
Была у гинеколога Айгуль Рахмановна👍🏻👍🏻 Всё понравилось 🫶❤️
19 октября 2025, официальный ответ
Динара, здравствуйте. Спасибо большое за приятный отзыв ❤ Приходите, будем рады вас видеть 🤝
Алзира Адилбек
Хорошие врачи
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Алзира, благодарим вас за добрые слова 🙏 Приходите к нам почаще!
ГС
Гульжан Саулембаева
Отлично
BK
Btob Kpop
Кымбаттау услуга и медсестра ма сал практика кажет Калай жасауды былмеды балага🥲 8 мын тг физиотерапия ультразвук и электрофорез Арзандау таптым оркен медте
Нагима Каржаубекова
Невропатолог Жанар Шынтемировнада приемда болдым, өте жақсы маман, барлығын нақтылап түсіндіріп берді, сонымен қатар узист дәрігер Айжамал Тагабаевнаны да атап өткім келеді, узиге түсіріп, түсіндіріп, әрі қарай қандай дәрігерден кеңес алу керектігін айтып берді👍 өркендеп өсе беріңіздер!
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Нагима, спасибо вам за теплые слова 🤗 Ждем вас в гости снова и снова ❤
Жанель 🤍
Была на УЗИ нервов, Саулембаева единственный врач, который смотрит нервы в городе. Очень грамотная, видно, что профессионал в своём деле🙌🏻🤍
19 октября 2025, официальный ответ
Спасибо вам за добрые слова, были рады вас видеть.
Муамр Каддафи
Очень хорошие грамотные врачи
Спасибо, Муамр, за ваш отзыв 🙏👌 Рады стараться 💛
Аңсар
Очень хороший сервис. Процедура проходит комфортно и еще без спешки. Результаты приходят быстро Все врачи делают работу на высоком уровне👍👍 Огромную благодарность выделяю Саусембаева Айжамал
19 октября 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим за добрые слова о нашей работе 🔥 Приходите к нам ещё, всегда рады.
Луиза
Саулембаева Айжамал — прекрасный специалист и просто замечательный человек! Была у неё на приёме — осталась очень довольна. Айжамал внимательно выслушала, всё подробно объяснила, на обследовании вела себя спокойно и доброжелательно. Видно, что она искренне заботится о пациентах и относится к работе с душой. Процедура прошла комфортно и без лишней спешки. Результаты объяснили понятно и сразу. Очень приятно, когда врач не просто делает свою работу, но и делает её с уважением к людям. Таких врачей сейчас немного. Если бы все специалисты были такими, лечиться было бы намного легче. От всей души рекомендую Саулембаеву Айжамал всем, кто ищет хорошего врача УЗИ!
СБ
Серик Болатов
Долгое вре мне не могли поставить диагноз (немели пальцы) каждый раз ставили разные диагнозы, по совету знакомых обратился к Саулембаевой Айжамал единственный врачь УЗИ в городе который смотрит нервы, очень грамотный специалист доступна объяснила в чем проблема, спасибо большое всем советую данную клинику.
Улбазар Аханова
Aqjanmed клиникасында болдым, ол жерде барлық мамандары жақсы, мен узиға түкен болатынмын дәрігер Айжамал Тагабайқызына көңілім толды, сауатты білікті маман екен, асыпай қарап нақты айтты. Осы кісіге баруға кеңес беремін.
G
Gulnara
Қызметкерлердің кәсібилігі мен жауапкершілігі жоғары деңгейде. Тагабайқызы Айжамалдың қабылдауында болдым, өте сыпайы жоғары деңгейдегі УЗИст. Рахмет!!!
Джо Голдберг
Обращалась к врачу Саулембаевой для обследования нервов, и осталась в полном восторге! 👌 Очень внимательна и профессиональна. Весь процесс прошел быстро и комфортно, все результаты были объяснены чётко и понятно. Рекомендую её как лучшего специалиста в городе для диагностики нервов! 👍
Еркебулан Бейсе
Оте жаксы клиника, дарыгерлеры опытымен окыган🔥👍👍
МЕ
Мұхамеджан Еркебек
Я обращался к этим врачам несколько месяцев назад и очень доволен результатом. Точный диагноз и эффективное лечение помогли мне решить проблему. Особенно хочу отметить вежливое и доброжелательное отношение со стороны медицинского персонала, а также высокое качество обслуживания. Большое спасибо за профессионализм и поддержку!
СО
Сагдат Омар
Өте керемет, дәрігерлері білікті 👍
Бексултан Мұханов
зоорррр ✌🏻👍
ШМ
Шынгыс Мырзалы
👍 Оте сапалы керемет жер!!
НА
Нуржигит Азимкулов
Кәсіби деңгейлері жоғары мамандар риза болдым
АЕ
Арман Ердан
Хорошие врачи
Арслан Маратович
Зор екен
Алмас Сарсенбек
Медициналық орталыққа шын жүректен алғыс білдіремін! Қызмет көрсету сапасы жоғары деңгейде – қызметкерлер өте сыпайы, кәсіби, әрі қамқор. Дәрігерлер әрқашан тыңдап, нақты кеңес береді, ем-шаралар түсінікті әрі тиімді жүргізіледі. Барлық жағдай жасалған: таза, жайлы, заманауи жабдықталған. Осындай орталықтар көп болса екен деймін. Сіздерге сәттілік пен шын жүректен алғыс!
ЕТ
Ерсултан Турсынбеков
Всем советую 👍🏻
Alinur Urazaliev
Отличный центр, быстро решают вопросы, врачи хорошо обученные видно профессионалы, спасибо за работу всем советую
Syltan Bakbergenov
Классная клиника всем советую 👍🏻👍🏻👍🏻
NA
Nurken Alisher
Советую
Максат Сейдалы
Врачи очень вежливые и квалифицированные. Цены не кусаются. Очень удобное расположение и что радует-есть парковка. Спасибо большое.
ШГ
Шер Гафуров
Хочу выразить огромную благодарность всей команде. Врачи здесь — настоящие профессионалы своего дела: очень грамотные, внимательные, вежливые и душевные. Каждого пациента встречают с уважением, всё объясняют спокойно и понятно. Особенно приятно, что в клинике царит тёплая атмосфера, всё чисто, организовано, администраторы всегда доброжелательные. Я чувствовал себя в надёжных руках с самого первого приёма. Спасибо вам за заботу, профессионализм и человечность! 🙏 Обязательно буду рекомендовать вас друзьям и близким.
ЕУ
Избасар Жуманали
Классная клиника
СУ
Саян Усаянов Кожабек
Қаладағы ең жақсы емдейтін орталық
ГТ
Гульсим Таджибаева
Өте тамаша клиника. Жасым 72, осы жерге келгелі бері, керемет нәтиже алып, 20жаска жасарғандай болып жүрмін. Невролог Жанар Шынтемировнаға алғысым шексіз, білікті дәрігер, өте жақсы қарайды. Бұндай ем басқа жерде алған емеспін, бірінші күннен бастап нәтиже көрдім. Осы клиниканың қызметкерлері мың жасасын!