Поиск
Отрицательные
Ш
Шарипа
1 отзыв
Өте риза болдым Докторларға тура сол жерден ем аламын деп шештім.Ақнұр доктор командаңызға ризамын.
KN
Kymbat N
3 отзыва
Онлайн курс сатып алманыздар, мен сиякты алданасыздар! Ем жазып бермейд, ватсапта жауап жок! Уятсыздар. Акшамды кайтарыныздар !
LR
Lotus Rose
1 отзыв
Сәлем Ақнұр Акболат клиникасына рахмет айттым кеп отыр Со2 апаратын алдым натиже 10/100 шын отзыв рахмет.😍🥰😍🥰😍
AU
Apple User
3 отзыва
Мен СО2апаратын істетім оте керемет результат керемет насадкаларда стерильный маган унады.Докторларда өтн керемет білікті мамандар екен.Акнур акболат клиника жумыстарыныз алга баса берсін..
АР
Атабек Раимжанов
4 отзыва
Өте жақсы клиника. Врачтары өте білімді мамандар. Ағзаны тазалауға арналған керемет құрылғылары бар екен. Емі нәтиже беріп жатыр. Супер 👍🏻
Атабек, здравствуйте. Благодарим вас за теплые слова 😌 Всегда рады помочь ❤
ZA
Zhibek Akbolat
Ағза тазалаудан өттім,ұнады.Ракмет🌷
Salbina Mahamatjanova
1 отзыв
Мен СО2апаратын істетім өте керемет результат керемет насадкаларда стерильный маған ұнады Докторларда өте керемет білікті мамандар екен Акнур акболат клиника жумыстарыңыз алға баса берсін 😍😊
22 мая 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба, Salbina! Кері байланыс жасағаныңызға және жоғары бағалағаныңызға рахмет 💛 Сізді тағы…
Все комментарии
Aina Maksatovna
3 отзыва
Клиника өте керемет. Ағза тазалауға жазда келгенмін. Осы жылы тағы келсем бе деймін.
22 мая 2025, официальный ответ
Aina, қайырлы күн. Кері байланыс үшін үлкен рахмет. 🔥 Процедура Сізге ұнағаны үшін қуаныштымыз, тағы да келіңіз, күтеміз🌹🥰
Aknur Kurishbai
2 отзыва
Мен гидраға келіп тоқ ішек тазарттым,керемет результат көрдім, жеңілдеп қалдым🔥🔥🔥 Акнур Акболат клиникасы жұмыстарыңыз алға баса берсін,кушті екен маған ұнадыы. Ішіде таза,аппараттары да керемет,бір сөзбен айтқанда🔥🔥🔥🔥
Асель Омар
3 отзыва
Подряд 2 жыл қаралдым лечения алдым, вообще супер десемде болад🤩♥️ Ақнұр Ақболат клиникасына улкен рахмет 🔥
22 мая 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, жағымды кері байланыс үшін рахмет🥰, алла шипасын берсін🌹
KK
Khanzada Kalmurat
4 отзыва
ужасный клиника канша акшам кетты , Бальзамды алдым канша акшага результат о 😭Бальзамды мусорга тастадым ,
26 апреля 2025, официальный ответ
Саламатсыз ба, Сіз клиникаға қашан келген едіңіз? байланыс нөміріңізді қалдырасыз ба? мән жайларды шешуге тырысайық
TS
Turan Sport
2 отзыва
Хорошее обслуживание И решение всех проблем со здоровьем👍🏻
A
Akmaral
Кушти ем зор рахмет
ЖБ
Жанар Бубеева
1 отзыв
Қайырлы кеш! Мен Ақнұр Ақболат клиникасына алғысымды білдіремін. Өтімді тазалаттым. Врачтары өте білікті, білімді. Сервис өте жоғары деңгейде. Ақнұр Ақболат ханымға көп-көп рахмет🤗
A
Aisulu
1 отзыв
Здравствуйте, я всегда смотрю её релс и мне очень нравится её советы. Очень хорошая клиника, удачи вам!
Шахноза Пулатова
2 отзыва
Ақнур Ақболат клиникасында лечения алдым, керемет жақсы екен Ақнұр доктор күшті гинеколог екен молодец 👍
BI
Balzhan Izbasar
2 отзыва
Ақнұр Ақболат клиникасы өте керемет клиника тап таза мейірімді медбикелер Жансая Доктор жылы қарсы алады бетімді тазалап берді👏🏻👍🏻 Мөлдір доктор ішегімізді тазалап берді рахмет❤️
Гл
Городская легенда
15 отзывов
Со2 жасаттым, результат жақсы.
AK
Abay Kuzanbaev
1 отзыв
Осы клиникаға барып емделдім, рахмет үлкен. Не жесем де изжога болатын еді. Енді тамақты рахаттанып жеп жүрмын. Рахмет барлығына.
АК
Асия Кабыл
2 отзыва
Мен осы клиникага улкен Алгысымды айтамын менде женскийдан прблема болды баска жерлер коркытып ананы мынаны айтып. Акнур ханым карапайым тілмен бірін тусіндіріп өзі ем шаралар колданып комектесті казыр шукір бәрі жазылып рахмет сізге Акнур ханым және кыздарына
Nazerke Zhumadilla
4 отзыва
Осы Ақнұр Ақболат клиникасына барып өтімді шайдырдым. Бауырымды тазалаттым. Өте сапалы жұмыс жасайды. Рахмет.👍😍🥳
ДТ
Даурен ТАСАНОВ
3 отзыва
Мен осы клиникада емделдім. Өтім мен тоқ ішек шайдырдым. Көзім ашылып қалды 1 процедурадан сразу. Рахмет үлкен сіздерге🙏
ЭИ
Элдона Иристаева
1 отзыв
Барлық врачиар өте мейірімді мен өт пен гидроколонотерапия процедурасын жасаттым бір жасатқаннан результаты күшті болды😍
УК
Улдана Куандык
1 отзыв
Акнур Акболат клиникасынан 5 күндік ем алып, өзім рахаттанып қалдым. Полный ағзамызда не деген мусорлар жатыр екен гой. Клиника қызметкерлеріне үлкен рахмет❤️❤️Өз жұмысының мамандары.
Аида Мусылман
1 отзыв
Клиника Керемет Мен өтімді тазалаттым.ішек тазалауға кірдім Рахат болып жеңілдеп қалдым Рахмет Қыздарға Ақнұр Ақболат ханымға
EE
Erta Erta
2 отзыва
Акнур Акболат ханымга зорга жазылдымгой 2 ай кутип ерекше личение жазады екен дами бериниз Мыкты мансыз Узи апараттарынызда жаксы екен точна шыгарып берди канша узига бардым артурли шыгаратын
AU
Apple User
2 отзыва
Өте жақсы клиника. Баламның құртын тазалауға барып едім, өте жақсы мамандар. Баламның құрты прям шықты. Бетіндегі жаралары кетті.. Рахмет үлкен ❤️
МТ
Майра Токтамыс
10 отзывов
Клиника оте жаксы кызмет корсетеди екен бизге унады. Ток ишекти тазалау процедурасын алдым женилдеп калдым рахмет
NI
Nurik Ismailov
10 отзывов
Жауап кершіліктері өте төмен, 11:30 ға жазылдық барсақ ешкім жоқ оразадан соң кабылдаймыз деп отыр бір кісі ішіндегі. Жазылған Жазира есімді кісіге звандасақ тел өшіріп тастаған.
2 августа 2024, официальный ответ
Салеметсізбе ! Қай күні болды?
Все комментарии
НУ
Нургул У
1 отзыв
Жақсы клиника, келген адамдарға шай, кофе ұсынады, емдеу әдістері жақсы екен
Лицензионное соглашение
политика конфиденциальности