Sakura Sushi Shymkent
Служба доставки суши и пиццы
1.6
1.6
АS
Аида Saten
Париж сет заказ бердік вообще свежий емес,соустарын вообще салмаған,тез кеп қалды деп қуанып едім,балығы піспеген,пиццаның бетіндегі колбасалары әр жерде билеп кеткен,зрениясы нашар адам жасамағанба?ужассс алмаңыздар 🤦🏻♀️
Алтай Сатен
Нашар дұрс піпеген
Досжан Джунисбеков
Жалпы персонал, қызметі жақсы, суши пицца, чикен не советую! Сеть вообще алманыздар, Құдай кешірсін!
Arukalos Arukalos
вообще ужаас,малға тамақ берген сияқты дайындаған
Ужассно, крылочки кишкентай еты жок 🥲 Суши пиццамыз суып калган))
Улжан Ислам
Ужаснаа вапше суыққ грубый как попала сала салғаннн
Адыл Абенов
Жұмыс істеи алмайсындарма істемендер адам житін нарсе емес мнау !!!
Алина Мун
Самое ужасное заведение первый и последний раз здесь заказываю. Адрес Елшибек батыра 118,который у них не указан в 2 гис отвратительная кухня. Жаркое ,которого видимо у них не было ,они заменили на жареную карточку ,с 5 кусочками тонкого вареного мяса просто трэш какой-то. Окрошка самая отвратительная ,которую я когда либо пробовала. Тоже самое суши горчили ,рис полусырой,не соответствует фото ,налепили из того,что было видимо. Одно съедобное блюдо крем суп лапша . Деньги на ветер,еще и дорого! Не советую данное заведение вообще!
🍋 🍋
суши мен фри заказ бергем суып келді ұнамады біраз күтіп қалдым 👎
Мурат Сарсенов
Суши пиццасы піспеген, нашар, Доставкамен акелгенде қарап алыңыздар кашасы шығып аударып алып келген, айтсақ мойындамайды өзімізден көріп.
Айнур Базарова
Кеше заказ бердик, тез келди деп куанып едик, нашар екен пиццалары писпей калган камыры былжырап тур. Сушилары ужас куриши жаксы писпеген, биреуы жука, биреуы калын болып кесилген ужас екен енди заказ бермениздер бул жерден. Акшасына не стоит
G /I
Обслужка 0 Клиентпен сөйлесуді білмейт операторлары грубая прям Адамша сұрақ қойсаң жоқ деуге дайын тұрад Че за заведение, заказ беретін жер болмадығой нау🤦🏻♀️
Nur1ankyzi 🤍
Бүгін сіздерден 2 пицца және 60 штук суши заказ бергенбіз. Заказ маған 17:30-да жеткізілді. Бірақ бірінші келген жеткізуде бір пицца мүлде болмады. Айтқанымызда 15 минутта жеткізіп береміз деді. Ауызашарға әлі уақыт бар болған соң күтуге тура келді. Содан кейін өзім қайта жазып, екінші пицца қашан келеді деп сұрадым. Бірақ екінші келген доставщик те пиццасыз келді сонда не үшін сонша жол жүріп келгенін білмима? Бұл өте жауапсыздық. Клиенттердің уақытын, әсіресе ауызашар сияқты маңызды уақытты сіздерге сеніп тапсырып тұрған соң құрметтеу керек деп ойлаймын. Заказды дұрыс жинап, тексеріп жіберу керек. Телефонда жауап беретін қызда бұл біздің жұмысымыз емес деп жауып тастап отыр. Сонда клиент ретінде кімге айтамыз. Кешірім ретінде 2 пицца жібереміз деген еді, бірақ оған да 2 сағаттан асты ештеңе келген жоқ,жауапта жоқ!
ayash yryssbek
Пицца піспей қалған. Қамыр жеп отқандай болдық, сушилері свежий емес , күріштері жабысып қалған.
KK
Kizzhibekessalieva Kizzhibekessalieva
Оте нашар куриштери писпеген сырты клегей свежий емес турып калгансиякты отттееее нашар сушилери пиццалары жаксы.
ЕЖ
Ержанова Жансая
Постоянно кешіктіріп салады, то чикен қалып кетеді, то суши түгел салынбайды, уже екі рет қайталанды, бүгінгі заказ ровно төрт сағатта келді, енді заказ бермеспін
Айша Рахматулла
Ужасный сервис
ББ
Бақдаулет Бекболатұлы
Доставка сы жоқ , адрес айтсаң сылтау табады,әр жүргені ақша, ещё кешігеді. Сушиі 🍣 нашар
Айана Алишер
Дәмі өте нашар,күріші жабысып,огурциый свежый емес,өкініп қалманыздар
ЖН
Жамиля Нармаханова
Қаладағы ең жақсы суши пицца sakura_sushi_shymkent 100% осылар деп айталам бәрі унады бізге👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Аселья Мимиии
Пиццасы мүлдем піспеген және басқа пицца салып жіберген ауыстырып ,заказға немқұрайлы қарайды .
Erkin Onalbekov
гусьболат
Частый гость
Айжан Дуйсебай
Суып қалған ,шаш шықты пиццаның ішінен,дәмі жоқ,суши деген аты ғана, масқара
Raushan Kaldabaeva
Сушилары оте нашар дамы ужас!пицасынын бетынын бары кап кара дак.Ауыстырып беремыз деп жазган Адины.И ответьте сушиыда жок
YZ
Yel Zhunis
Дәмі жаман, шошқаның дәмі шығады, орыс досым айтты жеген. Шаш жеп отыр едік суши шықты рахмет
MM
Muhammad Muhammad
Дидок краш
Дана Кайнаркызы
Кәзір поварлары аусып кеткен вобще не стойт өтірік істеген алмаяқ қойыңыздар еще кешігіп келеді 2 сағаттан асырып
eliza _
Алғанымызға өкініп қалдық😂🤦🏻♀️сушиларын қалай болсын солай салып жібере салған👎🏻біреуі дау біреуі кішкееентай
AB
Дидар Мырзабек
Дидок краш проста🤟🤟🤟
Частый гость
Аяулым Ахат
Заказ разочаровал полностью. Качество настолько плохое, что даже собака не стала есть — пришлось выбросить всё в мусор. Пицца жёсткая и холодная, замены перепутаны, ответственности никто не несёт. Очень слабый сервис.
А К
Заказывала суши-сет, в составе которого должна была быть «Калифорния». После оформления мне сообщили, что её нет в наличии, и предложили замену. Я чётко попросила заменить на «Цезарь запечённый» и получила подтверждение, что отправят именно его. В итоге в заказе оказался «Цезарь жареный», который я не заказывала и не подтверждала. При обращении в поддержку мне ответили, что «это не их вина», потому что сменщик уже ушёл, и отказались делать возврат. Внутренние проблемы с передачей смены — это ответственность заведения, а не клиента. Дополнительно отмечу, что качество заказа оказалось неудовлетворительным: сет пришлось выбросить, пицца была жёсткая и даже не тёплая. Считаю отказ в возврате средств неправомерным. Если вопрос не будет решён, буду вынуждена обратиться с жалобой в соответствующие органы по защите прав потребителей. Крайне разочарована сервисом и отношением к клиентам. ЕСЛИ ХОТИТЕ ПОТЕРЯТЬ ДЕНБГИ СОВЕТУЮ!!!!!!
AM
Ayalusha M
Заказали сет, он был в плачевном состоянии. Принесли просто подогрев еду. Тесто пиццы жесткий. Суши совсем без вкуса. Соус на суши просто стошнит вас. Разве можно так безалаберно относиться с едой? Курьер принес доставку как попало. Все перевернувшееся. Полное разочарование.
Alua Rahymzhan
Хмерня полная никому не советую брать сакура суши «суши сэндвич» обжаривают на масле которому 5 или более 10 дней,пицца слишком жирная,не знаю просили пепперони принесли какую то сыр с курицей я такой пиццы не видела,они не знают что такое сет только на шару готовят что хотят,и потом привез доставщик у которого все окна открыты еда не в термо сумке,она приехала уже остывшей обращения водителя ужасное,говорит еще другую сумму «ВООБЩЕ НЕ ВКУСНО НЕ КОМУ НЕ СОВЕТУЮ!!!»
Balausa .
вообще ужас тот кто там отвечает на сообщения в ваццапе вообще наглый (ая) с клиентами вести не могут ужас попросили вежливо внести в заказ некоторые изменения а нам такое сказали а хотя сами изменили наш заказ сказав что нет филедолфии и внесли в наш заказ цезарь хотя мы об этом их не просили вообще самый низкий уровень и вообще говорят что чикен нету хотя в меню стоит сказали что якобы не продаем вообще как можно таких работников
Rahosh
ерболды жұмыстан шығару керек соның кесірі бәрі
Азамат Айтходжаев
береке сущи істеген қолыңа қотағым
AR
Asiko Remont
Өте нашар 98 минутта келді 90 минутта қайнап тұрған су суып қалады
Калдыбай Алибжан
Телефонмен дұрыс жауап бере алмайсындарма сонда ? Адаммен калай сөлесуді білмиді
di
Калифорния вся в волосах ужасно просто пицца вообще жирная приготовили как попало , даже звездочку ставить не хочется
Ақниет Сақтағанова
Соңша тандап осыдан беріп едік вавше болмады алдынғы жылы жақсы келген еді бұл жолы вавше дамы деген блмим суши емес 🤦поворды ауыстыру керек сияты қалай болса солай қарайды
Adina Asylbekkyzy
Не могу передать словами, ужасно все. Больше мне нечего добавить, там даже один помидор не выйдет, про колбасу вообще молчу.
Маржан Бимыржа
Рахмет дәмді екен сушилер
ЖУ
Жанар Уринбаева
Оте катты унады ,свежий,4000тгге вообще кушти,на двоих деген сеть алдым бирак оде добрый етип салыпты ишине ингридиенттерин,бирак мен алдын ала айттым что бы свежий болсын,куришпен толтырып жибермендер деп,и маган унады доставка 500тг болды
Аяулым Жанат
Ужас маскара тауык жун жун пица суык суши вопще отстой доставщик вопще ужас 2’5 сагат куттик и еще мойындамайды алманыздар❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌❌
Inkarim K.
Ужасно не советую
Gulim Kembilxan
Суши пиццаа заказ бердык) пиццалары кесілмеген. Суып калган , дәмі жок.Не советуюю вообще🥲💔
МШ
Мира Шуканова
Ужас реально. Заказали сет курица протухшая пицца это вообще 🤦♀️ все холодное. Написала им игнор полный. Не советую правда к ним давно СЭС не заходил кажется. Я написала вы же кормите людей как так халатно можно относиться ужас нет слов
Диана Серікбайқызы
Ужасссс простоооо тазалык ноль даже тауыктн жуни шыкты заказ бермениздер буларга тексериске бару керек кухняларына