Rich size
Магазин женской одежды
Гаухар Ш
Обслуживание кушти бирак оте кымбат багалары
IJ
Indira Joldasbekova
Очень хороший магазин и обслуживание на высоком уровне
SO
Saltanat Oralbayeva
Магазин керемет,Аружан ханымға рахмет не аламын қалай үйлестіремін деп тұрғанда ,тез-тез ыңғайлы әдемі етіп үйлестіріп берді,киімдері ұнады 🔥❤️❤️❤️❤️
Тұмар Тетобай
Консултант Майра 😍 қызмет көрсетуі өте жоғары деңгейді🥰 суперр киімдердіңде качествасы топ🔥🔥😍
Ayaulym Armanovna
Майра очень хороший консультант 😍 Мой выбор Rich size 💋
Aknur Kayratovna
Аружан ханымға үлкен рақмет! Алған киімдерімнің сапасы қатты ұнады!🥰
Тути Мауленкулова
Аружанга улкен Рахмет😘 Качество просто топ 🔥
D.
Dilnaz .
Майраға көп рахмет өте күшті қызымет жасайды өте күшті🥰
ДА
Дүйсен Алтынай
Қымбатқа көп рахмееет🥰🥰🥰
SS
Sss Sss
Не первый раз заказываю у них. Очень хороший магазин. Майра есімді консультантқа рақмет. Онлайн тапсырысымды рәсімдеп, жоғары деңгейдегі қызмет көрсету болды. Можно ей премию в честь НГ🌝☺️ Магазиндеріңіз өсіп, өне берсін❤️
ТШ
Таншолпан Шынгысбаева
Майрага Рахмет 🥰 Койлек отте катты унады 🥰
DM
Diana Mirtajieva
Киімдері әдемі қызмет көрсетуіде күштіі
SA
Sanda Amankul
9да көйлек заказ бердім 10да отырыс еді. Аружан деген қыз сразу салып жіберіп үлгердім 😍😍😍👏🏻өте риза болдым. Көйлектің размері өзі вообще иедально . Сервис на высшем уровнн
Aкбота Усен
киімдері кушты😍❤️,Аружан деген қыз керемет қызмет көрсетті!
Aidana Duisebayeva
Онлаин жақсы істейді екен киімдерді жақсылап упаковка жасап салып берді, Аружан есімді консультантқа көп рахмет
ЖГ
Жаннат Гаппар
Майра кызга улкен рахмет тез жауап беріп заиымды салып жіберді
Асылым Мараткызы
Онлайн доставка жасатып бүгін кофта алдым ,консультант қыздар просто от души жұмыс істейді! 🔥Қызметі жылдам, өздері әдемі,сыпайы,профессионал. Кофта сапасы огонь,күткенімнен де жақсы! Өлшемді дұрыс таңдап бере салады, кеңес беруі де топ.Шынымды айтсам,енді киім алсам тек осы қыздарға барам. Держите уровень!🙌🏻👏🏻👏🏻👏🏻
umi Umi
Майра әпше өте кушті тусіндіреді прям кушті 💋❤️
. Танчом
Майра апкей топппппп
АХ
Анэля Ханиф
Нам все понравилось девушкек консультации очень приветственные добрые весёлые красивые 🫶🏻❤️🥰
BT
Balausa Tasbolat
Маган бул магазин катты ұнайды тұракты клиентімін десемде болады🥰
BM
Balnur Myrzagali
❤️❤️🔥🔥
Aya baeva
💯
Birkhanym Baibol
өте қатты ұнайды бәрі супер консультант қыздар вежливая🥰
ДА
Диана Анартай
Мен осы магазиннің постоянный клиентімін. Мен киім таңдағанда нағыз қиын клиентпін, тіпті чемпиондар лигасының финалистімін. Бір киімді 20 рет қарайтыным бар енді. Бірақ консультант Алуа маған шыдамдылықпен көмектесіп, керемет киім тауып берді. Қызмет супер, рақмет! Алуааа люблююю❤️
Өте керемет тауарлар , сатушы қызметкері Қымбатқа рахмет😍🤍
Асель Нурсейтова
Лучший сервис
Akzhan Ualikhankyzy
Rich десе rich 🥹самая лучшая в Шымкенте❤️
• 𝐒 𝐀 𝐁 𝐈 𝐍 𝐀 • ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀
Спасибо большое магазину Rich Size,всегда самый лучшие красивые и качественные вещи , радуют клиентов разными подарками. А упаковка это отдельный вид искусства 😍🔥 • хочу поблагодарить менеджера Алуа спасибо за обслуживание и индивидуальный подход ☺️🤍
Динара Бекмуратова
Кыздардын консультациясы катты унады.Почти барлык магазин бардым но именно осы магазиннын консультант кыздары унады ! Вообщем кушти 😍😍😍😍😍😍всем советую
Аяулым Миркенова
Магазинын ужымдарына алгысым шексыз асиресе Майра есимды кызбен тез ары жылдам онлайын турде сауда жасадым Майра саган рахмет улкен.🌹💋❤️ судаларыныз бола берсын💵💵💵🧿🧿
А 💗
Отличное обслуживание,подобрали все то что хотелось,девочки умнички!
M 💕
Искала пальто чтобы было все прям идеально. Спасибо консультантам за помощь🥰😍 и за толерантность к моим шуткам😂🥲. Показали пальто еще в прямом эфире. Вечером я уже шла за ним😂 НО! Качество посредственное сказала бы слишком низкое для таких ценников. Но это уже вопрос к хозяевам. А продавцы молодчинки🫂
DN
Dana Nur
Ужасное обслуживание👎🏻
VIR OBSCŪRUS
Очень большой выбор одежды, внимательные консультанты. Вернусь снова 🧡
MN
Meruert Nurbekova
Тез заказ қабылдап, жылдам жеткізіп берді. Майра көп рахмет
~К 11
Қызылорда қаласынан заказ беріп едім 5 сағаттың ішінде келді😍киімнің рр тура келді ұнадыыы🥰консультат Майраға рақмет уақытылы жауап беріп,уақытылы салып жібергеніне🫶🏻
Zhansaya Abdimanat
Очень стильный магазин! Качество одежды отличное, всё соответствует фото. Персонал вежливый и помогает с выбором. Осталась в восторге 💘💘💘 Магазин однозначно заслуживает 5⭐
Айдана Турсын
Rich size дүкенінен көйлек алдым,қатты ұнады😍Сапасы,матасы ойымнан шықты.Кеш жазғаныма қарамай,тез арада жауап қайтарды.Онлайн-консультантым Майраға рахмет🌷Сұраған киімімнің видеосын жіберіп,өлшеміме сай киім таңдауға көмек берді.Видео арқылы матасын да анық көруге болады, ыңғайлы екен👍🏻
UA
Ulbosin Abdigappar
Кушті киімдері❤️🔥Алуа менеджерге мың алғыс🙏 өте сыпайы қызмет көрсету сапасы өте жоғары🫶🏻❤️🔥
РР
Ревизор Ревизор
Всё отлично, девчата шустрые , всё быстро оформили , последнее платье с Шымкента отправили в Павлодар по почте . Аккуратно упаковано! Мне понравилось. Советую !
АЖ
Алия Жаксыбек
Онлайн заказ бердим Алуа консультант жылдам жауап берип,кызмет сапасы барлыгы жогары😍😘😘😘☺️☺️☺️Саудаларыныз журе берсын!!!
AT
Aruzhan Tursyn
Онлайн түрде көйлек заказ бердім ,Алуа есімді қыз тез жауап берді, қызмет көрсетуі керемет ❤️ Доставка да жылдам болды. Көйлек сапасы жоғары, өзіме қатты ұнады! Алуаға үлкен рақмет — сыпайы, көмектесуге дайын жұмыс жасауыда керемет ұнады🥰 Міндетті түрде тағы да тапсырыс беремін🫶🏻
FU
Feruza Ubaidullayeva
Сегодня с утра решила заказать образ с магазина Rich size. Заказ приняли быстро, помогла с выбором консультант Алуа. Доставку оформили сразу. Я довольна покупкой👍 Образ шикарный, качество отличное 😍. Благодарю Алуа за быстрое обслуживание 🌺. Теперь буду вашим клиентом ❤️
shamshuraq SSS
Недавно сделала заказ в интернет магазине RichSize покупала платье, и осталась очень довольна.Качество отличное, всё соответствует описанию и фото. Особенно хочу поблагодарить консультанта Жанель она очень вежливая, помогла с выбором размера и быстро ответила на все мои вопросы. Благодаря ей покупка прошла легко и приятно. Обязательно закажу ещё что-нибудь в этом магазине. Спасибо большое!
ЖЖ
Жазира Жумалиева
Киымдеры оте сапалы менеджер кыздар молодцы асиресе Асемай менеджер оте мадениетты оз ысын жаксы аткарады
ЖА
Жанузак Акмарал
Киімдері де күшті! Сатушы қыздарда өте мейірімді клиентпен қалай сөйлесуді біледі😍 көйлек алған едім сапасы өте күшті😍😍😍😍
...... .....
Киімдері өте әдемі 😍 сапасы да керемет 🥰 Менеджер Асемайға үлкееен рахмет ❤️
Тельман Гүлжазира
Киімдері өте әдемі😍качествосы да керемет🥰 Менеджер Асемайға үлкееен рахмеет❤️❤️
Arujan Abdenova
Пряам күшті магазин бағасыда күшті 🤩🤩🤩🤩 100% качество топ обслуживание 🤩🤩🤩🤩 алыңдар Өкінбисіздер томпақ қыздар арық қылп көрсетеді 🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩 я тебя люблю магазин