Ermart
Магазин канцелярских товаров
18 .
Өте нашар дұрыс баға қоймаған продавец баска баға айтады анаусы басқа баға айтады не советую
SS
Shugyla Salybek
Бағалары арзан, ассортимент көп екен😍👍🏻
_Nur_ Q_Q_
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Iliyas B
Оптом десе шынымен оптом екен басқаларына қарағанда 👍🔥
НЮ
Наргиза Юнусова
Оптовые цены. Большой ассортимент. Продавцы очень внимательные. Советую!
ЖК
Женя Карбасов
Спасибо за товар , цены хорошие ,если оптом коробками будете брать,то еще ниже даст
Nursultan Ergesh
озым зат алдым сондай конилды сатушылар акконил екен.качество топ бомбаа☺️☺️👏🏻👏🏻
Самые низкие цены , оптовые👍🏼👍🏼👍🏼