Аптека
Arailym Qaramyrzaqyzy
Первая помощь
Lyaz ✨
В восторге
Жылдам жауап беріп, іздеген дәрімізді таптық. Қасына сыйлығы да бар. Жылдам жеткізіп берді рахмееет❤️🫶
Антонина Нураева
В восторге
Очень грамотный фармацевт,подобрали хороший аналог лекарству которого не было
Ерке Айлабекова
Совсем не понравилось
Взрослая женщина с платком делает непрофессиональные высказывания клиентам.
Banuu 🤍
Не понравилось
ибуфен сурасак 1жасар балаға деген,ибукем(7-12 балаларға)берып жыберды
Saida ✨
В восторге
Отличная аптека 👍 Всегда в наличии нужные лекарства, вежливые и грамотные фармацевты. Обслуживание быстрое и приятное. Рекомендую.🫶🏻
ГБ
Газиза Болат
В восторге
Керекмет аптека, биликти фармацевттер жумыс жасайды, багасы да кымбат емес, колжетимди Маган унайды, сиздергеде кенес берем
ДБ
Динара Бердибаева
В восторге
Қызмет көрсету деңгейі жоғары. Қызметкерлері білікті, клиенттерге мұқият қарайды. Қажетті дәрілерді табуға көмектеседі. Аптека жұмысына ризамын.Бағалары қол жетімді 👍👍👍
Акдидар Омирзак
Совсем не понравилось
К сожалению, осталась недовольна обслуживанием в данной аптеке. Сотрудники ведут себя невнимательно, общаются без должной вежливости. На вопросы отвечают неохотно, создаётся ощущение безразличия к клиентам. Хотелось бы, чтобы руководство обратило внимание на качество сервиса.👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
MM
Miss Miss
Багасы еки есе
ЭХ
Эльмира Хайдарова
В восторге
Очень хорошая аптека, цена доступная и фармацевты очень граммотные и вежливые! ✅
Асан Омар
В восторге
лучшая аптека, дешевые цены,вежливые фармацевты 🚀🚀🚀
Серик Канышев
Отличные специалисты спасибо болььшое
Мөлдір Кымбатбекова
Бағалары қол жетімді
ШТ
Шолпан Турашова
В восторге
бағалары төмен Провизорлар кушты тусынтырып береді дәрі дәрмектерды👍
Uljan Abdirazzakkizi
👏👏👏👏👏
FR
Feruz Radjabov
Совсем не понравилось
процедурныйдагы апше оте нашар сойлеуды билмиды
zk
zombak k
Совсем не понравилось
дәріні алдап сатады. сатушы қыз өте дөрекі