Постскриптум

Рекламное агентство
Все виды наружной рекламы, широкоформатная печать, брендинг!
010 .33 отзыва
Постскриптум, рекламное агентство
21 февраля 2026, официальный ответ
Добрый вечер! Спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь!!! Будем ждать вас снова 🤝
JS
Jandos Shinarov4 отзыва
Aziyada ~1 отзыв
Aish Trsn3 отзыва
Осы хабарламаны пікір ретіңде Управляющий - ге жолдаймын📩 Оператор телефонда жауап беретін қыздарынызға этикет,клиентпен деген общениені толық қайтадан собеседование өткізіп түсіндіріп өтіңіз!Әр кез жазғанда как попала жауап береді,алдымен клиент не қалап тұрғаның? қандай дизайн,материал,қай датаға дайын болғаның қалайды? соны толығырақ біліп алсын,сосын әрі қарай үлгерсе жасай алатының егерде үлгермесе ол күнге үлгермейтін едік,сәл тағыда 1 күн уақыт қосып күте аласызба?сол күнге үлгеретін едік…деп айтса,мен күтетін едім,так как именно в Шымкенте я у вас только заказываю дизайны и прочее вещи,но бүгін соңғы шыдамның шегіне келді,енді сіздерден тапсырыс бермеспін,қалай болса солай былщ еткізіп сөйлеседі,ещё телефон соныңда ‼️“BLЯ”‼️ деп айтып,мені чёрный списокқа тығып тастады ватсаптан,что за ужас,такое отношение к клиентам?! вообще я в шоке,больше к вам не ногой!
Дарья Морозова19 отзывов
Нурзила Азатқызы3 отзыва
Алина Есенова12 отзывов
Постскриптум, рекламное агентство
28 марта 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Большое спасибо за приятный отзыв ❤ Мы рады, что вам всё понравилось 😁
G✨
Gayrinsa ✨3 отзыва